Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

robotçumm hoşgeldinn
bebiş için hazırlıklar tam gaz devam oleyyy
teyze olcazzz

hoşbulduk birinci müptela :roflol: oleyyy de bir ay daha sekteye uğrayacak herhalde kötükedihüso öyle bedava teyzelik yok ona göre :roflol: midem bulanıp kustuğumda temizleyeceksin ...yemek yapamazsam yapacaksın ..evi silip süpüreceksin ..ha bir de pasta börek yaparsın bana artık :roflol: eee kolaymı öyle teyze olmak :roflol:
teyze olmaktan vaz mı geçtin yoksa :roflol:

nişanlandm atamam oldu yani eş ve iş ikisi bi arada kısmet oldu bana 1 aylık evliym Rabbim hayırlı evlatlarda nasip eder inşş...
hayırlı olsun canım... amin inş:))

bu arada cvp yazmana şaşırdım caspersy son zamanlar ne yazsam görülmediği için gelmiyorum bu topiğe artık

canım yaaa... o anda bazen atlanmış oluyor.. sayfa diğrine geçiyor.. bilinçli olarak yapılan birşey değil güzelim...

neyse... ee geçtimi alerjin canım...

kız robot...... insan söyler demi... bugün gidip çıkcam o alum şeye diye.. bizde diyoz nerde bu kız... hadi geçmiş olsun baklalım...

söylemedim çünkü diyorumya dün gittim bayan doktor yoktu ..bugün de başka bir aksilik çıkabilirdi ..malum ben arızayımya o açıdan :roflol::roflol:
sen sormadın bi kere sen sus kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yok kıs kurban olurum bebişlere benn
ama kusarsan ben temizleyemem bide ben kusarım )))
yemek temizlik pasta börek hepsi kabulüm canmm )))
ayy yisin onu teyzesii:ecrin_bebek:

yok kıs kurban olurum bebişlere benn
ama kusarsan ben temizleyemem bide ben kusarım )))
yemek temizlik pasta börek hepsi kabulüm canmm )))
ayy yisin onu teyzesii:ecrin_bebek:

yok illaki temizlemen gerek ...:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
ben bi kere abimlere gitmiştim gezmeye ..midemi çok kötü üşüttüm ...abimlerden gezmeye beraber arkadaşlarına gitmiştik...arkadaşlarında kalmıştık ...ben gece sabaha kadar kustum ..yarım saatte bir öğürme ile kalkıyordum ..yengem de peşimden kalkıyordu iimi :)) ben kusuyordum o temzliyordu sağolsun ..hiç unutmam ozaman hep kusmuklarımı temizlemişti ...:asigim:

önemli değil caspersy hadi iyi bakın kendinize byee

tatlım nereye gidiyorsun yaa

ayy ben çok fena oluyorumm
bebiş kusunca bile kusuyorum mafoldumben

ayy saolsun yengen yaf ayy ben midem çok bulandı şimdi bile yaa:1no2:

ben cvp alamadığım sitede kendimi kötü hissediyorum bu bir kere iki kere olmadı canım önemli değil

Ayyy yengeniz mi Ne güzell yani güzel olan yardımcı olması:)
Zuzuuuu nasıl oldun inş hafiflemişsindir bu arada?

tatlım nereye gidiyorsun yaa

ayy ben çok fena oluyorumm
bebiş kusunca bile kusuyorum mafoldumben

ayy saolsun yengen yaf ayy ben midem çok bulandı şimdi bile yaa:1no2:

kus ozaman hadi kuss ..kus da nasıl kusuyorsun görelim bi :roflol:

Ayyy yengeniz mi Ne güzell yani güzel olan yardımcı olması:)
Zuzuuuu nasıl oldun inş hafiflemişsindir bu arada?

evet yengem çok iidir ..burda yenge diyorum normalde yenge demem abla derim ben ona ...aileden biri gibidir bizden hiç bir farkı yok ...annem de zaten bizden ayırt etmez onu hatta çok da fazla üstüne düşer ..ama hatun hep böyle hemşire gibidir soğukkanlı yani ...birinin bir yeri kanasa sarar iğne yapar v.s.
:asigim:

umarım yoğunluktandır...ben biraz kırılganım bu konularda ve dikkat ederim

yaaa robott hakkaten kötü oldm kızz
suss aaa
güzel şeylerden konuşsana bee

hızır acil yenge )))

umarım yoğunluktandır...ben biraz kırılganım bu konularda ve dikkat ederim

başka bi sebep olamaz zaten canmm :1hug:

selam kısçeler geldim ben akşam toplantı güzel geçti haftaya dernekte başlıyorum derslere 1 ay ücretsiz ders vereceğim sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…