robotçumm hoşgeldinn
bebiş için hazırlıklar tam gaz devam oleyyy
teyze olcazzz
hayırlı olsun canım... amin inş:))nişanlandm atamam oldu yani eş ve iş ikisi bi arada kısmet oldu bana 1 aylık evliym Rabbim hayırlı evlatlarda nasip eder inşş...
bu arada cvp yazmana şaşırdım caspersy son zamanlar ne yazsam görülmediği için gelmiyorum bu topiğe artık
hayırlı olsun canım... amin inş:))
canım yaaa... o anda bazen atlanmış oluyor.. sayfa diğrine geçiyor.. bilinçli olarak yapılan birşey değil güzelim...
neyse... ee geçtimi alerjin canım...
kız robot...... insan söyler demi... bugün gidip çıkcam o alum şeye diye.. bizde diyoz nerde bu kız... hadi geçmiş olsun baklalım...
hoşbulduk birinci müptela :roflol: oleyyy de bir ay daha sekteye uğrayacak herhalde kötükedihüso öyle bedava teyzelik yok ona göre :roflol: midem bulanıp kustuğumda temizleyeceksin ...yemek yapamazsam yapacaksın ..evi silip süpüreceksin ..ha bir de pasta börek yaparsın bana artık :roflol: eee kolaymı öyle teyze olmak :roflol:
teyze olmaktan vaz mı geçtin yoksa :roflol:
aşk olsun zuzuu
görmez olur muyuzz
ben işlerin arasından bakıyorum topiğe gördükce de yazıyorum sana
tatlmm
yok kıs kurban olurum bebişlere benn
ama kusarsan ben temizleyemem bide ben kusarım)))
yemek temizlik pasta börek hepsi kabulüm canmm)))
ayy yisin onu teyzesii:ecrin_bebek:
Merhabaa hatun gelinler:)
önemli değil caspersy hadi iyi bakın kendinize byee
yok illaki temizlemen gerek ...:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
ben bi kere abimlere gitmiştim gezmeye ..midemi çok kötü üşüttüm ...abimlerden gezmeye beraber arkadaşlarına gitmiştik...arkadaşlarında kalmıştık ...ben gece sabaha kadar kustum ..yarım saatte bir öğürme ile kalkıyordum ..yengem de peşimden kalkıyordu iimi :)) ben kusuyordum o temzliyordu sağolsun ..hiç unutmam ozaman hep kusmuklarımı temizlemişti ...:asigim:
Casperyycim bende iyiyim kuşPoooof çok sıcak:)
Ayyy yengeniz miyok illaki temizlemen gerek ...:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
ben bi kere abimlere gitmiştim gezmeye ..midemi çok kötü üşüttüm ...abimlerden gezmeye beraber arkadaşlarına gitmiştik...arkadaşlarında kalmıştık ...ben gece sabaha kadar kustum ..yarım saatte bir öğürme ile kalkıyordum ..yengem de peşimden kalkıyordu iimi :)) ben kusuyordum o temzliyordu sağolsun ..hiç unutmam ozaman hep kusmuklarımı temizlemişti ...:asigim:
ben cvp alamadığım sitede kendimi kötü hissediyorum bu bir kere iki kere olmadı canım önemli değil
tatlım nereye gidiyorsun yaa
ayy ben çok fena oluyorumm
bebiş kusunca bile kusuyorum mafoldumben
ayy saolsun yengen yaf ayy ben midem çok bulandı şimdi bile yaa:1no2:
Ayyy yengeniz miNe güzell yani güzel olan yardımcı olması:)
Zuzuuuu nasıl oldun inş hafiflemişsindir bu arada?
kus ozaman hadi kuss ..kus da nasıl kusuyorsun görelim bi :roflol:
evet yengem çok iidir ..burda yenge diyorum normalde yenge demem abla derim ben ona ...aileden biri gibidir bizden hiç bir farkı yok ...annem de zaten bizden ayırt etmez onu hatta çok da fazla üstüne düşer ..ama hatun hep böyle hemşire gibidir soğukkanlı yani ...birinin bir yeri kanasa sarar iğne yapar v.s. :asigim:
umarım yoğunluktandır...ben biraz kırılganım bu konularda ve dikkat ederim
ben cvp alamadığım sitede kendimi kötü hissediyorum bu bir kere iki kere olmadı canım önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?