he valla kızlar kocamı özledim yaaa:))böcük naptı acabaa??
isolde de yeni işinde...
cute, biricik, love, böcük tatildee...
gulsunn+, buble, ikraaa, organiksheker+, PasakliMinikTanrica+, COTURNIX+, bal63+, adaer+, NNURDAN bizde çalışıoz :)))))
hee çarpıla çarpıla sıyırdık:)elektrik okudum sonrada cozuttum dion ya bacıı delikafaduldennaniknanik
günaydınnnn caaaanım görüşmeyeli uzun zaman oldu sanki:))günaydınnnn canlarımmm..
kısss gülmekten olmasın:):2:galiba boğazım şişecek
çok fena kaşınıyo
günaydınnnn caaaanım görüşmeyeli uzun zaman oldu sanki:))
he valla kızlar kocamı özledim yaaa:))
akşam 2:30 da gelmiş kıyamadım uyandırmaya ama tv yi açtım kıpraştım hiç duymadın dio:))))
sabahta öptüm öptüm oda beni duymadı:))))
hee çarpıla çarpıla sıyırdık:)
kısss gülmekten olmasın:)
bende kızımı çok özledim bi yanına gidip geleyim evle iş yakın olunca sürekli görebiliyorum zaten çalışırkende tek şartım buydu 2-3 saate bi kızımı görmek çok şükür en fazla 3 saate bi yanındayım kızımın
bende kızımı çok özledim bi yanına gidip geleyim evle iş yakın olunca sürekli görebiliyorum zaten çalışırkende tek şartım buydu 2-3 saate bi kızımı görmek çok şükür en fazla 3 saate bi yanındayım kızımın
evet canım 10 aylık bıraktım kızımı 2 yaşına kadar emzirmek için gidiyodum 2 saate bir şimdide gidiyorum biraz oynayıp geliyorum ama onu bırakmak yinede çok koyuyo bunada şükür olsunayy ikra ne güzell..
kızın için de zor olmas senin içindee
evet canım bu konuda şanslıyım gerçektenoo ne güzel çok şanslıısn canım....
çalışan anne olmanın zorluğu canım olsun unada şükür diyelim bizçok şanslısın gerçekten,ben sabah 8 buçukta bir çıkıyorum evden akşam 7-8 gibi ancak gidebiliyorum kızımın yanına..
organikim gördüm resimlerini maşallah canım benim ne güzel olmuşsun
ikra çok şanslısın gerçekten nazar değmesin
bende öyle yapıyorum kısss:))bende bi kaç gündür evimi özlüyorumm
eve girer girmez bi mutlu oluyorm ki evvv ben geldmm die sesleniyorum :))))
biri duysa deli der sempatiksalakcinni
bende öyle yapıyorum kısss:))
demek ki yalnız değilim:)
sempatiksalakcinni
bende bi kaç gündür evimi özlüyorumm
eve girer girmez bi mutlu oluyorm ki evvv ben geldmm die sesleniyorum :))))
biri duysa deli der sempatiksalakcinni[/QUOTE
kaydirigubbakcemile3çalışan kadınlar olduğumuz için evimizin tadını çıkaramıyoruzki canım,oyüzden çok özlüyoruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?