Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hehehe.. düğündaşım...

casperım... aynısından canım:))

CNM BENİM :)

biz organikşekerimle aynı gün evlenmişiz sadece ben 5 sene öncesini seçmişim o tarih için

DİDİM SANA ACELE ETME DİYE :))

hatta yaş olarakta kıdemliyim ikraa,en yaşlı benim.bu kızlar bana gençlik katıyor ama,aralarında bende genç hissediyorum kendimi :):):)

ayy doğum yıllarınıdamı yazsak :)

hatta yaş olarakta kıdemliyim ikraa,en yaşlı benim.bu kızlar bana gençlik katıyor ama,aralarında bende genç hissediyorum kendimi :):):)

aaa kız sen zaten gençsin.... resmlerinden nasıl çıtır bir hatun olduğunu gördük..... haksızlık etme lütfen kendinee:)))

kaç yaşındasınki canım bende aksine iyice yaşlanmış hissediyorum kendimi artık burda gençleşirim sanırım bayanssulusmile

ay buble ne güldüm
ben 81 liyim cnm :)
hiçte kendimi yaşlı hissetmiyorum 3 aylık evliyim üstelik
sen gene bebiş mebiş aradan çıkarmışsın
ne yaşlısı ayoll genç annee

ben evlendikten sonra cdyi hiç izlemedim bir kez bile
nedense içimden gelmedi izlemek hala da istemiyorum
hatta nerede onu bile bilmiyorum evde değil ama ondan eminim
neden ki :uhm:
SELL

sağol şekerim
yeni evliymişsin haa
hayırlı uğurlu olsun allah bi yastıkta kocatsın
işteyim bu ara yoğuuz pek bakamıyorum yaa
evet bir sene olcak işte amin güzel dileklerin için.
bende işteyim, çalışıyorum aralıktan beri

aynen canım
ama ben hayır diyeceği bişeyi teklif bile etmem evet diceklerini zaten dio:)))
benimki bu konularda biraz garip, bir kere hayır derse evet demek zor
kız vallahi bu kadar olur senin yazını okumadan önce acaba bu kızlar ne kadarlık evli diye içimden geçirdim içimi okumuşsun
12.06.2010

iyidir tatlım evlendim çalışıyorum sen neler yapıyosun
bende iyi ne olsun ev iş arasında mekik dokuyorum.Rabbim çok mutlu etsin seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…