biz organikşekerimle aynı gün evlenmişiz sadece ben 5 sene öncesini seçmişim o tarih için
buble benden kıdemliymiş olumunekankayizsmile
biz organikşekerimle aynı gün evlenmişiz sadece ben 5 sene öncesini seçmişim o tarih için
hehehe.. düğündaşım...
casperım... aynısından canım:))
hatta yaş olarakta kıdemliyim ikraa,en yaşlı benim.bu kızlar bana gençlik katıyor ama,aralarında bende genç hissediyorum kendimi :):):)
hatta yaş olarakta kıdemliyim ikraa,en yaşlı benim.bu kızlar bana gençlik katıyor ama,aralarında bende genç hissediyorum kendimi :):):)
aaa kız sen zaten gençsin.... resmlerinden nasıl çıtır bir hatun olduğunu gördük..... haksızlık etme lütfen kendinee:)))
kaç yaşındasınki canım bende aksine iyice yaşlanmış hissediyorum kendimi artık burda gençleşirim sanırım bayanssulusmile
haftaya 30 oluyorum dolu dolu canım :):):)
neden ki :uhm:ben evlendikten sonra cdyi hiç izlemedim bir kez bile
nedense içimden gelmedi izlemek hala da istemiyorum
hatta nerede onu bile bilmiyorum evde değil ama ondan eminim
evet bir sene olcak işte amin güzel dileklerin için.SELL
sağol şekerim
yeni evliymişsin haa
hayırlı uğurlu olsun allah bi yastıkta kocatsın
işteyim bu ara yoğuuz pek bakamıyorum yaa
benimki bu konularda biraz garip, bir kere hayır derse evet demek zoraynen canım
ama ben hayır diyeceği bişeyi teklif bile etmem evet diceklerini zaten dio:)))
bende iyi ne olsun ev iş arasında mekik dokuyorum.Rabbim çok mutlu etsin seni :)kız vallahi bu kadar olur senin yazını okumadan önce acaba bu kızlar ne kadarlık evli diye içimden geçirdim içimi okumuşsun
12.06.2010
iyidir tatlım evlendim çalışıyorum sen neler yapıyosun
canım 30da yeni evlenen insanlar var 30 bile geç değil artık evlilik için sen çok gençsin kızın var sanırım bide o kaç yaşında
rica ederim canım... ayrıca aramızda 1 yaş varmış..:))ayy nasıl mutlu oldum şimcikkk,çok sağol bitanemmm..
en tıfılınız ben miyim yoksa 87 liyim ben
kızkardeşimle aynı yaştasın sen.ben 88 liyim :)))
kızlarr listeyi yapıyorum şimdikk :)))
kıdem sırasına göre yazayım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?