- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
cute hoşgeldin şekerim:))
http://www.milliyet.com.tr/dogmamis...sam/haberdetay/26.07.2010/1268241/default.htm
kızlar mucizeye bakın yaaa
Canım seni de Allah mutlu mesut etsin inşallah.teşekkürler
yuvam var benimde :))))
adacım ne güzel eğlenmişsin sen öylee:)))
ikracım.. ohh ne güzel... sende güzel bi piknik yapmışsın... sonuçta değişiklik olmuş iszler için...
bende hafta sonu pikniğe gidicez diye arap kurabiye tarçınlı rulo ve sütlü tepsi böreği yaptım resimlerini çekmiştim atabilirsem eklerim gittiğimiz yerde mangal yapılmadığı için bizde hamur işi yaptık tabi kızımın mızmızlığı ve diğer bebeklerinde huzursuzluğu yüzünden eh şte diyebileceğim bi piknikdi pkar çok yoruldum ki 10 da sızmışım resmen
Offff ayakların nasıl ağrımıştır yatınca.bildiğiniz gibi hafta sonu Eskişehir'deydik....
cumartesi sabah 08:30 gibi yola çıktık...çok güzel bir yolculuktan sonra düğün evine ulaştık....
amannnn herkesler oradaydı...amcam,halamlar,kuzenler....öğlen 13:00 gibi oradaydık,akşam 19:00 da düğün yerine gittik...
harika bir yerdi....
osmangazi üniversitesi sosyal tesislerinde oldu,yemekli kır düğünüydü...bir oynadık,bir oynadık hele kırmızı şarabın da verdiği o çakır keyif halimle yorulduğumu hiç anlamadım....ta ki eve dönüp ayaklarımı uzatana kadar....
o gece orada kaldık sabah 09:00 gibi yola çıktık,13:30 gibi istanbul'daydık...eve geldikten sonra hadi birşeyler yiyelim sonrada uyuyalım dedik ama sonra gecenin yarısı uyanır bir daha da uyuyamayız diye zaman geçsin dedik,film falan izledik kocişle...22:00 kadar anca dayandık...en son yatağa nasıl gittiğimizi bilemiyorum...sızmışız :)))
yaaa çok iyi anlıyo insan yaşayınca dimihayırlı olsun diyenlere teşekkürler
ölüyorum ama bugün yorgunluktan
kızlar baba evinden çıkarken ağlamadım da salondan çıkarken koptum ağlamaktan
fotoğraflarım var fotoğraşçı çekmiş almadım o halimi makyajda akmış
sonra otelde bir saat makyaj temizledim ağlayarak
amannn ya ne tuhaf işlermiş bu işler
yaaa çok iyi anlıyo insan yaşayınca dimi(
aaah aah aklıma geldi de gözlerim doldu(
allah mutlu etsin hepsi geçip gidiveriyo:sinifsinif:
Bende pikniğe gitmek istiyorum. Ama fırsat bulamıyoruz bi türlü.
Tatil vaktim gelsin. 2 hafta kaldı sadece :)
Canım çekti biliyor musun sen anlatınca, sütlü tepsi böreği nasıl oluyor ya aklıma takıldı
Offff ayakların nasıl ağrımıştır yatınca.
Güzel eğlenmişsiniz canım sevindim :)
ne güzel bak huzur içinde olmuşdüğünde kocişim gözlerini benden alamadı millet diyormuş ki adamı hipnotize etti
:))))
çıkışta çiçeğimi attım kızlara bir ufaklık çekiştirip koprattı 4-5 yaşlarında bir erkek çocuk
sonra yürüdüm gittim annemler kalakaldı
kayınvalidemler çok anlayışlıydı annemlerle kaldılar biliyor musunuz.
yani kız evi erkek evi ayrılıp kız evini orda bırakıp konvoy yapmadılar birlikte kaldılar
ama yinede koptum işte
ne güzel bak huzur içinde olmuş
eşin kim bilir nasıl tutuldu sana gelinliklerle görünce:)))
ayyy ne güzel hep böyle devam etsin bir ömür boyu inşallah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?