ay öyle mi yapsam ki
çeyiz gideceği zaman giderim canm o zaman veririm diye düşündümdü)))
ne bilim ne zaman verilir..
bizim düğünde hediye paketleri falan gelmişti
getiren eşimin sadıcına vermiş
bagaja doldurmuş zavallım da
bizi eve bırakıp bide onları taşımıştı eve)))):roflol:
hahahha:dkabullenmese napcak anacm aldı başına belayı lülülülülülü
zaten bu gece boğuyomuşum adamımı sırnaşık şey
oo hadi hayırlı olsun canım... iyidir bencede.. ama üstü plastik olanalrdan aldırma.. ya çelik yada porselen aldır..Aa hatunlar çaycı demişken ablam bana arçelik çaycı alacakmış iyidir sanırım değil mi?
canım ben genelde hepsi buradadan alırım.. şimdiye kadarda sorun yaşamadım...ereğli,robot hangi sitelere iyi dersiniz valla aklıma yattı bı netten alma işi çaydanlığı araştırdım nette 50-55 e bile var ama adam 69 dedi çook fark var dışarda beğenip netten alırım bende galiba çok uygun fiyat oluyor
valla benimki sinbo... çokta memnunum... altı çelik.. üstü porselen.. fiyatıda uygun...daha dün baktım ereğliadamda blue house,king ve arçelik vardı blue housedan şaşma arçelik fason üretiyo artık flan dedi kingi bile kötüledi adam yani kızlar sizce king mi blue house mı?opuyorumnanaktan
bence şimdiden al ve çeyizinde veririsin... çeyiz düzülürken evine yerleştirmiş olur işte...anladım tatlımm..
ben çaycıda kullanıyorum da
arkadaşa da çaydanlık olarak alacam..
ne zaman alsam ki ya düğüne 1,5 ay kaldıı
valla heryerin geleneği başka ..bizde öyle çeyiz götürme filan olmadı ..gelenkeleri hiç sevmem ..öyle gelenek de yapmadım kendi düğünümde zaten ...ama sizde varsa o zaman da götürebilirsin..
bana getirenler düğün günü getirmişlerdi ..
bana o kadar çok ıvır zıvır geldiki oda dop dolu doldu ...
ama hep aynı tarz şeyler vardı iimikaydirigubbakcemile3 işime yarayanları aldım yaramayanları bıraktım valla hala kayınvalidemin evindeki odamda duruyor kaydirigubbakcemile3
kabullenmese napcak anacm aldı başına belayı lülülülülülü
zaten bu gece boğuyomuşum adamımı sırnaşık şey
senin kadar karasızını da görmedim heeekaydirigubbakcemile3 ben çaycıymış porselenmiş o kadar kafaya takmadım valla ..aldım normal çaydanlık mis gibi kullanıyorum ...:icecream:
sen öyle san ..ne kocalar var biliyormusun sen..şu forumdaki topicleri oku da yat kalk kocana dua et ...neler var neler ..akannehir okuyunca uçuğum çıkıyor :roflol: şükrediyorum halime ve tosunuma Şeniz
niye ulennn ..yanlışlıkla kabusundaki freddy mi sandın herifi kaydirigubbakcemile3
ben kocama her zaman dua ediom canmm
şükürler olsun ki böyle bi eşim var
ay bilmiyorum sadece sarılmak istemişimdir ama aşkım boğazımı sıkma yaa diye bi sese uyandım delikafadulden
inş... seneler sonra da böyle dua edersin :Saruboceq: ALLAH bozmasın
oo hadi hayırlı olsun canım... iyidir bencede.. ama üstü plastik olanalrdan aldırma.. ya çelik yada porselen aldır..
valla benimki sinbo... çokta memnunum... altı çelik.. üstü porselen.. fiyatıda uygun...
Teşekkürler baby seninkide çok güzeldir eminim.
amiin canm benmm inş..
adamı sevgiden boğmazsam delikafadulden
daha çok yenisin dur hele kaydirigubbakcemile3 biraz zaman geçsin de başka şeylerden boğmaya başlarsın artık kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay yokk çok seviom ben aşkımı kız:asigim:
benim kadar sevemezsin ben daha çok seviyorum tosunumu ama ben evleneli 2 sene oldu hala ilk günki gibiyizsen daha yenisin olack o kadar kaydirigubbakcemile3
aaaa
bende çook seviyorumm
bizim de 8 ay oldu canmm
az deil bee lülülülülülü
artık sen :CüvCüv: olcann
sen öyle san lülülülülülü az tabi hem de ne az ..daha ne olduğunuzu anlamadınız bile kaydirigubbakcemile3
evet inş.. ben artık koca göbekli biri olacağım ..gerçi göbek hemen şişmiyor ama olsun ..sen ne zaman olacaksın peki şundan :CüvCüv: :roflol:
2012de inş))))
bende bundan :CüvCüv: olurum
yuhhh 2012 mi akannehir ölme eşşeğim ölme akannehir bir an önce yap çıkar aradan büyüt hemen .. o zamana kadar kim öle kim kala ulennn ...herşey zamanında güzel ...çok bekleyince de tadı kaçar iice benden söylemesi ..zemuszemus
canm 2010 bitti sayılır geldik yarısına
ay bilmiyorum bebiş mükemmel bişi ama biraz geçsin bakalım zaman
şimdilik öyle düşünüyorz aşkmlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?