Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla heryerin geleneği başka ..bizde öyle çeyiz götürme filan olmadı ..gelenkeleri hiç sevmem ..öyle gelenek de yapmadım kendi düğünümde zaten ...ama sizde varsa o zaman da götürebilirsin..
bana getirenler düğün günü getirmişlerdi ..
bana o kadar çok ıvır zıvır geldiki oda dop dolu doldu ...
ama hep aynı tarz şeyler vardı iimikaydirigubbakcemile3 işime yarayanları aldım yaramayanları bıraktım valla hala kayınvalidemin evindeki odamda duruyor kaydirigubbakcemile3

Aa hatunlar çaycı demişken ablam bana arçelik çaycı alacakmış iyidir sanırım değil mi?
oo hadi hayırlı olsun canım... iyidir bencede.. ama üstü plastik olanalrdan aldırma.. ya çelik yada porselen aldır..

canım ben genelde hepsi buradadan alırım.. şimdiye kadarda sorun yaşamadım...

daha dün baktım ereğliadamda blue house,king ve arçelik vardı blue housedan şaşma arçelik fason üretiyo artık flan dedi kingi bile kötüledi adam yani kızlar sizce king mi blue house mı?opuyorumnanaktan
valla benimki sinbo... çokta memnunum... altı çelik.. üstü porselen.. fiyatıda uygun...

anladım tatlımm..
ben çaycıda kullanıyorum da
arkadaşa da çaydanlık olarak alacam..
ne zaman alsam ki ya düğüne 1,5 ay kaldıı
bence şimdiden al ve çeyizinde veririsin... çeyiz düzülürken evine yerleştirmiş olur işte...

bizde çeyiz için alındıysa çeyiz gitmeden getirip verilir canm
kınamda da gelmiş bi sürü ıvır zıvır
en çok da borcam ))))
bi kaç lazım olur diye düşündüğümü aldım
gerisi annemde duruyo delikafadulden

kabullenmese napcak anacm aldı başına belayı lülülülülülü

zaten bu gece boğuyomuşum adamımı sırnaşık şey

sen öyle san ..ne kocalar var biliyormusun sen..şu forumdaki topicleri oku da yat kalk kocana dua et ...neler var neler ..akannehir okuyunca uçuğum çıkıyor :roflol: şükrediyorum halime ve tosunuma Şeniz
niye ulennn ..yanlışlıkla kabusundaki freddy mi sandın herifi kaydirigubbakcemile3

ben kocama her zaman dua ediom canmm
şükürler olsun ki böyle bi eşim var

ay bilmiyorum sadece sarılmak istemişimdir ama aşkım boğazımı sıkma yaa diye bi sese uyandım delikafadulden

ben kocama her zaman dua ediom canmm
şükürler olsun ki böyle bi eşim var

ay bilmiyorum sadece sarılmak istemişimdir ama aşkım boğazımı sıkma yaa diye bi sese uyandım delikafadulden

inş... seneler sonra da böyle dua edersin :Saruboceq: ALLAH bozmasın

aaaa
bende çook seviyorumm
bizim de 8 ay oldu canmm
az deil bee lülülülülülü

artık sen :CüvCüv: olcann

sen öyle san lülülülülülü az tabi hem de ne az ..daha ne olduğunuzu anlamadınız bile kaydirigubbakcemile3

evet inş.. ben artık koca göbekli biri olacağım ..gerçi göbek hemen şişmiyor ama olsun ..sen ne zaman olacaksın peki şundan :CüvCüv: :roflol:

2012de inş ))))
bende bundan :CüvCüv: olurum

2012de inş ))))
bende bundan :CüvCüv: olurum

yuhhh 2012 mi akannehir ölme eşşeğim ölme akannehir bir an önce yap çıkar aradan büyüt hemen .. o zamana kadar kim öle kim kala ulennn ...herşey zamanında güzel ...çok bekleyince de tadı kaçar iice benden söylemesi ..zemuszemus

canm 2010 bitti sayılır geldik yarısına
ay bilmiyorum bebiş mükemmel bişi ama biraz geçsin bakalım zaman
şimdilik öyle düşünüyorz aşkmlaa

canm 2010 bitti sayılır geldik yarısına
ay bilmiyorum bebiş mükemmel bişi ama biraz geçsin bakalım zaman
şimdilik öyle düşünüyorz aşkmlaa

düşünüyoruz deyince aklıma :
düşün düşün b.. işin geldi iimi :roflol:
ayy çok güldüm yaaaa... :roflol:
şaka bir yana hayırlısı olur inş..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…