:gitme: İnşallah bakalımm. Çok sağ ol.ilk başta öyle olur ama zamnla kendi yuvana alışınca annene misafir olarak gitmeyi isteyeceksin..kaydirigubbakcemile3herkesin yaşadığı duygular bunlar ..
ben de başlarda öyleydim ..ama artık benim de bir ailem var ...ve anneme gidince misafir olarak gitmek güzel oluyor ..hem özlem oluyor arada ..ilşkiler daha sağlıklı yürüyor ...tecrübe ile sabit kaydirigubbakcemile3 öyleki annene gidince hemen kendi evine dönesin bile geliyor özlüyorsun kendi yuvanı ..insanın doğası bu ...kaydirigubbakcemile3
Bu güzel.canım bayağı büyük bu tombik ya 6 kişilik flanmış bak
Aa hatunlar çaycı demişken ablam bana arçelik çaycı alacakmış iyidir sanırım değil mi?
canm benm de çaycımın üstü porselen ben memnunum valla)))
kendisi öyle istedi canm bu iyi olmazmış demek olmas kıza ayıp olur)))
bence çok şık duruyor birde çayın asıl tadı porselenle güzel olurmuş onu okumuştum,biz bazen kullanıyoruz hoş bence opuyorumnanaktan
seni sakar seni uyurgezer misin yoksa :roflol:ayy gece nasıl yattıysam kolum ağrıyo yaa
işin tuhafı dirseğim ağrıyo
komidine mi vurdum ki))
yaaww sana alma demedimki istiyorsa ya da istiyorsan al tabi ...sadece ben sevmiyorum porseleni...
valla ben porselende hiç çay tadı alamıyorum ..normal çaydanlığımda alıyorum çayın tadını ben ..porselende yapınca çok tuhaf bir tat geliyor ağzıma ..şıklığını bilemem ama benim için en önce damak tadı
seni sakar seni uyurgezer misin yoksa :roflol:
bende arkadaşımın çeyizine alcam kızlar
üstü porselen olanlardan istiyo
kullananınız var mı???
ereğli,robot hangi sitelere iyi dersiniz valla aklıma yattı bı netten alma işi çaydanlığı araştırdım nette 50-55 e bile var ama adam 69 dedi çook fark var dışarda beğenip netten alırım bende galiba çok uygun fiyat oluyor
bende porselende yapıyorum canm ama çaycı benmki
çayla çok aram olmadığı için bilmiyorum ikisinin arasında fark var mıdır))))
Aa hatunlar çaycı demişken ablam bana arçelik çaycı alacakmış iyidir sanırım değil mi?
kızımm ne kızıp duruyon banaa
bak senin gibi eli maşalı olurum bendee))))
yaf bilmiyorum ki komidin hemen yanımda canm ondan vurmuş olabilirm
belkide komidine vurmamşimdır bilmiyorum ya
tek bildiğim sağ kolum ağrıyoo:çok üzgünüm:
canıım ben kullanıyorum.. hem çaycıda.. hemde çaydanlık olarak.. üstü porselenden kullanıyorum.. çokta memnunum...
ay kızlar aklıma geldi çaycı demişken biz korkmaz çaydanlık yerine çaycı mı alsak ya?gerçi evde kettle var ama sizce hangisi hadi ikinci sorum olsun :)
anladım tatlımm..
ben çaycıda kullanıyorum da
arkadaşa da çaydanlık olarak alacam..
ne zaman alsam ki ya düğüne 1,5 ay kaldıı
Sağ ol kuş aklımda.daha dün baktım ereğliadamda blue house,king ve arçelik vardı blue housedan şaşma arçelik fason üretiyo artık flan dedi kingi bile kötüledi adam yani kızlar sizce king mi blue house mı?opuyorumnanaktan
kızmadım ulennn ..sen bunu kızmak mı sanıyorsun ..bu benim konuştuğum halim :roflol::roflol:
eli maşalı oooolll ..cürmün kadar yer yakarsın ..benimle baş edebilir misin ulennn ..pirinim ben senin pirin:roflol::roflol:
geçmiş olsun ..benim yengem gibisin sen de heee..o da çok sakardır ..öyleki artık herkes onun sakarlığına alışmış ,kendisi de bir yere vurup çarpınca kendi de başlıyor gülmeye iiimi :roflol::roflol: bir de öğretmen olacak ..çocuklara böyle yol gösteriyorsa yandık :roflol:
delikafaduldendelikafadulden
kız ilk evlendim eve taşındık
sürekli eşyalara çarpıyorm
bacaklarım falan hep mor mor gezmiştim
kapılara mobilyalara yatağın kenarına)))
şimdiki evimizde de yatak odama eşyalar tam sığdı yürüyecek yer yok yine çarpıp
duruyom yaf
sakarım ben ne olmuş))))
eşim öyle alıştı ki
yine nereye vurdun dio artık delikafadulden
ne demek ne zaman alsam ki akannehir düğünde gider verirsin işte akannehir
ne güzel işte bak ...seni kabullenmiş adam kaydirigubbakcemile3 öyle ki vurduğunu biliyor artık şimdi de mekan tanımlaması istiyor sadece :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?