Başımız sağ olsun inş son şehidimiz olur Amin.
Aaa kayınvalidenler yalnız bırakmak istememişlerdir seni kuş ne güzel cnm.
Elbisem olmadı hala ona canım sıkılıyor yarın gideceğim terziye olur biter inş başka büyük bir sıkıntım kalmadı hamdolsun. Onun dışında sinir, stres ve duygusallık tavan kızlar sizlerde mi böyleydiniz hurçlar toplandı çeyizler ayarlandı kırmızı kurdelayla bağlandı altkatta hazırlar aşağı bile inemiyorum ağlamamak için. Her gördüğümde ağlıyorum.
Topicte ne var ne yok kuş?J
amin canım inş..Rabbm askerlerimizin, polislerimizin,
devletin huzuru için canlarını ortaya atanların yardımcısı olsunn...
mafoldumben
Başımız sağ olsun inş son şehidimiz olur Amin.
Aaa kayınvalidenler yalnız bırakmak istememişlerdir seni kuş ne güzel cnm.
Elbisem olmadı hala ona canım sıkılıyor yarın gideceğim terziye olur biter inş başka büyük bir sıkıntım kalmadı hamdolsun. Onun dışında sinir, stres ve duygusallık tavan kızlar sizlerde mi böyleydiniz hurçlar toplandı çeyizler ayarlandı kırmızı kurdelayla bağlandı altkatta hazırlar aşağı bile inemiyorum ağlamamak için. Her gördüğümde ağlıyorum.
Topicte ne var ne yok kuş?J
Çok sağ ol canımmm.ay canm benm
hepimiz yaşadık atlattık darısı başına inş...
adanın kayinvalidesi vefat etti mafoldumben
amin canım inş..
sağol canım... inş..
aa elbisen neden olmadıki...
valla canım düğün öncesi kesinlikle yaşanıyor bu olaylar... ama susmak ve içindekileri kendine saklamak en iyisi.. yoksa kırıcı olabiliyoruz farkında olmadan.... çünkü o kadar yooğun oluyorki duygular.. bir yandan sevdiğien kavuşmak.. diğer yanda anneden babadan ayrılmak.. ..yeni bir ev.. ev kadınlığı.. hangibirini düşüneceğini şaşırıyor insan..
ama ben bile yürütebiliyorsam..inan sen çok rahat yürütebilirisn canım...
sakın hiçbirşeyi kafana takma...
valla canım bir gelişme yok.. adayı biliyorsun sanırımm:..
Çok sağ ol canımmm.
Allah rahmet eylesin inş. Çok üzüldüm. Kadıncağız gelinini gördü öyle gitti hh
Allah kalanlara sağlık versin inş.
Doğru söylüyorsun Gülsüncüm tutmak lazım çeneyi daha dün annemi üzdüm :gitme::gitme::gitme:
Yeni bir hayat, yeni bir ev sesleniyor gel artık diye en acısıda sanırım annende daha sonra misafir olmak olsa gerek :gitme: Falan fıstık doldurup duruyorum kendimi.
Neyse canım çok sağ olasınn.
çaydanlık nasıl fikrim yok ama fiyatına netten baktım ...55-60 arası o yüzden fiyatı normal yani alabilirsin kaydirigubbakcemile3robot,gulsunn bu çaydanlık 69tl dedi adam eve alcaz iyi mi fiyatı?
bende arkadaşımın çeyizine alcam kızlar
üstü porselen olanlardan istiyo
kullananınız var mı???
benim tamamı porselen var üstü porselen var 3-4 tane çaydanlığım var ama porselenleri kullanmıyorum ..sevmiyorum ben porseleni ..çayı sıcak tutmuyor soğuyor hemen ...:umursamaz:
bende arkadaşımın çeyizine alcam kızlar
üstü porselen olanlardan istiyo
kullananınız var mı???
Canım ben hemen hemen bütün çeyizimi netten aldım dersem abartmış olmam.haklısın robotbende nete baktım dedim ki ne kadar çok ucuzmuş ama güvenemedim sizden netten alan var mı ya?mesela kırık çıktı bişey oldu diyelim geriye gönderebilecek miyiz?birde outletten daha da ucuza geliyor internet iyi fikir valla
haklısın robotbende nete baktım dedim ki ne kadar çok ucuzmuş ama güvenemedim sizden netten alan var mı ya?mesela kırık çıktı bişey oldu diyelim geriye gönderebilecek miyiz?birde outletten daha da ucuza geliyor internet iyi fikir valla
bence çok şık duruyor birde çayın asıl tadı porselenle güzel olurmuş onu okumuştum,biz bazen kullanıyoruz hoş bence opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?