Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım evet cnm bende biras fazla koydum tuzu,şekeri..ve şekerli gazoz kullandım..ilkini şekersiz almıştım..
mayayıda yarım pakete değiştirdim..iç malzemeyide sosisli yaptım salça sosu ile :roflol:

ama çok leziz oldu bu hali ile..

söylediğinizden beri şarkıyı dinliyorum...

bal geldi şükür de

casper nerelerde...onu merak ediyorum...

evimin temizlenmesi ve tavana kadar ulaşmasına çok az bir mesafe kalmış ütü tepeciğinin acilen bitirilmesi gerekiyor...

hımmm bir de alışveriş yapılması gerekiyor.....

ama her şeyden önemlisi bunları yapmaya istek ve derman gerekiyor...

tşk ederim canım valla cok korkuyordum bi aksilik cıkcak diye ama cıkmadı şükür.babam ve amcamla vedalasırken cok aglaştık onun dısında iyiydi her sey :Saruboceq:

karaböcük hayırlı olsun cnm
Allah sizide hiiççç ama hiççççç ayırmasın
bir yastıkta yaşlanın işllhhhhh...a.s.

ellerine sağlık cnm bende bidahakine öyle denerim ve sosisli yaparım...

söylediğinizden beri şarkıyı dinliyorum...

bal geldi şükür de

evimin temizlenmesi ve tavana kadar ulaşmasına çok az bir mesafe kalmış ütü tepeciğinin acilen bitirilmesi gerekiyor...

...

ayy çok hoş dimiiii şarkı...

o ütü tepeciği bizde dağ olmuş durumda :))

ahhhh ada ahhh
bana aniden bir istek geldi ama darısı başına diyemeyeceğim
evin her tarafı darmadağınık ve kirliydi
babam aradı tatile gideceklermiş giderken bize uğrayacaklarmış
aniden bir istek ve derman geldi eve gidip koşa koşa ortalığı toparlayacağım :)))))))

ada oyy kolay gelsin canım ütü yapmayı severim ama en fazla bi saat bende pazar yaptım bi sepet kirli sepetide doluyo gene yavaş yavaş sıcak hava çok terleniyo o yüzden hopp kirli sepetine

cutecim sen aldınmı o lavanta kokucuklarından

yok cnm almadım..glade in kare kokuları varya bandı söküyon..onlardan aldık...o yüzden aramadım..

bir ayakkabılık daha aldık biz...bnm ayakkabılarla başedemiyoruz onu temizleyip yerleştiricem..koyucam kokuyuda..bereket antrem de geniş

off kızlar naapsak işleri..şu ev işleri yüzünden bazen ev hanımı olasım geliyo valla...
evim süpürülecek,
paspas yapılacak,
tozlar alınacak,
ütüm var,
çamaşırlarım yıkanacak ve yeniden ütü çıkacak böylelikle
banyom temizlenecek,
karışan dolaplar düzenlenecek...
akannehir
program yapiim bari hepsi bitmez nasılsa bu akşam guclubacismile

tatil dönüşü böyle sorun var işte hepsi birden çıkıyo..

ayyy evet yaa benimde dilimden düşmüyo o şarkı bu aralar
klibi öyle şeker ki tavırları falan bayıldım sılaya orada

adaaaaa hindistan cevizli kek miiii cokacimcoook

en son yıkanan çamaşırlar neticesinde benimde evimde everestle yarışır bi ütü dağı var
cuma yola çıkarsak bugün yarın ve perşembe kalıyor sadece
bugün imkansız hem spor var hem annemler geliyor
ama acilen bitirmem gerek

offf kızlar kolay gelsin geçen hafta benimde nevrim dönmüştü neyse haftsonu halletim bu akşamda bi pazara uğrayacam bide markete ufak tefek eksiğim var lazım olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…