bak bak caspersy hiç pas vermiyo bana:)))))
kız kaynanan o.. ağırdan alır kendisini tabi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocişim mesaiye kalıyormuş 9 da çıkar artık 10'a doğru gelir eve
dün akşamdan biber dolmamı yapıp pişirmiştim,mercimek çorbamı da hazırladım,pişirdim bir tek blendırdan çekilmesi kalmıştı neyse o gelene kadar hallederim hatta evim bile toparlarım biraz...off ütüm var onu mu yapsam ki...
kocişim mesaiye kalıyormuş 9 da çıkar artık 10'a doğru gelir eve
dün akşamdan biber dolmamı yapıp pişirmiştim,mercimek çorbamı da hazırladım,pişirdim bir tek blendırdan çekilmesi kalmıştı neyse o gelene kadar hallederim hatta evim bile toparlarım biraz...off ütüm var onu mu yapsam ki...
:gitme::gitme:kız pas vermez olur muyumm
yemek tarfilerinin çıktısını alıyom
işten çıkarsam kalmasn pc de :))))
selam kızlar bende en çok şu yemek ve ev işi meselesini düşünüyorum iki kat enerji harcamamız gerek sanırım yemekleri akşamları yapacağız herhalde siz nasıl yetişiyorsunuz?
güzellerimm patroncum yoktu bugnn
diğer çalışan hadi sen çık dedi
patroncum ararsa diye de teli kapatcam heheh
öptüm sizi gidem artk evime
evimm güzel evimm
yemek masasının tozu eksik olmayan evim :)))
kızlar toz konusunda yardım edin nolur arkamı dönüom toz oluo tekrar yaa
valla canım birşekilde yetişiyorsun herşeye... bende yemek bilmezdim... ev işi yapmazdım ama.. iş başa düşünce birde kendi evin olunca öyle bir hevesle yapıyorsunki...
ben eve gidinc eyapıyorum yemeğimi.. ama 2 günlük yapıyorum.. ertesi akşamda yanına muhakkak farklı birşeyler yapıyorum...