Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kocişim mesaiye kalıyormuş 9 da çıkar artık 10'a doğru gelir eve
dün akşamdan biber dolmamı yapıp pişirmiştim,mercimek çorbamı da hazırladım,pişirdim bir tek blendırdan çekilmesi kalmıştı neyse o gelene kadar hallederim hatta evim bile toparlarım biraz...off ütüm var onu mu yapsam ki...

dün akşamdan biber dolmamı yapıp pişirmiştim,mercimek çorbamı da hazırladım,pişirdim bir tek blendırdan çekilmesi kalmıştı neyse o gelene kadar hallederim hatta evim bile toparlarım biraz...off ütüm var onu mu yapsam ki...

ayy ütü kabus yaaa
bende şimdi eve gidip çamaşrılarımı toplarımm
makarna yapcam kociş oki dedi onu yaparımm saaat 7 olur
cacık yapcamm
onu yaparımm
sonrada kocişe hasta numarası yapcam :))))))

ohhh... afiyet olsun canım...
vala benim ütülerin hepsini dün koçiş izinliydi.. o yapmış sağolsun...

kız pas vermez olur muyumm
yemek tarfilerinin çıktısını alıyom
işten çıkarsam kalmasn pc de :))))
:gitme::gitme:

selam kızlar bende en çok şu yemek ve ev işi meselesini düşünüyorum iki kat enerji harcamamız gerek sanırım yemekleri akşamları yapacağız herhalde siz nasıl yetişiyorsunuz?

güzellerimm patroncum yoktu bugnn
diğer çalışan hadi sen çık dedi
patroncum ararsa diye de teli kapatcam heheh
öptüm sizi gidem artk evime
evimm güzel evimm
yemek masasının tozu eksik olmayan evim :)))

kızlar toz konusunda yardım edin nolur arkamı dönüom toz oluo tekrar yaa

selam kızlar bende en çok şu yemek ve ev işi meselesini düşünüyorum iki kat enerji harcamamız gerek sanırım yemekleri akşamları yapacağız herhalde siz nasıl yetişiyorsunuz?

valla canım birşekilde yetişiyorsun herşeye... bende yemek bilmezdim... ev işi yapmazdım ama.. iş başa düşünce birde kendi evin olunca öyle bir hevesle yapıyorsunki...
ben eve gidinc eyapıyorum yemeğimi.. ama 2 günlük yapıyorum.. ertesi akşamda yanına muhakkak farklı birşeyler yapıyorum...

güzellerimm patroncum yoktu bugnn
diğer çalışan hadi sen çık dedi
patroncum ararsa diye de teli kapatcam heheh
öptüm sizi gidem artk evime
evimm güzel evimm
yemek masasının tozu eksik olmayan evim :)))

kızlar toz konusunda yardım edin nolur arkamı dönüom toz oluo tekrar yaa

canım bende aynı dertten muzdaribim yaa... çok sinir oluyorum....
sana iyi akşamlar...

bende çıkıyorum kızlar... hepinizi kocaman öpüyorum...
1 sdaat sonra görüşürüzz.. byee

bu arada Ada kız yine kek tarifi bakıyor....
ayyy öleceğim yani bu fırında kek yapacağım inat ettim yahu...

valla canım birşekilde yetişiyorsun herşeye... bende yemek bilmezdim... ev işi yapmazdım ama.. iş başa düşünce birde kendi evin olunca öyle bir hevesle yapıyorsunki...
ben eve gidinc eyapıyorum yemeğimi.. ama 2 günlük yapıyorum.. ertesi akşamda yanına muhakkak farklı birşeyler yapıyorum...

hımm anladım ne güzel bir duygu ya zemuszemus ama bazen benim canım yapmak istemiyor nasılsa annem var deyip çekiliyorum bi kenara evlenince de nazım geçer mi acaba kaydirigubbakcemile3

ada canım senin fırının luxell börekçi miydi?bizim fırın bozuldu bende ondan almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

du azıcık zayıflayayım sonra ye :)gerçi fırın almasam mı ya alırsam diyeti bozarım bi kerecik olsun 10 günden fazla dayanmak istiyorum diyete ya :(

Back
X