Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy ne güzel yaa... sırf yarım saat için bekliyomuş seni...

aman yaa...evlilikte ayrı bir dertmiş yaa..
neyseki benimki hiç bana sormadan gerekli malzemeyi :teytey: almıştı:)))

hehe gerekli malzeme :))))
biz geçen bi baktk gerekli malzeme bitmiş :))))
uslu uslu uyuduk hehehedelikafadulden

yaa ben kendim de istemedim o gerekli malzemeyi..yabancı bir şeymiş gibi geliyordu ilk başta ..psikolojik olarak alışamamıştım ..ondan dolayı hapa başlamıştım ama şimdi anlıyorumki boşuna hap kullanmışım en rahatı buymuş..:kedi:

ayy benm gibi düşünen biri daha varmş
başka bişi gibi geliyo ya ıyy
ama dediğin gibi haptan daha rahat canm

ayy benm gibi düşünen biri daha varmş
başka bişi gibi geliyo ya ıyy
ama dediğin gibi haptan daha rahat canm

kesinlikle öyle ..kafa rahat oluyor en azından ...ilkbaşta hissiyat açısından fark olur sanmıştım ama değilmiş ..olay tamamen psikolojik..yoksa bir farkı yok yani :kedi:

yaa ben kendim de istemedim o gerekli malzemeyi..yabancı bir şeymiş gibi geliyordu ilk başta ..psikolojik olarak alışamamıştım ..ondan dolayı hapa başlamıştım ama şimdi anlıyorumki boşuna hap kullanmışım en rahatı buymuş..:kedi:

hehe gerekli malzeme :))))
biz geçen bi baktk gerekli malzeme bitmiş :))))
uslu uslu uyuduk hehehedelikafadulden

valla kızlar biz ilk o çok reklamı çıkanı almıştık.. dediğiniz gibi.. çok bariz hissediliyo o yabancı madde... ama başka bir markanın süper incesini tavsiye ettiler... valla gayet memnunuz şimdilik.. ki zaten arada yumurtlama döneminide hesap edip korunuyoz.şimdilik herşey yolunda.... ..

kız uslu uslu haaa... ay yazık...

valla kızlar biz ilk o çok reklamı çıkanı almıştık.. dediğiniz gibi.. çok bariz hissediliyo o yabancı madde... ama başka bir markanın süper incesini tavsiye ettiler... valla gayet memnunuz şimdilik.. ki zaten arada yumurtlama döneminide hesap edip korunuyoz.şimdilik herşey yolunda.... ..

kız uslu uslu haaa... ay yazık...

canm ok dan başkasını denemedik
senn dediğin hangisi acep :)))

hee uyuduk valla :))))

hmm
bunu kocişe konuyu nerden açıp sölesem ki :))))
sen nerden bilion der direk :))))

kk yı biliyorsa.. kızlar konuşurken öğrendim dersin...
bilmiyorsa da.... farklı bir marka deneyelim diye ikna et... yada direk sen al.. ok bulamadım falan dersin... ama süper incesini al...

yada netten araştırıdm yorumlara baktım.. bunu daah çokk öneriyorlar dersin..

daha sayayımmı cicimmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ben çıkıyorum akşam oldu ..akşam akşam bu muhabbet de ii oldu heee ..gidin evde deneyin :roflol: herkese ii akşamlar

ayy bana da çok komik geliyo yaaa.. insanın alıp şimirmirmirmirmirmirmirmirşiresi geliyor valaaa..

ya aklıma geldi sağlam olsun dedik hem o hem ben korunuyodum,aldığımız ilk kutu kırmızı ve siyahtı ben gülmekten ölüyodum düşünsenize renkli renkli :))

bana görüntüsü çok komik geliyo ...

he he banada :)))

kk yı biliyorsa.. kızlar konuşurken öğrendim dersin...
bilmiyorsa da.... farklı bir marka deneyelim diye ikna et... yada direk sen al.. ok bulamadım falan dersin... ama süper incesini al...

yada netten araştırıdm yorumlara baktım.. bunu daah çokk öneriyorlar dersin..

daha sayayımmı cicimmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

değişiklik olsn die ben aldm diye alabilirm anca canm
yoksa ikna olmas :))))

internette okudum filan dersin ya benimki sormaz öle şeyler tamam der :))

ayy sorar da sorarr

ayy bana da çok komik geliyo yaaa.. insanın alıp şimirmirmirmirmirmirmirmirşiresi geliyor valaaa..

hehehee
ben çıkıyorum akşam oldu ..akşam akşam bu muhabbet de ii oldu heee ..gidin evde deneyin :roflol: herkese ii akşamlar

iyi akşmlar canmm okii denerizz :))))

Back
X