ohhhh afiyet olsun cnmm,bak cnm çekti ama bizde kadro kalabalık olduğundan öle yapılmıyo misafir olmadan, anca çay saatleri çay geliryapsam mı ne kendim türk kahvesi çekti cnm...
yap yap ben de fal bakarım ..iki sallarım kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhh afiyet olsun cnmm,bak cnm çekti ama bizde kadro kalabalık olduğundan öle yapılmıyo misafir olmadan, anca çay saatleri çay geliryapsam mı ne kendim türk kahvesi çekti cnm...
kaydirigubbakcemile5
kalıp derken diskler var işte desenler var ojeyi sürüp deseni cıkarıosun damgayla tırnagına yapıştırıosun kaydirigubbakcemile2
kim olabilir :roflol::roflol:falmııı kib bakıo kim kimaklinialirimsmiledelikafadulden
valla bilmiorum diskmi ne işte ben yapmadığım için genelde kırmızı sürüorum ben bende eklicem foto şu foto mak bi yapılsında:smiley-cool:
böcüüük kaydirigubbakcemile3 nasılsa regl oldum süriim bari aklıma gelmemişti şimdi herkes bak bak sürmüyo artık der dimi :roflol:
yap yap ben de fal bakarım ..iki sallarım kaydirigubbakcemile3
robotcum nasıl ya niye göremiyorsun ki???
gulsunum Amin canım,inşallah...
çok cadılık etme baştan yeme gelinin kafasını kaydirigubbakcemile3siz fal baka durun ben gelin bakmaya gidiorum bi görümcelik yapim gelimm![]()
robotcum nasıl ya niye göremiyorsun ki???
.
dilek kıskandım nan
nerden bulabılırım bacım
disklerden