Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ah canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun iyisin dimi şimdi?ilaçlarını düzenli alırsan bir şey olmaz umarım çok dikkat et kendine kalp çok zor bizde genetik eminim bende de olur ama sıkıntıya sokma kendiniolumunekankayizsmile

sağol canım... valla geçen seneye kadar pek dikakt ettiğim söylenemezdi... ama artık çok önemsiyorum sağlığımı... benimkği genetik değil... maalesef 12 yaşında geçirdiğim bir kulah iltihabı ile başladı herşey...

amannn neyse.... ben unuutum artık:))9

geçmiş olsun canım haklısın açmayalım bu konuları geleceğe bakalım ama merak ettiğim için sordum Allah tekrar yaşatmasın olumunekankayizsmile

canım zaten 12 yıl önce benim kalp kapağım değiştirilmişti... yıllardır zaten ilaç kullanıyorum ama 2 tane daha eklendi o olaydan sonraa.:umursamaz:

canm benmm
çok geçmş olsunn
geçmiş geçmişte kalmış
şükür sağlıklısın...

ya bu ada kız nerdee
kayınvalidesine falan mı bişi oldu ki bilmiyorumkismile

haberlere şimdi baktm da
şeref yoksunu israil türk gemisini vurmuş
Allah belalarını versin onlarnn:delphin:

canm benmm
çok geçmş olsunn
geçmiş geçmişte kalmış
şükür sağlıklısın...

ya bu ada kız nerdee
kayınvalidesine falan mı bişi oldu ki bilmiyorumkismile

haberlere şimdi baktm da

sağol canım yaa.... evtt allaha şükür çok iyiym şimdi..

kızlar adamız ile konuştum.... kayınvalidesi vefat etmiş... bilginiz olsun... :çok üzgünüm:

haberlere şimdi baktm da
sorma yaaa sinirlerim tepemde zaten ..ALLAH bu İSRAİL i ıslah etsin ...Bu kadar mı acımasız olunur anlamıyorum yaaa..ALLAH KURANDA bu kavme sürekli peygamber göndermiş zaten ıslah edebilmek için ..baştan beridir bunlar böyle ..kötükedihüso.

sağol canım yaa.... evtt allaha şükür çok iyiym şimdi..

kızlar adamız ile konuştum.... kayınvalidesi vefat etmiş... bilginiz olsun... :çok üzgünüm:
aaa tüh başı sağolsun hay ALLAH ..senağlama nerden konuştun telefondan mı CADIARZU

:sinifsinif:
Allah rahmet eylesinn
amin canım...
sorma yaaa sinirlerim tepemde zaten ..ALLAH bu İSRAİL i ıslah etsin ...Bu kadar mı acımasız olunur anlamıyorum yaaa..ALLAH KURANDA bu kavme sürekli peygamber göndermiş zaten ıslah edebilmek için ..baştan beridir bunlar böyle ..kötükedihüso.

aaa tüh başı sağolsun hay ALLAH ..senağlama nerden konuştun telefondan mı CADIARZU
evt canım... telefonla aradım...

başın sağolsun ada

kızlar ben çıkıyorum derneğe gideceğim ücretsiz ingilizce ders için bakalım ne olcak iyi sahbetlerrr

başın sağolsun ada

kızlar ben çıkıyorum derneğe gideceğim ücretsiz ingilizce ders için bakalım ne olcak iyi sahbetlerrr

hangi dernek ..ii faydalı bir işe imza atıyorsun demek aferin sana Şeniz ben de çıkıyorum ii akşamlar herkese

Back
X