canım zaten 12 yıl önce benim kalp kapağım değiştirilmişti... yıllardır zaten ilaç kullanıyorum ama 2 tane daha eklendi o olaydan sonraa.:umursamaz:
çok geçmiş olsun ..bir daha olmaz inş. :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten 12 yıl önce benim kalp kapağım değiştirilmişti... yıllardır zaten ilaç kullanıyorum ama 2 tane daha eklendi o olaydan sonraa.:umursamaz:
ah canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun iyisin dimi şimdi?ilaçlarını düzenli alırsan bir şey olmaz umarım çok dikkat et kendine kalp çok zor bizde genetik eminim bende de olur ama sıkıntıya sokma kendiniolumunekankayizsmile
çok geçmiş olsun ..bir daha olmaz inş. :Saruboceq:
geçmiş olsun canım haklısın açmayalım bu konuları geleceğe bakalım ama merak ettiğim için sordum Allah tekrar yaşatmasın olumunekankayizsmile
canm benmm
çok geçmş olsunn
geçmiş geçmişte kalmış
şükür sağlıklısın...
ya bu ada kız nerdee
kayınvalidesine falan mı bişi oldu ki bilmiyorumkismile
haberlere şimdi baktm da
şeref yoksunu israil türk gemisini vurmuş
Allah belalarını versin onlarnn![]()
sorma yaaa sinirlerim tepemde zaten ..ALLAH bu İSRAİL i ıslah etsin ...Bu kadar mı acımasız olunur anlamıyorum yaaa..ALLAH KURANDA bu kavme sürekli peygamber göndermiş zaten ıslah edebilmek için ..baştan beridir bunlar böyle ..kötükedihüso.haberlere şimdi baktm da
şeref yoksunu israil türk gemisini vurmuş
Allah belalarını versin onlarnn![]()
aaa tüh başı sağolsun hay ALLAH ..senağlama nerden konuştun telefondan mı CADIARZUsağol canım yaa.... evtt allaha şükür çok iyiym şimdi..
kızlar adamız ile konuştum.... kayınvalidesi vefat etmiş... bilginiz olsun... :çok üzgünüm:
amin canım...:sinifsinif:
Allah rahmet eylesinn
evt canım... telefonla aradım...sorma yaaa sinirlerim tepemde zaten ..ALLAH bu İSRAİL i ıslah etsin ...Bu kadar mı acımasız olunur anlamıyorum yaaa..ALLAH KURANDA bu kavme sürekli peygamber göndermiş zaten ıslah edebilmek için ..baştan beridir bunlar böyle ..kötükedihüso.
aaa tüh başı sağolsun hay ALLAH ..senağlama nerden konuştun telefondan mı CADIARZU
amin canım...
evt canım... telefonla aradım...
başın sağolsun ada
kızlar ben çıkıyorum derneğe gideceğim ücretsiz ingilizce ders için bakalım ne olcak iyi sahbetlerrr
canım hiç yüzyüze gelmedik henüz....tanışıyor musunuz siz CADIARZU
ok canım... hadi bakalım hayırlısı inş..başın sağolsun ada
kızlar ben çıkıyorum derneğe gideceğim ücretsiz ingilizce ders için bakalım ne olcak iyi sahbetlerrr
bası sağolsun ada kızın
hangi dernek ..ii faydalı bir işe imza atıyorsun demek aferin sana Şeniz ben de çıkıyorum ii akşamlar herkese
hadi ben de kaçtım kızlar..iyi akşamlar...
başın sağolsun mesajlarını görüyorum, kayınvalidesimi vefat etmiş adanın![]()