Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin canım...aaa sorsaydın söylerdik kızz:)))
nasıl olsa sende evlisin.... düğün önemli değil:)))işte var... eee daha ne olsun....

zaten gülsün tayin dolayısıyla geldik eve yerleştik annemde biz düğünsüz olduğumuz için geldi şimdi ben kocişim ve annem aynı evdeyiz artık baya baya evli sayılırım değil mi?
iş mi dedin iş yığınla var hemde haftanın her günü

hoşgeldin mglovecım...
ben de sen neler yaptın diye soracaktım
nişanlınla gerginmişsin...
şimdi nasılsın?
çok fazla uzatmamaya çalış çünkü son zamanlara doğru nişanlı çiftler gerginliklerini birbirlerinden çıkarıyorlar...

zaten gülsün tayin dolayısıyla geldik eve yerleştik annemde biz düğünsüz olduğumuz için geldi şimdi ben kocişim ve annem aynı evdeyiz artık baya baya evli sayılırım değil mi?
iş mi dedin iş yığınla var hemde haftanın her günü
evliisn tabi canım... düğün ne zamandı senin canım??

anacımmm nikahınız olmuştu değil mi..
ee o halde ne nişanlısı kocişin demeliyim yahu :)))

kız ada.... bunların hem dini hemde resmi nikahı var.. ama annesi düğünden önce birşey yapmasınlar diye ikisini yalnız bırakmıyormuşzemuszemus

anacımmm nikahınız olmuştu değil mi..
ee o halde ne nişanlısı kocişin demeliyim yahu :)))

valla adacım gerim gerim geriliyoruz bol bol bazen balkona çıkıp çıkıp ağlıyorum çok aksilik oldu bizde yaaa
normalde bir haftada olacak ameliyat 2 ameliyata çıktı 1 ayımı aldı iş yerimde yeniydim iki ameliyat ve haftalarca gelememem sıkıntı oldu mobilyalarımız çizik kırık yanlış eksik ve en kötüsüde geç geldi düşün mobilyaları getirebilmek için kociş kamyon tuttu nerde görülmüştür bilinmez
amannn yaaaa neler neler yaşadık kaldıki evlilik hazırlığı başlı başına stresken biz neleryaşadık neler

merhaba kızlar dunden berı gelemedım. yaz temızlıgı bıttı sonunda bu aksam sole temzı temzı oturacam evımde derken esımın yegenının dogum gunune cagıordılar. bı turlu rahat yok ya . bırazdan cıkıp hedıye alıcam ordanda dogum gunune gecerım artık evın tadını yarın aksam cıkartırız. zatı yarın dogum gunum benım herıf hatırlarmıkı ?

evliisn tabi canım... düğün ne zamandı senin canım??

kız ada.... bunların hem dini hemde resmi nikahı var.. ama annesi düğünden önce birşey yapmasınlar diye ikisini yalnız bırakmıyormuşzemuszemus

düğün 17 temmuzda
kız sorma biz bu iki nikahtan sonra uzunca süre yalnızda yaşadık şimdi ameliyatları bahane edip geldiler yapacak olsak zaten yapardık gözümüz onu görmüyor ki şuanda dertlerden
bıraktım aileleri artık kendi hallerine nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar valla işin dışında tutacak gücüm bile yok

guzcum...ne güzel mis gibi olmuştur evin,neyse artık siz de yarın akşam temiz evde başbaşa takılırsınız yeni yaşın için.....
şimdiden mutlu yıllar o halde sana

valla adacım gerim gerim geriliyoruz bol bol bazen balkona çıkıp çıkıp ağlıyorum çok aksilik oldu bizde yaaa
normalde bir haftada olacak ameliyat 2 ameliyata çıktı 1 ayımı aldı iş yerimde yeniydim iki ameliyat ve haftalarca gelememem sıkıntı oldu mobilyalarımız çizik kırık yanlış eksik ve en kötüsüde geç geldi düşün mobilyaları getirebilmek için kociş kamyon tuttu nerde görülmüştür bilinmez
amannn yaaaa neler neler yaşadık kaldıki evlilik hazırlığı başlı başına stresken biz neleryaşadık neler
canım yaa olsun boşver.. önemli olan sizin aranız... inanki o kadar ufak şeylerden problem çıkıyorki.. ama sonrasında diyorsunki bunun içinmi üzdüm kendimi... hiç umursama boşverrrr:))

merhaba kızlar dunden berı gelemedım. yaz temızlıgı bıttı sonunda bu aksam sole temzı temzı oturacam evımde derken esımın yegenının dogum gunune cagıordılar. bı turlu rahat yok ya . bırazdan cıkıp hedıye alıcam ordanda dogum gunune gecerım artık evın tadını yarın aksam cıkartırız. zatı yarın dogum gunum benım herıf hatırlarmıkı ?
hoşgeldin tatlım.. hadi gözün aydın... tertemiz evinde artık koçişinle güzel vakitler geçirirsin... hatırlar tabi.. neden hatrılamasın doğumgününü... bence süpriz yapacaktır sana:)

düğün 17 temmuzda
kız sorma biz bu iki nikahtan sonra uzunca süre yalnızda yaşadık şimdi ameliyatları bahane edip geldiler yapacak olsak zaten yapardık gözümüz onu görmüyor ki şuanda dertlerden
bıraktım aileleri artık kendi hallerine nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar valla işin dışında tutacak gücüm bile yok

canım boşver gerçekten...şu düğüne kadarki dönemi atlat.. sonrasında kimsenin lafını sözünü duymayacaksın.. biraz daha sık dişini.. bak az kalmış..

ben de ailelerde ki bu mantığı anlayamıyorum...
bu ne saçma bir şeydir,yapılmak istendikten sonra birisi yanlarında kalmış kalmamış hiç farketmez bir fırsat yaratılır ve yapılır...olay bu değil işte...offf bu türk ailelerinin mantığı işte :))) bizimkiler de aynıdır yani...

ayy patroncuk yanımdaydı yazamadımm
kocişim aradı işten çıkmışş
oleyy oleyy
en geç 18,30da evimizde oluruz aşkımlaa
ama markete de uğrayabilirzz
dur bak iyi oldu bu erken çıkması market alışverişini aradan çıkaralım biz

canım yaa olsun boşver.. önemli olan sizin aranız... inanki o kadar ufak şeylerden problem çıkıyorki.. ama sonrasında diyorsunki bunun içinmi üzdüm kendimi... hiç umursama boşverrrr:))

hoşgeldin tatlım.. hadi gözün aydın... tertemiz evinde artık koçişinle güzel vakitler geçirirsin... hatırlar tabi.. neden hatrılamasın doğumgününü... bence süpriz yapacaktır sana:)

sagol canım. evet surprız ıstıyom ben :icecream:

guzcum...ne güzel mis gibi olmuştur evin,neyse artık siz de yarın akşam temiz evde başbaşa takılırsınız yeni yaşın için.....
şimdiden mutlu yıllar o halde sana

tesekkur ederım tatlım yasladım he 27 de bıttı.
ya ısler bıtrınce cok rahatladık esımde bende dagınıklıkta rahatsız oluyoruz hzuursuzlanıyoruz . ev temız olunca ferahlıyo ınsan.
ama cok kavga edıyoruz temızlık yaparken benımle dıdısıyo ole olma< boel ben dıyorum oraya olmaz suraya ıı olur. remen ev duzenı kurcaz dıey kavga edeyoruz ya:oklava:

ben de ailelerde ki bu mantığı anlayamıyorum...
bu ne saçma bir şeydir,yapılmak istendikten sonra birisi yanlarında kalmış kalmamış hiç farketmez bir fırsat yaratılır ve yapılır...olay bu değil işte...offf bu türk ailelerinin mantığı işte :))) bizimkiler de aynıdır yani...
yaa sorma canım yaaa. bizde de benimkiler kasmadı:... ama eşimin ailesi kastı... :)

ayy patroncuk yanımdaydı yazamadımm
kocişim aradı işten çıkmışş
oleyy oleyy
en geç 18,30da evimizde oluruz aşkımlaa
ama markete de uğrayabilirzz
dur bak iyi oldu bu erken çıkması market alışverişini aradan çıkaralım biz

oo ne güzel... hadi bakalım...

kızlar ben çıkıyorum.. hepiciğinize iyi akşamlar.. annemlere uğrayıp öyle geçicem eve... öpüldünüz... byee

Back
X