birde esme kızdım ıste dogum gunume atıfta bulunmalar felan . ay dedım napmaya calısıyorsun . tamam alma bısı ne bu ımalar dedım. bugun 2 . yarın ayın 3 hehheehhh .bısı yapmana gerek yok tamam dedım . sureklı ne dogum gunume ımada bulunuyorsun . sınırlendım onada.
surprız yapcaksan hıc sesını cıkarma yap bısı . yok eger gkonusup guzle bı yerde kulayalım dersen sole ble dusunuyorum surda bı yer var orda kutlayalım de . bole ımada bulunup ne soylememı beklıyonkı . evet askım yarın dogum gunum. surya gıdelım kutlayalım dememımı yoksa bosver bısı yapmana gerek yok dememımı . sınır
canm eşin şaka olsun diye takılmıştırr
erkekler bizim kadr önem vermiyo ki özel günlerin gerçekten özel geçmesinee
sen takma kafana bakalm ne yapcak akşama
ay bebegım aynı oartamda ben de var ben olmasam anlarım. hedıyelerı ben verdım cocuklara. sankı bole ınadı yaotı gıbı durup durup ogluna atıfta bulunup. oglu askerden gelelı 1 hafta olmadı ogluna kesene bereket dıyo. bana bı tesekkur yok. ha bu arada bızden baska hedıye alanda yoktu zaten armut elıne bı cıkolata al gel barı dedesın yanıkötükedihüso
canm o tamamen uyus kayınperdin gıcıklığıı
hatta terbiyesizliği.. kötükedihüso
ne kdar düşüncesiz dede olarak bişi almadan gidilir mi ufak tefek bişi alıp çocuğun gönlünü almak lazm
zaten çocuklar minicik şeylerle mutlu olurlar