• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla bende çok severim hep ağzım açık ya:)) bazen de durduk yere ağlıom işte benim göz yaşı yalama olmuş ağlamaktan inanırmısınız bazen ağladığımı bile farketmiom bi bakıom yaş gelmiş yine..:))

delikafaduldendelikafadulden

anamm eve gider gitmez duş almam lazmm
bide seksü seksü giyinip beklicektm kocacımı plan iptal oldu :o)))
giyem eşofmanımı ben öyle bekleyem

delikafaduldendelikafadulden

anamm eve gider gitmez duş almam lazmm
bide seksü seksü giyinip beklicektm kocacımı plan iptal oldu :o)))
giyem eşofmanımı ben öyle bekleyem
ben boş eve gitçem ben napiim:) bol bol temizlik yaparım hazır adam evde yokken ooooooh mis gibi kokar evcağızım:)

ben boş eve gitçem ben napiim:) bol bol temizlik yaparım hazır adam evde yokken ooooooh mis gibi kokar evcağızım:)

delikafadulden
canm ev dolu olcak ama naparsın şartlar el vermicekk
tü bee kocacımı çok özlemiştm bugn benn kocaman kocaman sarılırım gelince o da yeter napalm:sm_cool:

ben çıkıyorum kızlar,herkese iyi akşamlar.kendinize iyi bakın..öptüm sizi...:3:

o nikah olmıcaaaaaaaaak evinizi yakarıııııııııııım :)) nikah kan kokuooooo:)) vb şekerim:)) karı nuh dedi peygamber demedi yedi bitirdi beni:)) ama oğlunu göremio sesini bile duyamıo şimdi:)

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile neden öyle bağırdı ki ayyyy ben bilmiyordum merak ettim şinci
ne kadan miraklıyım yaaa :mymeka:

o nikah olmıcaaaaaaaaak evinizi yakarıııııııııııım :)) nikah kan kokuooooo:)) vb şekerim:)) karı nuh dedi peygamber demedi yedi bitirdi beni:)) ama oğlunu göremio sesini bile duyamıo şimdi:)

anamm nedenn
aaaa üzüldm ama yaa

kızlarr... ben çıkıyorum.... öpüyorum hepinizi... byee

öpüldn canmcmm

ben çıkıyorum kızlar,herkese iyi akşamlar.kendinize iyi bakın..öptüm sizi...:3:

muck muckk canmm

Back
X