- 4 Temmuz 2009
- 6.322
- 4
- 156
tıkladı sildim hacı merak etme:))edit var ya hacı ona tıkla
lınklerı sıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tıkladı sildim hacı merak etme:))edit var ya hacı ona tıkla
lınklerı sıl
kıss bide onlara açıklama mı yapçak.ne buluolarsa onları yer misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş.adacım gerçekten ayıp yaptıkları ama napıcaksın ki gelmede denmiyor
hafta içi benimde böyle pat diye ghelen misafirim çok olur sinirden gebersemde bi telaş bi telaş hazırlık yaparım ama aslında nurdan doğru söylüyor
kızart bi patates yanına da makarna kusura bakmayın çalışan insanım ben
önceden haber verseydiniz sizi daha güzel ağırlamak isterdim ama aceleyle bu kadar oluyor de gitsin
kızz nasıl bağırırım ben sana fındık kurdum benim:)tmm nurdan bağırma:roflol:
pasaklı valla cok cıddıyım bana brı öle desın kim olursa olsun
gel beraber hazrlayım derım
hıc kendımı yormadan bişi eder lafıda yapştırırdım
:))) he valla bide bağırıo bana pasaklı bak:)))böcükümmm böcükümmm kız bilmiyorum nasıl silcem diyo sende demiyon napsın kız
nurdancım mesajı editle komple yazdığını sil resimi de silmiş olursun o zaman :lepi:
iyi akşamlar şekeraman ne bilyim arada tatsızlık olmasın die açıklama yapmak geldi aklıma :roflol:
ayyyyyyy kocişkom geldi ben kaçıyorum kızlar hihoyyyt
iyi akşamlar herkeseeeee a.s.
:)))) böcük kaç yaşında kıss:) ben küçük gördüm fındık kurdum die sallıom ama:)KIZ BÖCÜK NEDEN YAŞLANMIYOSUN ANLADIM ŞıMDı :))
ii akşamlar pasaklıı
kızım herkesi toparlıon onu dio.) ona derim buna derim kasıp kavurdun ortalığı evli olmasaydın kaynanama gelin ederdim benim yerimede yolardın kıss:)baktım silmişsın hacı saol
bal nasıl yanı nan
kısss yaşın kaç senin:)nurdan bana sorsana nıye bal a soruyon
ebem mı o benım:)
kızım herkesi toparlıon onu dio.) ona derim buna derim kasıp kavurdun ortalığı evli olmasaydın kaynanama gelin ederdim benim yerimede yolardın kıss:)
bnm kocişin az işi varmış,buradayım daha..
yemek faslınıda atlattık ARGE de bişiler pişiriyolar hep bizim aşçı fırın denemek için..börek pişmiş bi güzel yedik valla..karnımız doyduzaten öğlende çok yemiştik yeter bugünkü kalori
musakka artık yarına pişer..