Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar
kaç gündür doğru düzgün giremedim, bugünde bi tuhaf donuyo sürekli
biraz bakabildim geçmişe,
adacım üzülme , ne diyeyim, herhalde farkında değil.
böcük bencede otomotiv daha avantajlı kesinlikle ama gidip görmek lazım yinede
cisil anlıyorum seni ama sakin ol , şirketler patronlar bu işsizliği kullanıp böyle basıolar tepemize işte, hepimizin başında var aynı şey ne diyeyim, çıkıp gidicek gücü olmayınca insanın katlanıyo işte.

zati zor ilerliyom sayfaları efsun sadece 1 ifade ekleyip mesaj yazmışsın paso ,hep yapıyon hee dicek bişi bulunca yazsana..
sayfa kalabalığı oluyo...

Son düzenleyen: Moderatör:
böcük tam okuyamadım cnm sayfalar hep donuyo..
sanırım iki işe bakıp karar vericekmişsin ,doğru karar..
davulun sesi uzaktan hoş gelir misali olabilir..
bi bak öle karar ver..

çisiil başka iş baksan cnm ?

gıdıp bakıp denıycem
hep öle rahat bı patronum olsn ıstemışımdır
patron anlayışlı olamz mı
bakalım ya hayırlısı
beğenmezsem derım sıze
eğer kolejde başlarsam benı özleyın hee
gelemıycem cünkü

cute nan bende yazılanları göremiyorum işte o yüzden ifade gönderiyoom yoksa saf saf bekleyimmi kaydirigubbakcemile

cotunıx h geldın cnm

ee bı bende donmuyoo sayfalar demekkı
mozılla kullanıom ondan olmsın
cnku gogle amcada reklamlar cok sayfa yavaşlatıyordu

böcük dertlesmin ben kacirdim.. konuya fransiz kaldim..

cisil ne yapacaksin idare edeceksin.. isyerindeki problemlerini is yerinde birakmaya calis.. allah saglik versin borc bir gün biter bizimde borcumuz var azaltik ama halen var

cotunıx h geldın cnm

ee bı bende donmuyoo sayfalar demekkı
mozılla kullanıom ondan olmsın
cnku gogle amcada reklamlar cok sayfa yavaşlatıyordu

bende onu kullanıyom cnm ,diğerinide kaldırmadım ondan da denedim yok...

efsun
biz gidelim sen kal ölese, sayfa donuyo zor açıyom senin boş mesajın ,kızıp çıkıyom işim gücüm var o kdr oyalanamki boş yere ,zati kısıtlı giriyoz..

ne kullanıyorsnz sız
mozılla deneyın bıde cnku bende hiç takılmıo
bazen netım gıdıo oda kıpraşıyom yatakta vınnn geberısıce cekmıo

fmk aman senınde için kararmasın cnm boşver:delphin:

ben katil olcam kızlar karar verdim kahvaltı yapmayan adam kahvaltı hazırla dedi kalktım dolu sey yaptım masaya koydum geldi yanıma sunu söyle yap fln dedimki sabah sabah sus karısma bana aman iyi be dedi ben gidiyorum dedi ama masaya son tabagı koydum hazırladım yani kahvaltıyı sandımki saka yapıyor taki parfüm kokusunu alana kadar baktım banyoda hazırlanıyor nereye dedim sana söyledim ya gidiyorum dedi benle dalgamı geciosun sen dedim yok ya fln dedi sacını yapıyor bu arada derdin ne senin dedim ya sus sınavıda gecemedin zaten fln dedi çekti gitti kahvaltı masada duruyor ve bu 2 oldu kızlar 1 defa daha yaptı böyle bişi kahvaltı hazırladım masaya koyunca yemicem dedi cekti gitti delircem ben ya

Back
X