Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hıı ölemiymiş o ,ne kadr alınıyoki acaba Adacım ,çıkacağımdan deil ama işte merak ettim..

fındıklarım.....

yap canım gerçekten güzel oluyo tavsşye ederim bende evde olsam diyorum bazen sonrada allahtan değilim yoksa kilolarla başım zaten dertte eşimde şikayetçi elim hiç durmaz benim sağolsun sürekli bişeyler yaprım bayılıyorum yemek yapmasına evlendk eşim 70 kiloydu bi sene içinde 82 oldu şimdi az yapmıyorumda sporda yapıyo 74 düştü tekrardan bide ben zayıflayabilsem sempatiksalakcinni

ahh canım bizde de o sorun var... ben ve eşimde düğünden sonra kilo aldık... bir başlayamadık rejime yaaa.... off foffff

bu arada kızlar... balcığımın slm var hepinize... çok yoğunmuşş... kendini aramızda hissetmek için kk açıkmış:)))))

bal iyimi acaba ,telefonu olan arasa ,çok merak ettim bişimi oldu acaba Allah korusun..
ekranı açık kaldı galiba bişi olduda..hiç kapamıyoda ekranı bilmiyorumkismile

as.
gülsüncüm beraber yazıomuşuz cnm mesajı..
iyi bari merak ettirdi bizi bende dedim rahatsızlandı ekran açık kaldı gittimi die..

kızlar evlilik sebebi ile çıkıldığı ve kendimiz işi bıraktığımız için ihbar tazminatı alamıyoruz sadece kıdem tazminatı alınıyor...o da kaç yıl çalıştıysan...
örneğin 5 yıldır o firmadasın ve 1000 Tl. maaş alıyorsun
5 x 1000 = 5000 Tl... oluyor

valla bende anlamadım niye sustuk..

makyaj topiğine takılıyorum kimsecikler yazmıyo die..
çingene makyajı yarışmasına bayıldımm..ne güzel yapmışlar..keşke katılsaydım bende...
pek severim makyajı..bayanssulusmile

pınarcım....
birkaç gündür keyifsizim hele dün daha çok canım sıkkındı...
eğer gözümden kaçırdıysam bu sebeptendir canım kusura bakma emi...
bir de havaların sıcaklığı beni iyice bunalttı...

alem cutecim...ne diyeyim sana...aramasam linkini kopyalasan şu makyajları merak ettim :)))

Son düzenleme:
ne kusuru adacım olurmu öyle şey
sadece varmı bi sorun diye merak ettim

üzme kendinide arkadaşım, konuyu biliyorum ama üzülsen ne olacak, ya gidip konuşacaksın yada takılmayacaksın.
dert etme kendine hiçbişiyi

Back
X