Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organik...geçmiş olsun canım ya....böyle durumlarda anlıyor insan değil mi ne kadar küçük şeylere takılıp kaldığımızı...

biricik tatlıyı yapmışsın eline sağlık şekerim...maşallah eşinde pek yardımcı olmuş...

cisilcim muhallebili kadayıfı soruyorsan benim yemek tariflerine tıkla...göreceksin...

kızlarrr.....
caspercım yazdı şimdi... yeni işine başlamış... sizlerede slm var... sanrıım şimdilik giremiycek netee.....

kızlar iş birikmiş onlara bakıyorum, ara ara bakıyorum size.

Harika bir tatildi :) Çok eğlendik kocacığımla, 2 gece dışarı çıktık dışarı. Alembar da Reşatı dinledik. Sonrada sabah ezanıyla denize gittik, gece denie girdik, gün doğumuyla denize girdik, balıklarla beraber yüzdük, muhteşemdi.

Canım kocamla herşey düzeldi, bir gece sabah kadar konuştubana, beni kırdığını ve çok üzüldüğünü söyledi. Özür diledi benden.
Bi daha aşık olduk birbirimize :)

hala midem bulanıyo umarım orucum bozulmaz :((

pasaklııı
seel hoşgeldiniz güzellerr..ohh ne güzel geçti tatiliniz..

bnmde haftasonun çok güzel geçti..
annemle abim geldiler kalmaya..
gezdik hep ..
ctesi oruçluydum yalnız sıcak havada gezdimya biran bayılıcaktım yani, hatırları olsun die çıktım yoksa hayatta oruçlu o kdr gezmezdim çünkü ben su içmeye çok alışığım çok içerim susuzluk çok kötü yapıyo,böbreğim ağrıdı resmen ..neyseki değdi..
yerebatan sarnıcına gittik ,
gülhane parkını gezdik,
eminönünde vapura bindik boğaz turu yaptık..
gecede büyükçekmece sahilini gezdik..
çok güzeldi ailemle vakit geçirmek..

organikçim
geçmiş olsun

çok teşekkür ederim kızlar bakayım albüme eklemeye çalışayım fotoyu

seeel ne güzel yapmışsınız yaa bende öle istedim gece denize girelim, sabah çok erken kalkıp girelim falan ama kısmet olmadı
alembarda reşat dilek vardı çok komik yaa biz gece eğlenmeye çıkmadık hiç ama iki gece bodrumda dolaştık gezdik
o barın önünden de bi kaç kez geçtik her seferinde de durduk izledik çok komik yaa epey eğlendik onunla :roflol:

seeel ne güzel yapmışsınız yaa bende öle istedim gece denize girelim, sabah çok erken kalkıp girelim falan ama kısmet olmadı
alembarda reşat dilek vardı çok komik yaa biz gece eğlenmeye çıkmadık hiç ama iki gece bodrumda dolaştık gezdik
o barın önünden de bi kaç kez geçtik her seferinde de durduk izledik çok komik yaa epey eğlendik onunla :roflol:
Aynen Reşocuğmuz vardı orda. Ama leş gibi rakı kokuyordu.
Eğlendik baya... Ama sesi güzeldi, güzel söylüyordu türk sanat müziklerini.
Bizde cuma günü tekne turu yapalım dedik, ama güneş çarpar diye vazgeçtik.
Sahile gittik, kalenin oralara falan.
Bide değirmenlere gitmek istedik ama nasip olmadı.
Bir de Çolpan İlhanı gördüm ben.

Bende çok sevindim senin tatilinin güzel geçmesine kaydirigubbakcemile2

Back
X