Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cutecim...eltin burun kıvırırsa sen de tepsiyi kafasına geçiriverirsin... :)))
:roflol::roflol:ilk misafirin olmak istemezdimmm:roflol:
bu sıcaklarda en güzel vişne kompostosu gider canım soğuk soğuk nefis olur valla
ramazanla aranız nasıl kızlarr???
sahura rahat kalkabiliyo musunuz?
gece ne yemek hazırlıyorsunuzz
kesin konuşulmuştur ama anca katıldm aranızaa
canım bende, dün evde birkaç haftadır duran feci ekşi mürdüm eriğinden yaptım... şekerinide az koydum... çok lezzetliydi ve rengide bir harikaydı.... ilk defa komposto yaptığım için böyle bir renk olacağını bilmiyordum:))
efsuncum.. hoşgeldin canım...
adacmm cutecmm çok geçmiş olsun size yaa..
dayanabilene maşallahh..
bende şükürler olsun iyiyimm bi tek susuyorumm o da sıcaklardan..
gece kalkana kadar zorlanıyorum bendee aşkm kaldırıyo öyle hazırlıyorumm kahvaltı yapıoz bizdee..
hmm şekerini az koyuyoruz ok
gülsüncüüüm demişsin ya inciri fazla hissetmiyorsun diye peki 6 tane incir yerine 10 tane incir koysam nasıl olur sence
ben çok severim inciri yerken böyle dolu dolu tadını alsam daha güzel olur sanki
offf yaaaa
pasaklının şapkasını cutenin saçlarını merak ettim....ama göremiyorum ya...
faceım yok olsa da ofiste engelli zaten((
pasaklım eşin kalksın ölese ,seni uyandırsın..bunu neden demiyosun..çözüm yolu bul demesin..bak iice kızıyom heee kocana..
o zaten uyanıyor beni de uyandırmaya çalışıyor ama ben uyuyorsam sofra falan hazırlamaz ne bulursa atar ağzına gelir yatar
hee yanlış anlamışım sory ...
olur gülsüncüm ekle madem albüm yapıp ama oki
misafirler havalarını alsın...
eşimde aynı senin gibi pasaklıcım .benimde ağırdır bazen bende duymam ama sen bendende betersin..sabah nasıl uyanıyosun
hee yanlış anlamışım sory ...
olur gülsüncüm ekle madem albüm yapıp ama oki
misafirler havalarını alsın...
ben sabahları da çok zor uyanıyorum bizim her sabah bitmek bilmeyen bi geç kalma gerginliği, koştur koştur hazırlanma kavgamız vardır evde
kahvaltı edemeyiz mesela bu yüzden sabahları