- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyiyim valla, dün geldim ama pek yazamadım buraya.sellll canım nasılsın çok özledim kız seniii ee naptın nan anlat nereye gittiniz
Balım çok iyiyim şükür biraz yorgunum, dün akşam evi baştan aşağı sildim süpürdüm.slm sell naber cnm??
hoşbulduk cnmma.s.
hayatım neyin var ya???ball,gulsunn aynıyım canlarım,yok bir düzelme..düzelirmi onuda bilmem yaa hayırlısı artık..
Ben oruç tutmadım daha hiçsel walla ne olsun dadlum ramazan oruç işte sürünüp gidiyoruz havadisler sende
nennn nerdesin senlennnnnnnnnnnnnn :jeyyar:
Susuzluk beter bişicokacimcoook saat 11 12 gibi midem kazınıyo ama sonra hiçbişey yok ne açlık ne susuzluk
balım hoşgeldin kuzum nasılsın????????
bu arada topiğin ilk hamilesi asla olmam :))
beni eleyin şimdiden
bal olcakmış,:)))
ball,gulsunn aynıyım canlarım,yok bir düzelme..düzelirmi onuda bilmem yaa hayırlısı artık..
çok iyiyim valla, dün geldim ama pek yazamadım buraya.
Hepinizi çok özledim.
Valla tatilim harikaydı, kocamla herşey muhteşem nazar değmez inşallahTatile gittim geldim özgüvenim arttı yani :)
Bodrum harikaydı, kaynanam hiç salça olamadı :)
Bol bol denize girdik, 2 gece dışarı çıktık gezdik. Bi daha aşık olduk kocemle birbirimize :)
Öle işte.
Sen ne yaptın, bebiş çalışmaları ne durumda boshayallersmile
Balım çok iyiyim şükür biraz yorgunum, dün akşam evi baştan aşağı sildim süpürdüm.
Sen nasılsın?
hayatım neyin var ya???
face e gelsene?
Canım geçmiş olsun hayrola neyin var?ball,gulsunn aynıyım canlarım,yok bir düzelme..düzelirmi onuda bilmem yaa hayırlısı artık..
bebemmmm kaydirigubbakcemile3anuuuuuuuuuuuuuuuuuu böcük gelmişşş
naber böcük
nasıl yeni işin
az sonra bizim psikolojik gelir
benimde bankada işlerim var kartları öder gelirim ..............
sellllllllllllllllllllll zemuszemus
İşe mi girdin sen sırnaşık şeyne edım yaa çalışıyom :delpin:ama cıkmam lazım evden yazarım sıze aksama![]()
Tamam kapıştık derim sositosositoii tatlım nası olayım
kızım en çok diziyi çeken sensin
en az diziyi çeken benim
:) nası olam hamile
ya sen anlatsana cnm şu derdini
hemen derman olak...
ii tatlım ama sen kendine nazar deydircen
ii filan deme
kapıştık gene de :)
nurdan nan ne face e çekiyon hatunlarıklava:
Canım benim 2 görümcemde Bodrumda yaşıyor, gerçi biri yeni taşındı, biz onların apart dairesinde kaldık no para yani :)a selim walla çok sevindim bizde bodruma gitcez nerde kaldınız kocişin senin gibi birini bulmuş heralde aşık olcek
bizim bebe çalışmaları devam ediyo öle bi
özen yok gerçi ama olursa olur diyoruz yani öle yumurtlama
gününde olsun felan şimdilik erken daha böle hesaplamalar koyverdim gittüüüüüüüü![]()
amin canım :Saruboceq:kızlar inşallaah alaaah isteyen herkese bebiş verir sağlıklı sıhhatli :Saruboceq:
Sen bişeye mi üzüldün dün akşam, ya da sinirlendinay ben yetişemiyoruuuum bu ne telefon trafiği yaa akannehir
sabah kalktığımdan beri de çenemde bi ağrı var çok fena zorluyo beni
dün gece çok sıktım dişlerimi sanırıım :gitme: