Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar inşallaah alaaah isteyen herkese bebiş verir sağlıklı sıhhatli :Saruboceq:

nan ne bebişi napcaksınız boşverın:delphin:
Ay aklım ageldi annatcem :)

Şimdi bnim eşimin ailesinin tarafı hemen bebek bekler, amcaları falan yani.
Bizide her görmelerine soruyorlar yok mu bebiş daha diye.
Benim kide bi keresinde dedi ki :

Kurnası altın ama suyu akmıyor :roflol:

niye böcük kız şöle minik melek gibi olsa fena olmazmı yaş 26 anam herkes bebek bebek diye başmı yiyooo wallaaa

saol gülsüncüm..öğlen bnmkiyle konuşiim bakim..ne zmn teslim oldu cnm senin ki?
canım ben arayıp rica etmiştim ve aynı gün kargoya vermişlerdi... ertesi gün elimdeydi...

ball,gulsunn aynıyım canlarım,yok bir düzelme..düzelirmi onuda bilmem yaa hayırlısı artık..

canım yaaa... işlemi ilgili yine...

canlarımm işle ilgili değil sorunum,eşimle ilgili ama geçecek inşallah..ikimiz içinde zor bir dönem sanırım..hayırlısı bakalımm..

yok yok kırmadı arkadaşının yanında beni ama istemediğim bişi yaptı bende kızdım
arkadaşı tam kalkıyordu saat geç oldu dedi salona geçtiler oyunun başına bi kuruldular gece 12ydi dayanamadım artık uykum geldi dedim
ama uzatmadım arkadaşına ayıp olmasın diye sustum gittim yattım

yok yok kırmadı arkadaşının yanında beni ama istemediğim bişi yaptı bende kızdım
arkadaşı tam kalkıyordu saat geç oldu dedi salona geçtiler oyunun başına bi kuruldular gece 12ydi dayanamadım artık uykum geldi dedim
ama uzatmadım arkadaşına ayıp olmasın diye sustum gittim yattım
Üzülme pasaklıcım, bu akşam alır senin gönlünü zemuszemus

canlarımm işle ilgili değil sorunum,eşimle ilgili ama geçecek inşallah..ikimiz içinde zor bir dönem sanırım..hayırlısı bakalımm..

bublecimm derdine derman olabilir miyiz bilmiyorum ama anlatıp içini dökmek istersen de hepimiz seve seve dinleriz seni biliyorsun :1hug:

Back
X