Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Gülsüncüm bu evlilik beni çok sarstı ya.Acayip sinirli bir insan oluverdim.Herşeyi kendimiz yaptık biliyorsun.Onun tarafından kimse yanımızda olmadı.Tam borçları azalttık derken.Dedem bana ev verdi.Kiradan kurtuluyoruz ama evi boyatmakufak tefek tadilatlar belimizi büktü.Şu telaşlardan bir başımızı kaldıramadık.Sinirlerde iyice gerildi.Neyseki eşim anlayışlı yoksa ne kadar devam ederdi bilmiyorum.Sürekli sinir küpü olan ben ve beni sakinleştirmeye çalışan bir eşim var

canım ama şu açıdan bakk.. artık bir eviniz var ve kiradan kurtulascaksınız... ayrıca takılarınız falan yokmuydu.... maddi anlamda sıkıştıysanız onları değerlendrirebilirisn....
eşininde çok fazla üzerine gitme canım.. bir yerde dayanamayabilir..... sen sakin olmaya çalış.... herşeye rağmen sevdiğinle berabersin.. daha ötesi yok işte...

boşverrrr nickin hoşuma gitti o yüzden boşverrrr şekerimmm

nurdan olmasaydı bugün 1 kilo butu çöpe atacaktım akşama
her geçen gün burda neler öğreniyoz bi bilsen
herşey insanlar için
olur öle şeyler takma kafana

cute kolay bi tarife benziyor şipşak yapılacak cinsten ımm buz gibi ne güzel olur

piqi bu ölçü dediği ne su bardağı falan mı :kedi:

evet cnm ,denicem baklalım ben akşam..
evet caniko yani oran yazmışlar..ister fincan kullan ister çay bardağı ister su bardağı..
su bardağı çok gelir heralde bize yaa dimi 2 kişilik..,ben fincan denesem diyom..

evet cnm ,denicem baklalım ben akşam..
evet caniko yani oran yazmışlar..ister fincan kullan ister çay bardağı ister su bardağı..
su bardağı çok gelir heralde bize yaa dimi 2 kişilik..,ben fincan denesem diyom..

aaa iyi fikir fincanla da yapılır
dokuz fincan süt 1 fincan pirinç unu bi fincan şeker süpeeer
ben buna damla sakızıda koyarım :lepi:

balımmm... sen bufalo sosu denedinmi.... yaa bende çok sevmiştim o sosu ama... pizza mazınki gibi yediğimiz gibi olurmu acep......

biricik ne tatlısın kız sen.... maşallah :nazar:
saol tatlım
biriciiiiiikk gördüm resimleriniii çok şekermişsiiiiiiin :1hug:
gördünnü sonunda
kıssws çok tatlısın maşlallahhhhhhhhhhhhh

saol cnm

beni görmeyenler görmek isteyenler görebilir yeni albümüm çıktı :roflol:
görenler de isterse gene bakabülür opuyorumnanaktan
çisil senide görek kı
misafir sende ekle beni sende gör hahahaha yiyosa gör bakalım

:roflol: rahatladım biricik gördüm çok güzel fotoğraflarınn maşallah sana :nazar:

çisiiiiiiiiiiiiil ben gürmedim seniiiiiii :kedi:

Back
X