Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızzzzz sağol valla moralim yerine geldi
yarın yeni saçlarımla bi foto koyayım da görn yeni halimi:)
ay nurdaan bişi dicem ben seni şişman bi kadın zannediyordum nedense, hayalimde öyle canlandırdıydım da :)
Kızma ama olu rmu?
Çok güzelmişsin

Nurdanim gördüm bebek maşallah çok tatlısın.:nazar:
Biricik nerde ya göremedim :(
Boşverciğim gerileri okumadım ama sanırım bir sıkıntın var inan hepimiz aynı yollardan geçtik-geçiyoruz kızlarında dediği gibi canının kıymetini bil, ayrıca mutlu olmak için o kadar çok sebebin varki herşeye rağmen. Hepsi zamanla geçermiş bu yoldan bizden önce geçenlerde türlü türlü çekip atlatmaışlar öyle diyorlar bizlerde atlatacağız nasip olursa. Herkes kendi çektiğini bilir orası ayrı ama birazda olsa teselli ediyor benzeri durumlar çevrede denk gelince. Hem ev mi aldınız ya da alacaksınız müthiş bir haber bu hayırlı olsun şimdiden.

Evimiz var artık canım evet.Dedemden gelen bir ev.Eve girmeden bişeylerini yapalım dedik ama çok masraf oldu.Şimdi sıkıntı yaptı epey bize.Bunaldım çok

ereğlicicim sağol canım iyim sen nasılsın

nurdan ben seni niye sarışın olarak hayal etmişim çözemedim sempatiksalakcinni ama çok tatlısın maşallah

boşwer pasaklımın dediklerinin neredyse aynısını yazıcam yani şuan:D

bizde de aynı sorun var kredi çekmedik çok şükür ama komple kredi kartlarına yüklendik..
dahili borcumuzda vardı eskiye ait onu takı paraları ile kapattık..elimizdehiç para kalmadı düğüne dair..
hala borcumuz var kredi kartlarına..
bizim içinde 1 lira yardımcı olan olmadı..kendi annemler biraz olabildiler..
her ay 4000 gibi borç ödüyoruz..şükretmek lazım halimize..biz birde kiradayız,siz kendi evinize geçiceksiniz..haline şükret cnm..
ve şunu unutma bu yaşlar bir daha gelmicek ...

Yazdıklarınızı okudukça çok haklı olduğunuzu biliyorum.Ama anlatamıyorumki kendime.Sağlığımdanda gitmeye başladı yavaş yavaş..Zamanla öğrenecem sanırım rahat olmayı

Evet inşallah böcükün yeni işi iyidir yaa inşallah düzenli bi iştir de çalışır rahat eder

Ereğlicim iyiyim çok şükür sen nasılsın :1hug:

ay nurdaan bişi dicem ben seni şişman bi kadın zannediyordum nedense, hayalimde öyle canlandırdıydım da :)
Kızma ama olu rmu?
Çok güzelmişsin
olabilir tatlım:))
çokta zayıf olduğum söylenemez:))
70 kilocuuk:)
yaklaşmışsın yinede:)))
bak daha ekledim hele vesikalık tam bomba:)

Nurdancım İşte böle
buyuk-beden-abiye5-3777.jpg

nurdan aile fotosunda bir bayan var sana çok benziyoo ,ablanmı ?
ben daha önce gördüğümden ve yorumladığımdan bişi demiyom hee..yalnış anlaşılmasın :)

İyiyim sağ olun bebekler:)
Haha Nurdan kız sahi bende kıvırcık saçlı sanmıştım seni ne alakaysa:)
Gülsünnnnn yoğun musun cnm?

Kızma ama olu rmu?
Çok güzelmişsin

selcim sen ne bakıyon ona
nankör bu karı bee şişkoyum diyip duruyo neresi şişkoysa :bbo:

ereğlicicim sağol canım iyim sen nasılsın

nurdan ben seni niye sarışın olarak hayal etmişim çözemedim sempatiksalakcinni ama çok tatlısın maşallah

bayanssulusmile ayy sarışın olan benim şekeriiiim zemuszemus sempatiksalakcinni

nurdan bişi daa dicem ben tam aksine sende dizi cevheri görüyom..
gözlerde öle pek masum diil cin gibi sanki maşallah :D
bi ben mi öle gördüm yaf...
yalnız facedeki ağlayan foton hariç :( kıyamıyom o fotoya bakınca bee...ağlama hiç...

Back
X