Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal usluyum canım ben zaten mafoldumben

cute cim o saf zaten yaa bana aklına esince eksi rep veriyo ama ben ona veremiyorum nedense...
üyeliğini sildiriyodu güya ama sildiremedi noldu sürekli banlanıyo ama gene geri geliyo kabus gibi bişi
hala çek git dio kızcağıza sanki kendisi gidebildi...
artık sitede onu kimse kaale almıyo zaten...

nurdan cım evet hepimizin başına gelebilir ama ben ayrılırım die büyük konuşmuyorum zaman ne gösterir bilemeyiz...kendide yaşadı ama hala ahkam kesiyo.nie gidemedi peki?bu olayı yaşamadan 2 gün önce kınıyorum die konu açtı.aldatılıpta evi terketmeyen kadınları kınıyodu noldu????
off elektrikler kesikti gidip geliyor anca cvp atıyorum

Son düzenleme:
Hadi ya:( sağlık olsun.
Bişey soracağım bebekler bulgur pilavına suyu ne kadar atıyorsunuz sulu çorba gibi oluyor benimki ya:(
Aaa bu arada dedim mi dün iftara islim kebabı yaptığımı eşim bayıldı çok mutlu oldum yaşasın:)

bulgur pilavına da pirinç pilavına da suyunu göz kararı koyuyorum
bulguru yada pirinci bi parmak geçiyo suyu, çorba gibi olmuyo hiç

oooh ellerine sağlık patlıcanlı kebapları ayrı bi seviyorum ya cokacimcoook

Ooo köften hazırsa hele hemen gidince pattesleri kzıartırsın peşinden patlıcanlar yetişir bebek.

********************************kızlar************************************

gülsün :tanıdığım en güzel gülsün
adacık: tariflerin olmasa apışıp kalırık
cute :kürkünü verde git ötee
ikraa: ufak gösteriyon wallaaa
nurdanım:sana domestos alıyım
biricik:uslu dur azıcıkk
pasaklı:kalbinde neler saklı....
sel:tatil modundan çıkta gell
ereğli:bişiler bulamadım içim eridi :)

heheheheh oldumu yaaaa???????
ayyy çok hüzel olmuş hihoyyyt

göz nezlesi salgını bizim fabrikada bayaa üremiş olmalıki email geldi revirden:

Ülkemizde ve İstanbul merkezli olmak üzere bulaşıcı Göz Enfeksiyonu salgını vardır.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Göz iltihabına sebep olan virüsler özellikle yaz mevsiminde sıcağın ve nemin artmasıyla birlikte kolaylıkla insandan insana; damlacık, solunum sekresyonları ve temas ile bulaşmakta ve küçük salgınlara yol açabilmektedir. Viral konjonktivit (Göz iltihabı) için özel bir tedaviye gerek olmayıp, 1-2 hafta, nadiren 3 hafta içinde kendiliğinden iyileşmektedir. İstanbul halkı; alacağı basit önlemlerle ve özellikle kişisel hijyene dikkat ederek bulaşmanın önüne geçebilir. Bunun için eller sık sık su ve sabunla yıkanmalı; eller göze dokundurulmamalı ve ovuşturulmamalıdır. Havlular ortak kullanılmamalı, kişiye özel olmalı, su ve deterjanla yıkanmalı; kağıt havlular tek kullanımlık olmalı ve atılmalıdır. Yastık kılıfı, gözlük, makyaj malzemesi, göz damlası veya merhemi ortak kullanılmamalıdır.

sıcak hava...
aşırı derece de soğuk terler dökmekle birlikte
yine de sizsiz olamıyor ve buraya bakmadan edemiyorum...
kafamı kaldıramıyorum ama ne yazdınız diye de merak ediyorum :)))

kızlar ya islim kebabının yanına makarna gidermi sizce?
bişi söleyin be nolursunusss
makarnayıda böyle salçalı domatesli sarımsaklı biberli hatta soğanda koysam nasıl olur?

hmmm öyle soslu bi makarna olabilir bence biricik yada pilav da olabilir

adacıkkk kıyamam sana yaa yorma kendini arkana yaslan dinlen :1hug:

adacık geçmiş olsun tatlım kötü oluyo ben yeni atlattım anlıyorum seni
pasaklım pilavı daha yeni yaptıydım pilav pilav bıkıyo insan

Back
X