Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biricik kağıt havlu kullanmak lazımmış canım çok kötü bişey allaaah yardımcın olsun

dün haberlerde söylüyodu çok çabuk geçebiliyomuş

ayyy bi sürü cv koydular önüme aradım iş görüşmesine çağırdım onları
sekreterliğin dışında ik asistanlığıda yapıyorum :mymeka:

biricik evet dikkatli baktım o kaşları kalkık olan fotoda mj'ye benzemiş gerçekten :1:
cuteeem gördüm senin yorumunu epey olmuş ben burada paylaştığını bilmiyorum
gerçekten çok güzel makyajlar yaaa bayıldım bi kaç tanesine

yaaa kızlarr.....
bursada bir sürü arkadaşımız oldu.....

aslında günü birlik gidebiliriz...::))) nilüferde biletlerde uygunmuş valla......

Ya hakkaten salgınmış şu sıralar
Biricik aman dikkatli ol dün bi hastaneden çekim yapıyorlardı
Doktor diyor ki çok fazla bu şikayetle gelen hastamız var mikrop salgını var herkes korusun kendini diyor
evlerde bi süreliğine normal havlu yerine kağıt havlu kullanın diyor
Benimde iki üç gündür burnum akıyor gözlerim sulanıyor ama halsizlikten uykusuzluktan yorgunluktan sanırım benimkisi

yaaa kızlarr.....

aslında günü birlik gidebiliriz...::))) nilüferde biletlerde uygunmuş valla......

Biz sözde tatile giderken de dönerkende Bursa'ya uğrayacaktık ama kayınvalidemler de bizimle olunca uğrayamadık
Dönüşte eşime çok ısrar ettim Bursa'nın merkezinden geçelim iskender yiyelim o küçük dükkanda diye ama otobandan bastı gitti
Şimdi inat ettim bende seni oraya sırf iskender yemek için götürtmezsem adım miray değil dedim :roflol:
kayınvalidemle kayınpederime de dedim anne baba şahitsiniz beni oraya sırf iskender yemek için götürecek dedim :roflol:
şimdi bekliyorum Allah büyük yarın bi gün hamile kalırsam diycem canım çekti iskender yemek istiyorum :roflol:

küsüm sana bennnnn :dilcikar:
dün o kadar yazdımmm hiç birini görmedinn
bursaya gelince cisil görüşelim dicende bu sefer ben sana bişey demicem hıh
boshayallersmileboshayallersmileohaoldumsmile
cnm görmemişim ki :kedi: tabi fırsatımda olursa eğer..
bayramda gidicem artık..bayramdan sonra inş. Bursaya gidince nereye ,hangisine zmn ayırıcam şaşırıyom zaten..ama ayarlarız yine..

yaaa kızlarr.....

uygun derken kampamya mı var..hep 20 li rakamlarda gidiyom ben..

Biz sözde tatile giderken de dönerkende Bursa'ya uğrayacaktık ama kayınvalidemler de bizimle olunca uğrayamadık
Dönüşte eşime çok ısrar ettim Bursa'nın merkezinden geçelim iskender yiyelim o küçük dükkanda diye ama otobandan bastı gitti
Şimdi inat ettim bende seni oraya sırf iskender yemek için götürtmezsem adım miray değil dedim :roflol:
kayınvalidemle kayınpederime de dedim anne baba şahitsiniz beni oraya sırf iskender yemek için götürecek dedim :roflol:
şimdi bekliyorum Allah büyük yarın bi gün hamile kalırsam diycem canım çekti iskender yemek istiyorum :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
uludağ kebepçıcını diyon cnm sanırsam ,o küçük dükkan ilk dükkanı adamın..büyük şubede açtı ama bizde esnaf tipi olana gidiyoz..ayy o nasıl lezzettir cokacimcoook..en iyi yapan o zaten..

yaaa ne diyorsun gülsünnnn,gelin valla..nasıl güzel olur
canım valla aklıma yattı.. ne bilim oturulur bir yerde... hep beraber... nede güzel olur ama burdaki arkadaşlar ne kadar katılır bilmiyorum....

:)))) sıkıysa o zaman götürmesin....

uygun derken kampamya mı var..hep 20 li rakamlarda gidiyom ben..

canım ben normalde bilmem fiyatlarını.. bizin burdan bayan aldı 20 TL ye.... eminim daha uyguna da vardır.... sonuçta karşıya geçmek için o kadar para harcanıyor.... bursaya neden gidilmesin diye dşündüm:))

Son düzenleme:
Back
X