Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kız cutecan beklerim tabi
elini öperim harçlığımı alırım karışmammmm

gülsünnnn gel latilokumum gel
hepiniz gelin
bi yerde buluşurız valla

slm kızlarr

böcük hayırlısı olsun hakkında
biricik geçmiş olsun daattlummm
bursada ananem var benim ama şu anda burda :( eşimde sizi organ mafyası sanıyo :)))

Çisilcimm Kazen'e mesaj yazman yeterli
Hangi nicki istiyorsan onu da yaz ki işlemi gerçekleştirebilsin

Son düzenleme:
ya bi kaç arkadaşıma eskiden söylemişltim siteyi.
teşhir olmak istemem :)
bilmiyorum naparım çisilcim
sen?

:roflol: :roflol: :roflol:
uludağ kebepçıcını diyon cnm sanırsam ,o küçük dükkan ilk dükkanı adamın..büyük şubede açtı ama bizde esnaf tipi olana gidiyoz..ayy o nasıl lezzettir cokacimcoook..en iyi yapan o zaten..

canım valla aklıma yattı.. ne bilim oturulur bir yerde... hep beraber... nede güzel olur ama burdaki arkadaşlar ne kadar katılır bilmiyorum....

:)))) sıkıysa o zaman götürmesin....

canım ben normalde bilmem fiyatlarını.. bizin burdan bayan aldı 20 TL ye.... eminim daha uyguna da vardır.... sonuçta karşıya geçmek için o kadar para harcanıyor.... bursaya neden gidilmesin diye dşündüm:))

evet cutem orası işte ilk dükkan adam sonra işleri büyütmüş ama küçük dükkandaki lezzeti vermiyor başka yer
babam ve eski işim sayesinde bi kaç kez ziyaret etmiştim bursayı o zaman tadına bakmıştım
yine ondan istiyorum ben yaaa
gülsüncüm öyle valla o zaman sıkıysa götürmesin :roflol:

ayrıca bu günü birlik bursa ziyareti de süper fikir inşallah gerçekleştirebiliriz :lepi:

balımm hoşgeldinnn,

biriciğim nasıl bir resim o yaa cidden..herkesin kendi seçimi kararı tabi ama bende hiç hoş bulmadım gerçekten..

balımm hoşgeldinnn,

biriciğim nasıl bir resim o yaa cidden..herkesin kendi seçimi kararı tabi ama bende hiç hoş bulmadım gerçekten..

bence çok çirkin yaşına göre sere serpe koymuş oraya mübarek günde...
Allah ıslah etsin...
elindekide içkimi çözemedim

balımm hoşgeldinnn,

hoşbulduk tatlım nası gidiyo??

bence çok çirkin yaşına göre sere serpe koymuş oraya mübarek günde...
Allah ıslah etsin...
elindekide içkimi çözemedim

nan nerde sölesenize resmi bizde bakalım ala alaalsanaalsanasmile

Back
X