Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcükkkkk yazmış ta çıkmış bile....
dilerim hayırlısı olur...ay kendi işimden çok onunkini düşünür oldum kaydirigubbakcemile3
biran önce iyi bir iş bulsun inşallah....git konuş,görüş derim ben de...hiç belli olmaz kimbilir orada kalıcı olursun belkide...

kızlar ben de bazılarınızın bildiği üzere....burada ki işimi bırakacağım...okula döneceğim...
dersler 20 eylülde başlıyor...ben de buradan son maaşımı 5-6 eylül gibi alacağım...aldıktan sonra söyleyip 2 hafta daha çalışacağım 17 eylül cuma günü de bırakmayı düşünüyorum...bakalım kısmet...hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin

eee kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım ben kendimi çok yorgun hissediyorum işten eve gidince 2 gündür hemen yatıyorum iftara yarım saat kalaya kadar akşamda oturduğum yerde uyumuşum

hayırlısı adacım..nekdar çok iş sorunu yaşayan arkadaşlarımız var ya
işllh adacım sende son olursun herkez mutlu mesut çalışır işyerlerinde...

bikinili resmi görmedim ama artık ramazanlar eski ramazanlar gibi değil herkes sokakta dondurmasınıda yiyoo simitinideee

böcükkkkk kızlar ben de bazılarınızın bildiği üzere....burada ki işimi bırakacağım...okula döneceğim...
dersler 20 eylülde başlıyor...ben de buradan son maaşımı 5-6 eylül gibi alacağım...aldıktan sonra söyleyip 2 hafta daha çalışacağım 17 eylül cuma günü de bırakmayı düşünüyorum...bakalım kısmet...hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin

canım hayırlısı olsun hakkında.. peki çıktığın gibi hemen okul bulabilicekmisin?? yada hazırda varmı görüştüğün??

dün yeni pikemle ilk kez yattık...mis gibiydi vallahi...ohh iyiki almışım dedim bir kez daha...
cıvıl cıvıl renklerin içinde uyumak gibisi yokmuş...

çisil hoşbulduk canım iyi evde yatıyo dün alçısı alındı dikişlere pansuman yapıldı yavaş yavaş basmaya çalışıyo işyerinden aradılar cumartesi çok pazartesi gel diye patronu inanmıyomuş bende patronunu aradım evin içinde telefon çekmiiyo balkondan konuştum eşimde kalkıp gelemedi sonra müdürüne dedim salı öğleden sonra kontrole gidicez diye dahada aramadılar işyerinden patronuda bana iyileşince gelsin ozaman dedi 10 günlükde raporu var zaten bugün aricak işyerini huzursuz oldu burayda başlayalı daha 1 ay bile olmadı ama eski işyeri inş.bişi çıkmaz altından

gulsuncum...23 ağustos'ta ilçe milli eğitimlere başvurular başlıyor...
ben de başvurumu yapacağım,zaten eski okulumla da görüştüm...müdür yardımcısı boş kadro olduğunu kendi okullarını tercih edebileceğimi söyledi...bakalım,nasip nere ise orası olacak inşallah...

Back
X