Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kadason u bilmiimki ben tazeyim istanbulda :D
he ii olmuş kuzeni taktir ettim...

çok sevindim inan opuyorumnanaktan hayırlı uğurlu olsun...

dimi ,ayy çok korkarım..napılırki dimi eyvahedigeldismile

yatak odasını kilitli tutmak lazım kesinlikle vereliniortak

aa bizim iş yeri ramazan paketi dağıtıyo

aaaa bizdede dağıtmışlardı geçen sene bu sene de dağıtacaklarmış

ay fıkralara da efsunun yazdıklarına da koptum burada :roflol: :roflol:

o bayan şuanda nerdeki böcük???
inş anlaşırsınız cnm ezmeye kalkmaz seni inş
genelde 2 bayan zor anlaşır
bana işi ayarlayan o cnm
yanı benı yanına ılla ısteyende o aslında
sanmam öle şey yaşayalım zaten o dışarda olur genelde ben ıcerdekı ıslemlere bakarım

böcük çalışma şartların çok iyiymiş canım
inşallah dahada iyi olur...
hakkında hayırlısı
amın
böcükçüm.. artık kasko için uygun fiyat veririsn bize:))

tabisi nan
bende prım alırım
yaa kızlar.... ben supla almak istiyorum... netten baktım ama fiyatları büyksek geldi biraz...... ne tavsiye dersiniz???
ben 5 tl aldıydım
6 dene dore
6 tane lame

yatak odasını kilitli tutmak lazım kesinlikle vereliniortak

aaaa bizdede dağıtmışlardı geçen sene bu sene de dağıtacaklarmış

evet en doğrusu kilit..
birde biri yorumlarda demiş birinin anne ile baba banyoda yıkanıyomuş ,çocuk dalmış içeri..onee diip kaçmış dolaba saklanmış korkmuş hep..bilmiyorumkismile birlikte banyoya giriyonuz hadi de nie kilitlemiyonuz hey allam yaa :D

sonrasını okudum da yalnışmı anladım die baktım bilmiyom :D anne baba bidaa küvete girmiş ,dayılarıda çocuğu küvete koymuş bak yıkanıyoruz hepimiz berabeer demişler..çocuk alışılır durum olduğunu öğrenmişte..dayıları ne alaka :1shok:

bizde de daha erzak vermediler ,hayır bizim ihtiyacımız yok çok şüükür ama işçilerden falan ihtiyacı olanlar var verseler ramazan gelmeden nolur sanki ,insanlar ramazan alışverişini yaptı çoktann:kızgın:

gülsün nerde 2,5 tl cnm suplalar???

ayy bişi daha eşim beni öldürcek ya 2-3 tane sandalye annesinden getircekmiş haftasonuna
bende 11 tane var yetmiyo ya
olcak işmi :(

ben evlenene kadar epilatör kullanıyordum alışmıştım ama evleneceğim zaman kuaföre gitmeye başladım daha da vazgeçemedim
ben çok uğraşıyorum çünkü epilatörle şimdi şipşak beş dakikada hallediyor kadın ne rahat

evet en doğrusu kilit..
birde biri yorumlarda demiş birinin anne ile baba banyoda yıkanıyomuş ,çocuk dalmış içeri..onee diip kaçmış dolaba saklanmış korkmuş hep..bilmiyorumkismile birlikte banyoya giriyonuz hadi de nie kilitlemiyonuz hey allam yaa :D

sonrasını okudum da yalnışmı anladım die baktım bilmiyom :D anne baba bidaa küvete girmiş ,dayılarıda çocuğu küvete koymuş bak yıkanıyoruz hepimiz berabeer demişler..çocuk alışılır durum olduğunu öğrenmişte..dayıları ne alaka :1shok:

bizde de daha erzak vermediler ,hayır bizim ihtiyacımız yok çok şüükür ama işçilerden falan ihtiyacı olanlar var verseler ramazan gelmeden nolur sanki ,insanlar ramazan alışverişini yaptı çoktann:kızgın:

ay çok güldüm cnm ya :)))küvet olayına...

biz dün akşam dağıttık çok şükür
idari kadroyada tek kullanımlık kart verdik hediye kartlar oluya ya ykredi..

cutecim banyoda anne babasını gören çocuk yazan kişinin kuzeni yani anne babada yazan kişinin dayısı ve yengesi oluyo bebekimmm

ramazanda olmaz çünküm ınsan herbır telıyle kılıyla oruç tutar derler
orucu bozmaz belkı ama annem öle derdı
bende gıtmem
arıfede gıderım

Back
X