Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canm benm teflondan fırın tepsim varr
çok rahat oluyo börek falan yaparken diğerine yağlamazsam yapışıyo ama bunda hiç yapışmıyoo

evet onlar çok güzel cnm benim frınım ankastre olduğu için tepsisi kocaman ve dikdörtgen.
uyuz oluyorum bişi yapıyosun yıkıyosun lekeleri hiç çıkmıyo berbat oldu hep tepsiler leke leke.
o teflonları biliyorum cnm çok güzeller alıcaktım ama baya pahalılar sanırım

canım tabi borçlarınız varsa ertelemek mantıklı ama diğer türlü evliliğin tadı inan çocukla çıkıyo bence korunmadığınız zamana denk gelmiş olabilir rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah

öyle bitanemm
hakkımızda hayırlısı inş..

eşim hem bebek yoktur diyo
hemde gece yüzüstü yatınca kızıyo düzgün yat ezme bebeğimi die :))))

evet onlar çok güzel cnm benim frınım ankastre olduğu için tepsisi kocaman ve dikdörtgen.
uyuz oluyorum bişi yapıyosun yıkıyosun lekeleri hiç çıkmıyo berbat oldu hep tepsiler leke leke.
o teflonları biliyorum cnm çok güzeller alıcaktım ama baya pahalılar sanırım

tatlm fiyat olarak hiç bilmiyorum
kına da bi tanıdık hediye olarak getirmiş bana :))))

kızlar valla ben hepinizden once davrancam hamile kalıcam bu gidişle siz hiçbiriniz istemiyosunuz pasaklım dışında bi o duyguyu tatsanızz ahhh ahh keşke daha önce anne olsaydım dersiniz elbette biçok zorluğu var ama herşeye diyiyo kızımın minicik elleriyle yüzümü tutup öpmesi yada gece beraber koynumda uyuması anlatılamaz valla ben ikinciyi bile çok istiyorum seneye temmuzda hamile kalmak istiyorum inşallah
hayırlısı canım inşallah.
bende çok istiyorum hangi kadın anne olmak istemez ki?
ama durumları toparlamamız lazım...
yoksa anne olmayı herkesten çok istiyorum..
kısmet inşallah en kısa zamanda anne olacak kadar rahat bi madii ve manevi yapıya sahıp olabilirim.

ay ikracım ben çok duygusalım son zamanlarda
gözlerim doldu yazdıklarını okurken evet bende çok istiyorum anne olmayı
korunmayı bıraktık doktora da gittik ama olmadı
geçen sene gittiğimizde kafamızı karıştırmışlardı ama bu sene tekrar doktora gittik eşimle ikimiz şükürler olsun bi sorun çıkmadı
yani bu demek oluyor ki bebeğimizin keyfini bekliyoruz canı ne zaman isterse o zaman gelecek nazlı

hayırlısı canım inşallah.
bende çok istiyorum hangi kadın anne olmak istemez ki?
ama durumları toparlamamız lazım...
yoksa anne olmayı herkesten çok istiyorum..
kısmet inşallah en kısa zamanda anne olacak kadar rahat bi madii ve manevi yapıya sahıp olabilirim.

amin canım inşallahhh

geçen sene gittiğimizde kafamızı karıştırmışlardı ama bu sene tekrar doktora gittik eşimle ikimiz şükürler olsun bi sorun çıkmadı
yani bu demek oluyor ki bebeğimizin keyfini bekliyoruz canı ne zaman isterse o zaman gelecek nazlı

hayırlısı canım bende biliyorum çok istediğini inaşşah rabbim doğru zmanda nasp edicektir çok fazla kafana takmamaya çalış minik bebeiş annesine ve babasına süpriz yapmak istiyo sanırım kaydirigubbakcemile2

keyfi kısa zamanda yerine gelir umarım tatlmm..
ve güzel haberlerini alırızz

Bende çok istiyorum bebek ama maalesef eşim bu durumda nasıl bebek diyor...
bende artık eşime açmıyorm bu konuyu...
kendisi bilir...

bu bebek konusunu ilk bir yıl hiç konuşmadık eşimle soran olursa da erken daha diyorduk
1. evlilik yıldönümümüzde ilk kez eşim bu isteğini dile getirdi
Ben artık 3 kişilik bi ailemiz olsun istiyorum dedi
O günden sonra korunmayı bıraktık zaten yan etkilerinden dolayı hap kullanmayı da bırakmıştım 6 ay öncesinde
Yavaş yavaş benimde içim bu fikre ısındı, hamileler ve bebekler daha çok ilgimi çekmeye başladı her gördüğüm şeyi okudum
Ne nasıl olur bebek nasıl gelişir nasıl büyür vs hep bu tür şeyleri okumaya başladım
Çünkü ilgimi çekmeye başlamıştı
Zaman geçtikçe bu fikir içimize işlemişti artık
Her ay heyecanla regl günümü beklemeye başladık
Zaman zaman kavgalarımız tartışmalarımız olduğunda bu fikirden uzaklaştık ama hep aklımızın bi köşesindeydi
İsimleri bile belliydi erkek olursa Arda kız olursa Nisan olacaktı
gerçi Zeynep ve Ayşe ismini de çok beğeniyorduk ama Nisan bizim için özeldi :asigim:
Bekledik ama bi türlü gelmedi üzüldük, hatta neden olmuyor diye doktora bile gittik bi kaç kez
Evleneli 2 yıl 4 ay oldu sabırsızlıkla bekliyoruz bi gün gelecek elbet minik kelebeğimiz :asigim:

ya yarın iftara amcaçocuklarını almak istiyorum damatları gelinleri falan.10 kişi olucaz alırsam.ne yapsamki kızlar?

mercimek çorba..
patates oturtma..
pilav..
ortaya da patlıcan salatası,
havuç salatası,
bide yoğurtlu salata..

yani bi kaç salata çeşidii..
bu kadarr
iftarda çok çeşit yenmiyo çünkü canmm
tatlı olarak da
saray sarmaa..
sen vermiştin zaten tarifini :)))))