Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

var aslında tam yan dükkan gel başla diyo ama
dip dipe hoş olmaz diyorummm

bıktım valla bıktımmm

nurdanhani senin korkutcağın kızın yanına istiyolarr
kıymetini bilselerdi kızım
sanane
sen işine bak
onlar birini buldularmı nasıl seni kapı dışarı etmeyi akıllarından geçiriosa sende bulacaksın iş tabi.
suratlarına bile bakmazsın ne güzel işte.

aa hemde yan dükkan cisilcim eğer şartları daha iyiyse neden olmasın
kimseyi ilgilendirmez ki
tabi senin huzurlu olman daha önemli

iş veren her zaman veririm biraz dahafazla para daha iyisini alırım der. gidene üzülmez.
sen niye onları düşüneceksinki, aklına yatan ğartları daha uygun neresiyse değerlendirmeyebak

kızlar çok düşündüm ama
yokj öle yok böle sürekli bişey çıkartır bu eminim yaniiii
gerçi nnurdanın dediği doğru onu ilgilendirmez ama

Offf kızlar çok canım sıkıldı annemi yolladım ev vergisi için 700 tl para çıkmış yaaa bi yanlışlık var.geçen senedende var demişler ama biz ödedik sanki geçen sene bişiler.çöp vergisi falanmıydı acaba.
napcaz şimdi yaa çok para ağlıcam nerdeyse çok üzüldüm

maddi durumum azcık ii olsa
borcum olmasa dakika durmamda bakma sen
bende öyleyim güzelim
çalışma ortamımı az çok anlattım bazen sinir krizleri geçirecek gibi oluyorum
ama öte yandan da borçlarım azaldıkça keyif alıyorum...
napıcaksın mecburuz işte
biraz pişmek aslında hepimize iyi gelio ama seninki biraz fazla tabi..
ben çok tez canlıyım pis yerde oturamam mesela bazen yapmıyorum içim rahat etmio
kimse de yapmayınca yine bana kalıo..
kızıyorum ama ben elimden geldiğince aldığım parayı haketmeyi düşünürke bazılarının sırt üstü yatıp para kazanmalarına da sinir oluyorum ama yapacak hiç bişiyimiz yok malesef...
sabretmek en güzeli
allah herkesin ne yaptığını görüp müstehakını verio üzülme canım hayır vardır bunda da

Offf kızlar çok canım sıkıldı annemi yolladım ev vergisi için 700 tl para çıkmış yaaa bi yanlışlık var.geçen senedende var demişler ama biz ödedik sanki geçen sene bişiler.çöp vergisi falanmıydı acaba.
anasının gözü gibi vergi alıyorlare milletten
asfalt vergisi çöp vergisi zaten faturalarda yeterince vergi gazlıolar bide ayrıca zırt vergisi pırt vergisi
bize de geçen ay emlak vergisi bu ay da dask gazladılar..
öde öde bitmez devletin vergisi

gulsunum hangi kargo ile gönderiyorlar ürünleri canım??iş adresimi vereyim diyorum ona göre

off gerçekten çokmuş canım yaaa.. ev hanımı olsaydın ödemnezdin...hala geçerlimi o kanun bilmiyorum ama.. annem vergiden muaftı..

saat çok hoş şekerim:))
bende isterdim ama malesef mutfağımda duvar yok:)))
canım zaten bunlar duvarı olmayanlar için:)))
mıkntıslı... buzdolabına falan tututuruyorsun... ben komiye takcamm:))

Back
X