Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Genç bir adam bir kızla tanışır anlaşırlar ve bir süre sonra evlenmeye karar verirler kız istenir kız tarafı olur verir ancak erkek tarafının tek şartı kızın bakire olmasıdır ancak kızın yaşadığı şehirde kırıştırmadığı erkek yok denecek kadar azdır kız kara kara düşünür işin icinden çıkamaz en yakın arkadaşına derdini anlatır arkadaşı derki ondan kolay ne var gidersin bir kasaba etin yüzündeki zardan bir parça alırsın oraya diktirirsin kız denileni yapar
damadın anası babası ve damat kızı muayene icin bir doktora götürürler doktor muayeneden sonra allak bullak olmuş bir suratla çıkar dışarıya başlar ansiklopedileri karıştırmaya damat dayanamaz ve atlar
- ne oldu doktor bey yoksa kız değilmi
doktor cevap verir
- kız olmasına kızda bu *mına koduğum belediyenin mühürü orada ne geziyor onu anlayamdım.

lülülülülülü

ulan ne dedim be
:)))
laf etmeye de gelmio
hava almaya gidiom deyince komik gelio onu dedim millet kıllandı lan:)))))))))
demicem bi daha bişii:))
şüphe konusuna gelince az kaldı az sonra:)

ben bugüne kadar hiç hava almaya gidiyorum diye bi kelime kullanmadım bana dersen kıllanırım tabi eğer yok başka bişeyse onuda soyle

Genç bir adam bir kızla tanışır anlaşırlar ve bir süre sonra evlenmeye karar verirler kız istenir kız tarafı olur verir ancak erkek tarafının tek şartı kızın bakire olmasıdır ancak kızın yaşadığı şehirde kırıştırmadığı erkek yok denecek kadar azdır kız kara kara düşünür işin icinden çıkamaz en yakın arkadaşına derdini anlatır arkadaşı derki ondan kolay ne var gidersin bir kasaba etin yüzündeki zardan bir parça alırsın oraya diktirirsin kız denileni yapar
damadın anası babası ve damat kızı muayene icin bir doktora götürürler doktor muayeneden sonra allak bullak olmuş bir suratla çıkar dışarıya başlar ansiklopedileri karıştırmaya damat dayanamaz ve atlar
- ne oldu doktor bey yoksa kız değilmi
doktor cevap verir
- kız olmasına kızda bu *mına koduğum belediyenin mühürü orada ne geziyor onu anlayamdım.

lülülülülülü
havayı aldın geldin şimdi güldür bakalım:roflol:

haaaaah nuro az soooooooonra
az soooooooonra die milleti çatlat
ay topik manyadı kızlar herkes şüpheci oldu
eee hani aramızda yaban cı yoki
misafir bilem yok

Baba oğluna nasihat vermektedir:

"Oğlum arabada yaşlı birini ya da bir bayanı görürsen hemen yer vereceksin."

Çocuk tam evet diyecekken masanın üzerindeki babası ve annesine ait fotoğrafı görür. Orada babası oturuyor, annesi ise ayaktadır. Çocuk merak edip sorar:

"Baba sen orada niye oturuyorsun? Hem annem niye ayakta?"

Baba lafı düzeltmeye çalışır ama çocuk ısrarla aynı soruyu yinelemektedir. Baba en sonunda dayanamayıp söyler:

"Bak oğlum, o fotoğrafı annenle evlendiğimiz günün ertesi günü çektirmiştik. O gün ne annende oturacak hal, ne de bende ayakta duracak takat vardı." der.

süprizzzzz

bir türk, bir alman ve bir çinli esir düşmüşler. Esir alanlar demiş'ki;
- "Eğer şeylerinizin toplamı 40'cm gelirse sizi serbest bırakacağım".
Türk'ü ölçmüşler 23'cm, Alman'ı ölçmüşler 16'cm, çinli'yi ölçmüşler 1'cm. Neyse bunlar yolda giderken konuşuyorlarmış türk demiş'ki;
- "siz bana dua edin 23'cm".
Alman demiş'ki;
- "Esas siz bana dua edin 16'cm".
Çinli demiş'ki;
- "Esas siz bana dua edin salaklar çaktırmadan kaldırmasaydım şimdi nah burda olurdunuz".

:roflol:

Ögretmen sınıftaki ögrencilere sorar;
İstemeden hareket eden organımız nedir?
Sınıfta herkes düsünür.Süleyman parmak kaldırır,ögretmen evet oglum söyle der;
Süleyman tikimiz hocam der.Ögretmen aferin oglum adın ne;Tüleyman hocam.

buda son fıkram olsun kızlar

burda kendi kendime yazıyom okuyom :umursamaz:

walla kıslar benden şüphe eden varsa albümme resmimi ekleyim hemen ofisteki resmimi hemide

casus ben değilim ayy zaten benden casus olmaz

nurdan nan herkezdenmi şüpheleniyon
ne baskı kuruyon nan bize
bende senden şüphe ediyom sen benim ananem olabilirsin :PPPlülülülülülü

Back
X