Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geçmiş olsun efsuncum,allah beterinden korusun..

iyi olmaya çalışıyorum balım elimden geldiği kadar..sen nasılsın??işlerin yoğunluğundan giremedim bu hafta pek..

nolsun cnm bizde aynı hep iş güç

fırsat olursa burda bişeyler paylaşıyoruz, dertlere ortak oluyoruz
gerekirse destek oluyoruz ,gerekirse destek bekliyoruz
belkide hiç kimseyle paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz hiç tanımadığımız kişilerle
ve rahatlıyoruz moraller düzeliyor iyiki varsınız diyoruz :))

efsun zerenn çok geçmiş olsun cnmm yaa allah korumuşş .

ball hayırdırrr nie gelmionnn bidaaa :D gelmiom dion bidada bi yere gitmionn=)=)

balımya ben şimdi burda işe gireli 2,5 ay oldu cnm benım işlerimi ortak yaptığım bi arkadaş vardı oda 10 kasımda bırkaıo işi askere gidicek bdiada gelmes buraya bence ve o destek oluodu bana şununla şöle konuş böle konuş die o yuzden ok sıkıntı yaşamıodum uçuşlarda sorunda çıkmıodu o gidince ne etçem ben diee düşünüom :(:( şimdi 1 şantiye var çlşn ordaki personel işlerini ben kordine ediorum moskovaya uçuşlarını ben ayarlıorum falan filan işte o yokken nasıl kalkarım altından die tırsıorum:(

mbluee başa gelince hepsi oluyo cnm
belki zor gelir ilk bir iki hafta ama sonra herşey düzene girer
insan tek başına daha çabuk öğreniyo herşeyi
heç merak etmeee başa gelen çekiliyooo
ben ihraacatın ii sini bilmezdim
bana dediler sen etçen
oo 2 haftada öğrenmiştim
ama araştırdım ettim hep
bide konuştuğum kişilere hep dedimki ilk defa ihracat yapıyoruz
yardımcı olurmusunuz
ozmn daha çok yardımcı oluyolar cnm
sende öle et :))

arkadaşlar çok sağolun hepiniz biraz rahatladım
desteğiniz için sağolun çok iyisiniz hepiniz

balım sağol cnm benım ya inş. kalkarım bide odam değişicek şimdi tek odaydım ama o arkadşaın masasına geçiecem karşımdada muheseebecimiz hem onunda işlerine yarıdm etçem hemd ekendı işlerim vs. o yuzden odamda değişicek daha yoğun olcam :(:( daha az katılcam aranıza ama boş vakıtlerımde hep burda olurum gene ben=)=)

heramm sorma kuzumyaa erken doğumgunu hedıyesı etiller
=)

efsunum bırak sigara sağlığa zararlı cnmya sen gönlünü ferah tutmaya çalışş ohh dışarda mis gibi hava varr KIZLAR herkeş camlardan balkonlardan bi iki hava alsın pek ferahlık verir=) bu hava

sizinle paylaşınca rahatladım gerçekten acılar paylaşıldıkça küçülüyomuş gerçekten
çok sağolun

efsunum bırak sigara sağlığa zararlı cnmya sen gönlünü ferah tutmaya çalışş ohh dışarda mis gibi hava varr KIZLAR herkeş camlardan balkonlardan bi iki hava alsın pek ferahlık verir=) bu hava

canım sigarayı bıraktım içmiyorum bebek düşünmeye başlayalı içmiyorm şükür ama meleti canım çekiyo böyle canımın sıkkın olduğu zamanlar:delphin:

mbluee belki terfi edersin fenamı cnm hem maaşada zam olur ohhhh

efsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tamm cnm bitti gitti hepsiiiiiiiiiiii

çok sevındım efsunum aman sakın başlama bebişini düşün hiç başlama cnm çok zararlı sağlığa bırakabilme erdemini göstermişsinya tebrik ve maş. koydum sana=)=) başlarsan geri alırım heeeaklinialirimsmile skaın başlama =)=) bis kk olrkdan arknda ve yanınsa sağında solunda heryerdesyıs=)

benimde canım sıkkın kızlar kociş 2 gündür dizi istiyo kaçıyodum tv karşısında battaniyeyle uyuyakalıp ağırlaşıyodum bugünde reglim geli heralde akşam canıma okıcak:)
yazık oldu kocişe :)

size ne dicem gülün ozmnn
akşam eşim maç izliyo gittim yanına
dedim ki bebiş yapalım mı :))
oda dediki tamm sen git hazırlan geliyorum :))
adam maç izliyo ya beni başından savmak için diyoo bide gülüyoo :))delüüüü

balımya azındna bal damlıo yemın edirm=)=) terfi olayı mumkun değil zaten az kişiyiz çok büyük bir yerdeğil ama inş. dedin gibi giden arkadaşın yerıne biri gelmiyceği için bi zam olur inş.. aminnn minn =)=)

mblu o askere gidicek olan adam kısa donm mı uzun donmmı askerden donunce işine yine devm edick mi? İnşaallhh maaşına zam yprlr kuzum

Back
X