Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balımya azındna bal damlıo yemın edirm=)=) terfi olayı mumkun değil zaten az kişiyiz çok büyük bir yerdeğil ama inş. dedin gibi giden arkadaşın yerıne biri gelmiyceği için bi zam olur inş.. aminnn minn =)=)
bende iyiyim Şenizgunaydın organikçim iyiyiz sen nasılsınnn
günaydın şekerrr
çok sevındım efsunum aman sakın başlama bebişini düşün hiç başlama cnm çok zararlı sağlığa bırakabilme erdemini göstermişsinya tebrik ve maş. koydum sana=)=) başlarsan geri alırım heeeaklinialirimsmile skaın başlama =)=) bis kk olrkdan arknda ve yanınsa sağında solunda heryerdesyıs=)
sabah annemi aradım
annennemi hastaneye götürüyorlarmış bronşit hastası annemler arabadan inerkenbelediye otobüsüde yolcu indiriyomuş anemlerde arkasındaymış adam geri geri gelmiş otobüsle annemlerin arabaya çarpmış
allahtan bişey yok şükür yarabbim ama biliyosunuz benim kardeşime 15 yıl önce belediye otobüsü çarptığı için bizde kötü bi anısı var annem çok kötüydü otobüs üstüne geliyo hiç bişey yapamıyosun diyoo
çok kötü oldum ağladım hayat ne garip allahım herkesin annesini babasını bağışla hala içim bi garip
nedir bu otobüslerden çektiğimiz mafoldumben
asilmavi sen kimsin??
hoşbuldum opuyorumnanaktanHOS GELDIN asil mavi :)
neden bişi yapamadın canm? aklına mı bşi gelmedi yoksa baska bi sebb mı?
geçmiş olsun .. fıtık başa bela gerçekten yawgünaydınlar şekerler..
yine ağrılı bir şekilde güne başlıyorum, nezleyi unuttum bile bu fıtık beni öldürecek(
ben dün fark ettim bu topiği .. sel, kırmızıpatik, pasaklı ile mrblaştık ama sonra siteye girilmedi .. bu katılıyorum butonlarından dolayı... sabahtan akşama kadar pc başında patlıyorum .. anladığım kadarıyla sizlerde ofislerinizdesiniz
bazılarınızda katılıyorum katılmıyorum var bu neki ne :uhm:
herkeste olmamasıda enteresan..
ben fırsatı yakalıcam katılıyormusunuz, katılmıyormusunuz :roflol: