Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin asilmavi aramıza..istersen kendini biraz tanıt bilmeyenlere..ne kadarlık evlisin.çalışıyormusun.nerede yaşıyorsun,kaç yaşındasın..:):)

hoşgeldin asilmavi aramıza..istersen kendini biraz tanıt bilmeyenlere..ne kadarlık evlisin.çalışıyormusun.nerede yaşıyorsun,kaç yaşındasın..:):)
2 yıllık evliyim bursalıyım ve bursada yaşıyorum .. çalışıyorum , 85 doğumluyum .. yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyerek bıktırmış bi espriyi de bağlayım dedim bayanssulusmile

Son düzenleme:
2 yıllık evliyim bursalıyım ve bursada yaşıyorum .. çalışıyorum , 85 doğumluyum .. yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyerek bıktırmış bi espriyi de bağlayım dedim bayanssulusmile

bursanın neresindesin canım??topiğimizde var bursadan arkadaşlar bende dahil :)

asi mavi anlat bakalım derdini cnm dinleriz
benim sorunda çok bildik sorunlardan .. eşimin ailesiyle aynı sitede karşı binalardayız evlendiğimden beri yemekleri onlarda yiyoruz 3 kere almaya kalktıysam da kısa süreli oldu .. artık sabrımın sonundayım yemeği bu ay sonunda tamamen almak istiyorum

ve şunu da iyi öğrendim dünyada hastalıktan sonra insanın başına gelebilecek en kötü şey cahil insanlarla birlikte yaşamak

songul aplaaa
asılmavı h geldınız

ayy delırcemm 1dk fatura hazrlıom amabu yazıcı yazmıo yaa
adamlara kac kez dedık bakın sorunlu ıse yenısını getrırın parası önemlı deıl dedıler
bınkez oldu hergun aynı sorun bıktım yaa

asilmavi
eşine haksızlık yapıyosun bence cnm
anne babasıyla aran bozuk olabilir ama o eş senin eşin ....

hımm anladım asilmavi bnce içindeki cılız sese kulak verip eşine bir sans daha tanıyıp buzları erıtebilirsin :) tam olark neer yasadığını bilmesemde inşalalh bıu olay sizin için güzel bi sonuç doğurur :D

songul aplaaa
asılmavı h geldınız

adamlara kac kez dedık bakın sorunlu ıse yenısını getrırın parası önemlı deıl dedıler

Hoşbuldum uğurböcüküm.. Şeniz
getir benden yazdıralım tatlım..
.kaydirigubbakcemile5

bricikle organik bana katılmış :)

balkız
o da ilgimi çekmişti vazcaymıştım son anda..arnavutköyde daha yeni yemek yedik ondan..
neysem ben fırsatı yakalıyım işime devam ediyim sonra ..
ahh evde olsamda uzansam dümdüz yatağıma...
sırtıma ne destekler koydum ama yanıyo çok ...

balll bnce eşide ananesigilde tarfda asılmavi o yuzden esıne tvır almısolabilir die düşündümmm ama oda ailesi sen karısı ikinzn arasında kalmk onuda yıpratmısdr :S

MBLUE canım hayırlı olsunn:))) inşallah daha iyi yerlere gelirsin :Saruboceq:
sağol organikim iniş.. hepimiz bi yerlere gelelim hkkımıda hyırlı guzl şyler olsun amin=)

yok canım başlarmıyım allah bide bebek nasip ederse inşallah eşimde bırakır
çok sağol canım bende sizin tepenizde yanınızda sağınızda solunuzdaaa heryerinizdeyim :roflol:
inş. bırkır cnm tpmde yerrın var=)=) inş. nasip olurda gusel bi bebişinde olur cnmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese günaydın ...
dün aranızda yeni sohbete katılmıştım ki şansıma .. siteye girilmedi :çok üzgünüm:
bugün eşimin doğumgünü ama ben bişi yapmadım yaw :1no2:
asil mavi dün gördüm hoşgeldin diemedim cnm hoşgeldin aramıza .biraz kendınden bahsetsen süper olru=)

asilmavi sen kimsin??
cnm dun geldi aramısa pek katılmadınya dun göremedın tabe demiii =)=)

günaydınlar şekerler..

yine ağrılı bir şekilde güne başlıyorum, nezleyi unuttum bile bu fıtık beni öldürecek :((

Grupanya! - Rumeli'nin bu tadına bayılacaksınız! Galata'da meşhur Damat Paçası'nda damat paçası yemeği, cennet kaymağı tatlısı ve bir içecek 20 TL yerine 10 TL! (3 ay geçerlidir)

bu fırsatı yakalasam mı acep..
damat paçası hiç yemedim merak ediyorum ayrıca içecek ve tatlıda var 10 tl..
tatlıda değişik onuda hiç yemedim...
çok geçmiş olsun patikçimm tez sağlığına kavuşurusn inş. kendine dikkt et hımm 10tl bence kaçırma tam olark nerdeymişkii=)=)

ben dün fark ettim bu topiği .. sel, kırmızıpatik, pasaklı ile mrblaştık ama sonra siteye girilmedi .. bu katılıyorum butonlarından dolayı... sabahtan akşama kadar pc başında patlıyorum .. anladığım kadarıyla sizlerde ofislerinizdesiniz
hımm evet cnm genelimiz ofislerdee her meslekten var maş. aramızda sneın meslek neydi
bazılarınızda katılıyorum katılmıyorum var bu neki ne :uhm:
herkeste olmamasıda enteresan..

ben fırsatı yakalıcam katılıyormusunuz, katılmıyormusunuz :roflol:
katılıyorum=)

hoşbuldum opuyorumnanaktan
onu çok seviyorum ama içimden gelmiyo .. anası danası yüzünden birbirimizi epey yıprattık .. aslında bi yanım hemen bişiler yap üzme diyor ama içimden de gelmiyor

hımm bence sen anasını danasını boşver böle özel günler herzaman olmaz küçükte olsa bişiylre ypıver derım ben =)=) imkanın varsa küükbi hedıyeyle minik bi pastacık alıver bi kaçta nott yaz =)=))böle yapsan bile yeter

[

Son düzenleme:
kılzar bi tıopicde okudum çok güldüm sizlerlede paylasım dedim :D kızlar benımde anlatıcagım bı olay var hatırladıkca ben hala ellerımı yuzume kapatırım ıstem dısı olayı yapan emınım kı ılkgunkı kadarmahcuptur
lıse bıttı 18 yasındayız yakın arkadasımı ıstemeye gelıcekler moral olsun sende gel dedı gıttım cay faslından sonra kız ısteme faslı basladı damat adayı tuvalete cıktı ve geldı ama ayagında tuvalet terlıklerıyle gelmıs heyecandan. kız annesı bır cıglık attı damat yerınden hopladı ve aceleyle cıkıcam odadan derken ayagı bukuldu terlık koptu saskın saskın eeeeeee bu yırtıldı dedı herkes o anda koptu oglan ewının butun havası sondu ortam cok tuhaf oldu neyse kı kız babası olgun davrandı ve aıle daha mahcup olmadı ama bu kadar kotu bır kız ısteme anısıda kolay kolay herkese nasıp olmaz

songul aplaaa
asılmavı h geldınız
sende hoşgeldin

oki nokta vuruşlu ise ters çevir salla .. işe yarıyor

asilmavi
eşine haksızlık yapıyosun bence cnm
anne babasıyla aran bozuk olabilir ama o eş senin eşin ....
ah bal ah çok detayı inipte bu neşe dolu topiği hüzünlendirmeyim

hımm anladım asilmavi bnce içindeki cılız sese kulak verip eşine bir sans daha tanıyıp buzları erıtebilirsin :) tam olark neer yasadığını bilmesemde inşalalh bıu olay sizin için güzel bi sonuç doğurur :D
dileğin için tşk ederim a.s.

Back
X