Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doktordan geliom yine 2.tahlilim de temiz çıkmış
3.sünü bekleyip sonra da tedavi olucam yuppii:))
sağol şekerimhoşgeldinnn cnm geçmiş olsun nurdan çok sevindim
sağol şekerim
sen nasılsın nasıl gidiii hayat?
canım çok sevindim.... eminim oda temiz çıkıcak..... gözümüz aydın:))kızlar doktordan geliom yine 2.tahlilim de temiz çıkmış
3.sünü bekleyip sonra da tedavi olucam yuppii:))
gülsün kaçırdım ben ne sonucu beklion kız hayırdır?
sağol tatlım......eksikliğim hissedilir tebi:))iyiyim cnm nolsun özledik valla seni yokluğun hissediliyor...a.s.:asigim:
geçmiş olsun canımmcanım çok sevindim.... eminim oda temiz çıkıcak..... gözümüz aydın:))
güzelim rurtin kontrollerimi yaptırıdm.. kansızlığım ilerlemiş....
![]()
ahada bu
avonunmuşş alla alla onun bıle olduğu unutmuşum ve sanırım artık üretılmıyo![]()
off böcük ben bunun kokusuna bayılmıştım
sipariş ettim stoklarda kalmamıştı
artık yok katalogda
güle güle kullan cnm
harıka bı koku
ve bana cok sey hatrlatıyor kesın bulmam lazım
şişesı deneme şişesı olduğundan azcık var
bulamaz mıyız yaa:gitme:
inşallah aşka gelir hoş bişiyler yaparsın cnmm fikir istersen burdayıssevet böyle yapmalıyım ama içim buruk ... Ona hazırladığım slaytı falan izleyim belki akşama kadar normale dönerim
kıs topiğin adınıda sölyeyedın yaa =)kızlarrrrrr bnde çok güldüm yaa daha neler varbayıldım gulmekden de topici mesgul etmıyım die paylasmıom ıuslu kızım bn :d:d asil can bnce güzel bi karar güzelce süprizi hazrla hersey güzel olsun sonrada uygun bi duurm olursaaa ayrı yemem konusunu aç bu kadr güzellikden sora kabul edr ve girişimde bulnr belkim :d
oy maş.. Songul abla=)=) kaç yıllık evlisinntahmin ettim tatlım ya,hiç önemli değil...şeniz
benim melenk kızım 14 yaşına girecek,ben 39 yaşındayım, bayanssulusmile
ve kamu kurumunda çalışıyorum...:1ninca:
Geyik bölümüne takılmam fazla ama girdiğim zamanda
bu başlık bana hitap ediyor diyebilirim. :içelim:
çünkü 3 ü bir aradayım... hihoyyyt
oh süper vallakızlar ne dicem fırsatı yakalamak için eşim üyeymiş beni davet etti..bende fırsatı tek kişilik aldım..
Eşim 6 tl kazandı beni üye ettiği için..noldu oda 4 tl ye almış oldu..
şimdi ikimiz 40 tl lik menüyü, 14 tl ye yicez delikafadulden
cnm allah sana bu konuda kolaylık versin çok zor durum ama yeme içme olayını ayırmk çokta zor değil eşine birazcık baskı yap bu konudabrck
he ya önceden oturuyoduk bi de 2-3 saat .. Artık yer yemez eve dönüyoruz .. Ramazanlarda sahurda da gidiyorduk .... Kızlar inanın kendi 1. Derece akrabanız haricinde birinin evinde hergün hazır yemek inasana dokunuyo bi de konuşmaya hakkı oluyormuş hissediyo kaynana herşeye burnunu sokuyo .. Burnu kopasıca
ayy bedne çok sevıyım onu ben sadece yoğurt ve bahart galta unuyla yapıodum bunuda bi denimm==)kızzlar nedicem belki bilirsiniz. Akşam yemeğe misafirlerim vardı ya (kayınvalidemler) şinitzel yaptım ama 30-45 dakkika arası 1 yumurta,süt ve sodalı karışımda beklettim tavıkları kızartırken pufuduk pufuduk kabardılar ve yumuşacıktılar tavsiye ederim.
evet cnım bayaca bi zor oluooo =)kızlar burda geçmişi okumak çok zor olmalı
salondan senıde dikizler bubnlar=)=) ışık yakmamak iyi fikir =)gülsün ağzından bal damlıyor inş. Bizde o sona ulaşırız
caspers aynı sitede karşı bloklar .. Salonu yatak odama bakıyo :kedi:
ben bigün önceden dülşünom ne pişirim diede =)=) hep eve gidince uyduruom bişiyler =) yada akşama ne yemk var topiğine dolanıom ordan güzle fikirler çıkıo=)=)hergün sabahtan başlarım akşama ne yapsam diye,
günlük yemek yaparım da..
Eşimi ararım ,ne istersiniz akşama diye,o da,
kafana göre takıl der ve inanır mısınız akşam saat 5 de karar veririm yapacağıma ve
sıkıldım yemek yapmaktan.ne istediklerini söyleseler kolayda
kafama göre takılmak zor oluyor bana...
valla cnm arkadaşlar pzr gunelride gelioo temziliği hafta içiinden yapıorum hamur işiyle uğraşmamayı tercıh ederım ama ymkte gnlde bi börek ttlı bişiyler olur gerçkten ağırlmk isteyınce oluo=)=) akşmdan ön hazırlıklarını yaparsın ertesi günede çağrırısın=)=)kızlar bişi sorcam kalabalık misafiri ne zamanlar alıyorsunuz ?? Pazar alamazsınız kocişler evde .. C.tesi alsanız temizlik.. Hamur işleri hangi ara ???
oh ne guzle dğişiklik olursizede balım=)kızlar eşim 290 tl ye maç bileti aldım deyip beni kandırmıştı yaaa
şimdi biyere nekdr çok mesaj atarsan bilet kazanıyomuşsun
akşamdan beri mesaj atıyooo
ve kazandı :))
fb galata maçı haftasonu
2 kişilik
maçtayız yani haftasonu...
ya buzluktata bi iki kış sebzesi olunca değişioo brokoli flnda guzel olur kru baklıytlarda var heğp aynı olmuo yanı=)kışın pırasa, ıspanak, sevenlere karnıbahar, kabıska döner durur zemuszemus
biz çok sevıos kırmısı etii =)=) yanı kıyma olark tüketmeyii =)=) köyden alıos tanıdık ksap var nerde kestıklerı vs. Keisldiğini bilios köye gittikçe laıp gleiossbazen haberlerı ızlıom ıyıkı kırmızı et yemıyorum dıom
at mı eşek mı bellı değilbilmiyorumkismile
ben dırek almıyorumm:ecrin_bebek:
290tlden az vermiş gene =)=)kızlar eşim avea fenercelll tarifesinden
mesaj atmaya başlayın diye mesaj geliyo kendisine
oda başlıyo
şimdi sonlanmış
100 tllik mesaj atmış ama bana demiyo :)) kızarım diye
bılet yazıp 1907 ye yolluyomuşşş
ama şimdi sonlandı
başka maça bidahakinee
ben hep hafta içi açıorum çalışıorumyanı ne beklıo ki komşularımda en geç 8de açıorum zaten sorunda olmuoo misafir ağırlmk isteyınce ehrturlu ağırlanıo cnm=)=) hatta geln msifir die adlndırıdıkalrım arkadşlarım oluosa girer beraber de yaparız o okadrda sıkıntı bı duurm değil bence=)efsun tencere olayı süperdi :roflol:
Uğurböcüğü misafir olayına katılıyorum hatta butonla tşk edecem
c.tesi alanlar .. Ama cuma akşamı süpürge nası açıyonuz alt komşu elleri belinde kapıya dayanmıyomu
ayy gulsunum dikakt et cnm vallhı çok halsız kalıoo ınsan bendede var o sorun doktır depoların bile boşlmış demişti ilaç kullanuıorum başka türlü toparlayamaıo insan kendınıcanım sadece kansızlık başlamış yine... Ama birşey yapmk istemiyoırum bu konuda.... Yoruldum artık...varsın gitsin kanlarım:)))
hehehe... O önce göbüşüne baksın:))
[ımg]http://4.bp.blogspot.com/_c6cyzznu86o/s0oegbgzrgı/aaaaaaaaaby/h6jfn4tjyzm/s320/avon+parf%c3%bcm.jpg[/ımg]
ahada bu
avonunmuşş alla alla onun bıle olduğu unutmuşum ve sanırım artık üretılmıyo![]()