Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlummmmmmnuro aşkım gözün aydın.....Şeniz
canım bu çok uzun bi hikaye benim fevri ve kontrol edilemeyen bildiğini okuyan bi yapım var ama yaratan bazen seni o çok güvendiğin huylarından sınava tabi tutabiliyor .. benimki de böyle .. elini kolunu bağlayan başka sebepler olabiliyor,sende dayanabileceğin yere kadar dayanmaya çalışıyorsun .. eşimin karşısına dikilip yemek artık burda yenecek die çok rest çektim ama bunun bazı bedelleri oluyor .. mesela eşim askerden geleli 5 ay oldu eşim yeni işe girdi kiramızı 1 senedir k.peder veriyor gibi ... işte neysemavıasılcımm
ben olsam tavrımı koyardım cnm
gtmezdım
hastayımm yorgunum işim var
gtmek zorunda değilsınız kı
eşin mı kırlıyor bırak kırılsın yaa hıc umrumda olmaz
ne kadar anlayışsızlarmış sen çalışan bı ınsan değil mısn bunu düşemıyorlar mı
salla bısıler bence
eşin destek olmuo sana sanırımm
kırmızıpatik farkındayım çok uzadı konuhala asil mavinin konusumuki...anlamadığım şey kim zorluyorki illa burada yiyeceksiniz die..
gitmesin olsun bitsin,bu kadar zor mu yani..
bu konu bu kadar uzadı anlamadım..
tam tersi beni çookk kapıdan çevirmiştirpatik kıs boşar boşar bellimi olur kaydirigubbakcemile3
boy kaçpriju 60 kiloyu ne etçen,aman aman olma boşver..
bende 50 kiloyum ...
gulsunnn pekmez falan içsen
geçmiş olsun canımm((
çok üzüldüm yaa(( kan yapıcın şeyler ye güzelimm en iyisi..
ayy gulsunum dikakt et cnm vallhı çok halsız kalıoo ınsan bendede var o sorun doktır depoların bile boşlmış demişti ilaç kullanuıorum başka türlü toparlayamaıo insan kendını
başka yerlere bakıyom
netten hıc alışverıs etmedım ama bunu bulursam alcam kesınnn,
du ona bı bakem hangısı
napuyonuz herkes göbüşünü doyurdumu?
valla ben doyurdum misler gibi oturuom tok tok:)napuyonuz herkes göbüşünü doyurdumu?
doyurduk bugün menü güzeldi çok şükür a.snapuyonuz herkes göbüşünü doyurdumu?
ben her zaman yanınızda olamasam da kalbim sizinle:))))nuro iyiyim nan sen yokken dizi hayatımızda yok olmuş gibi oluyo :)))
gülsüncüm bendede de var kansızlık
kuru üzüm al pekmez içemiyosan ama kara olandan çekirdekli varya
evde aklına geldikçe sabahları at ağzına cnm
bide kırmızı et mutlaka haftada bir tüketmen lazım cnmm