Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklı .. sende ben gibi gebelik mi bekliyorsun ... ilk mi olacak

cnm benim üzülme nolurr :teselli:

pasaklım annemi olmak isityorsun cnm

pasaklıcım
allah hayırlısını versin kuzum vardır bunda da bi hayır sıkma canını ne olur
allah zamanı gelince nasib edicektir merak etme...

pasaklım üzülme cnm daha çoookk zaman var öenümüzde
hayırlısı cnmmm

Ahhh kıyamam sana,sakın üzülme lütfen.
herşeyde bir hayır vardır unutma,
zamanı geldiğinde güzel haberle havalara uçucaz hepimiz,
ama sen aklı başında bir bayansın,
moral hele hele yüksek moral herşeyin ilacıdır unutma vee
kendini strese sokma sakın.
strese girdiğin zaman vücudunda ona tepki veriyor,
sıkma kendini, rahat bırak ve fazla düşünme balım kaymağım
...Şeniz

bende öleydim cnm 19 unda olmam gerekiyodu dün öğleden sonra lekelendim bende bebiş vardır diye seviniyodum bana noluyosa daha evliliğin başındayım

üzülme canım benim bidaki ay ii haberlerini alırız inşallah:Saruboceq:

asil mavi evlilik için istiyimm :) daha bebike var bnm onmde uzunca bi zamannn :)
pasklı uzme canım kendını herseyde bi hyr vardır inşallah kısa zamnda allah gönlüne göre veriri bizede burda mutluğunu paylasmak düşerr sanal teyzeleri olarak :D:D

pasaklıcım... lütfen üzme kendini...
ben sendeki durumun stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum...
gelinimizin arkadaşında da 2 yıl olmadı ve hiçbir sorun bulamadılar.. en son doktoru tatile gitmelerini önerdi ve kız hamile kaldı:))
bebiş yaşına gircek nerdeyse...
ltfen sende mümkün olduğunca az stres yap.... umursamamaya çalış etrafında olup biteni..

Hadi len

Ya accuk göbüş var o kadar

Üzülme canım benim.
Olacak bir gün

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ama ben artık umudumu kaybettim sanırım
2 yıl oldu korunmayı bırakalı ama hala yok doktora da gittik ne gerekiyorsa araştırıldı ama yok herşey normal ama gebelik yok
doktor bize de dedi tatile gidin gelin olur diye yok yine olmadı
bilmiyorum artık neden olmuyor ama olmuyor işte
stres yapmadığım zamanlarda oluyor stres yaptığım zamanlarda nedenini bilmiyorum ama her ay umutla beklemek ve her ay her ay yıkılmak çok kötü bir duygu
Allahıom isteyen herkese inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

songul abla o sıteden lınk versem sorun olur mu
takvım ıcın bı önerıde buluncamda yolgöstermek amacıylaa
her yerın lınkı verılmıyo

asılmavı ben kk ya geldığımden berı herseyım aynı hıc değişmez cnm
değiştrmeyı düşünmuyorum

Böcükkk o ssk olyın da sennde pürüzlüydü galiba bizim muhasebeci eski soyadımdan giriş yapmıs gun kaybım olmasın dıe ama resım evlilik cüzdanı fot kımlk fot ssk mud gıdıp değiştiriliyormus

pasaklım fiziksel olarak bi sorun yoksa kesin psikolojiktir canım
sen kendini hiç olacakmış die şartlama zamana bırak canım..
bide burda bu kouda uzman olan bi doktor var eğer yolun düşerse uğra derim bi çok insana çare olmuş bi doktor.herkes bu konuda tavsiye ediyor..
ama en önemlisi psikolojin sen umut ediyorsun ama olmıcak diosun hep geciktim ama kesin hastalanırım hükmü beynine yerleşmiş bundan kurtulmalısın...

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ama ben artık umudumu kaybettim sanırım
2 yıl oldu korunmayı bırakalı ama hala yok doktora da gittik ne gerekiyorsa araştırıldı ama yok herşey normal ama gebelik yok
stres yapmadığım zamanlarda oluyor stres yaptığım zamanlarda nedenini bilmiyorum ama her ay umutla beklemek ve her ay her ay yıkılmak çok kötü bir duygu
Allahıom isteyen herkese inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

Pasaklım çok ciddi söylüyorum,stres yaparsan
vücudun sana olumsuz tepkiler gösterir,
kafana takma ve kendi kendine neden diye sorma,
rahat ol biraz.benim tanıdığım bir arkadaşım da
evlendikten bir müddet sonra korunmayı bıraktı,
hatta doktora gitti,herşey normal zamana bırakıyoruz dedi,
rahim korunulan dönemlerden dolayı tembelleşebiliyor buna da inan..
ve zamn sonra hamile kaldı,biraz zaman sonra 2.yi doğurdu,
onun için kendini rahatlat lütfen,hatta bir müddet unutmaya çalış.
stresi kendinden uzaklaştır ,bak neler olacak göreceğiz...
tamam mı ballı,antepfıstıklı kadayıfım....
Şeniz Şeniz

pasaklı ... sen çiçek ve kelebek hikayesini biliyorsundur ... böyle zamanlarda teselli vermek bana manasız geliyor biraz.. çünkü çok istediğimiz bişi olmadığında mutlaka üzülürüz ... bize düşen sana bol bol dua etmek .. dua ederken tabi kk da pasaklı arkadaşımıza diyemem ama kendim sana ayşe ismini verdim öyle dua edeyim... inş. çok kısa bi zaman sonra yavrun rahmine düşer .. bu arada 11 adım duasını biliyormusun ? çok mühim işler için yapılıyor

hayırlısıyla tez zamanda olur inş. canım gönlunu ferah tutt dua et inş. hayırlısıyla olur cnm

Böcükkk o ssk olyın da sennde pürüzlüydü galiba bizim muhasebeci eski soyadımdan giriş yapmıs gun kaybım olmasın dıe ama resım evlilik cüzdanı fot kımlk fot ssk mud gıdıp değiştiriliyormus
hım yaptılarsa iyi cnm ama gidip düzletitir sorun yaşam asona

Pasaklım çok ciddi söylüyorum,stres yaparsan
vücudun sana olumsuz tepkiler gösterir,
kafana takma ve kendi kendine neden diye sorma,
rahat ol biraz.benim tanıdığım bir arkadaşım da
evlendikten bir müddet sonra korunmayı bıraktı,
hatta doktora gitti,herşey normal zamana bırakıyoruz dedi,
rahim korunulan dönemlerden dolayı tembelleşebiliyor buna da inan..
ve zamn sonra hamile kaldı,biraz zaman sonra 2.yi doğurdu,
onun için kendini rahatlat lütfen,hatta bir müddet unutmaya çalış.
stresi kendinden uzaklaştır ,bak neler olacak göreceğiz...
tamam mı ballı,antepfıstıklı kadayıfım....
Şeniz Şeniz

bu sözlere benım doğurasım geldı valla:kedi:

Back
X