Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organikseker valla ben sakınca görmeyenleri eklemek isterim .. ister sen özelde isim at bulam seni faceden ister ben verem

pasaklı ovulasyon hesaplayıcı alsan, dizileri arttırsanız ?

Şeniz Şeniz canım takvimim var her ay hangi günlerde gebelik şansım var biliyorum ama işte dedğin gibi dizileri arttırmadığımız zaman bizden bi cacık olmaz boshayallersmile

pasaklım fiziksel olarak bi sorun yoksa kesin psikolojiktir canım
sen kendini hiç olacakmış die şartlama zamana bırak canım..
bide burda bu kouda uzman olan bi doktor var eğer yolun düşerse uğra derim bi çok insana çare olmuş bi doktor.herkes bu konuda tavsiye ediyor..
ama en önemlisi psikolojin sen umut ediyorsun ama olmıcak diosun hep geciktim ama kesin hastalanırım hükmü beynine yerleşmiş bundan kurtulmalısın...

Şeniz Şeniz bebekim inanki rahatım çok rahatım sadece regl günüm geldiği zaman düşünüyorum acaba olmuş mudur oılmamış mıdır diye
sonra gecikme olunca da hevesleniyorum ama her seferinde yıkılıyorum işte elimde değil mafoldumben

Pasaklım çok ciddi söylüyorum,stres yaparsan
vücudun sana olumsuz tepkiler gösterir,
kafana takma ve kendi kendine neden diye sorma,
rahat ol biraz.benim tanıdığım bir arkadaşım da
evlendikten bir müddet sonra korunmayı bıraktı,
hatta doktora gitti,herşey normal zamana bırakıyoruz dedi,
rahim korunulan dönemlerden dolayı tembelleşebiliyor buna da inan..
ve zamn sonra hamile kaldı,biraz zaman sonra 2.yi doğurdu,
onun için kendini rahatlat lütfen,hatta bir müddet unutmaya çalış.
stresi kendinden uzaklaştır ,bak neler olacak göreceğiz...
tamam mı ballı,antepfıstıklı kadayıfım....
Şeniz Şeniz

Şeniz Şeniz ablacım canım ablacım tatlı dilli ablam inan ki rahatım günüm gelene kadar aklıma bile gelmiyor takmıyorum kafama rahatım ama offfff bilmiyoırum ki neden bunaldım artık her ay aynı şeyi yaşamaktan bunaldım mafoldumben

pasaklı ... sen çiçek ve kelebek hikayesini biliyorsundur ... böyle zamanlarda teselli vermek bana manasız geliyor biraz.. çünkü çok istediğimiz bişi olmadığında mutlaka üzülürüz ... bize düşen sana bol bol dua etmek .. dua ederken tabi kk da pasaklı arkadaşımıza diyemem ama kendim sana ayşe ismini verdim öyle dua edeyim... inş. çok kısa bi zaman sonra yavrun rahmine düşer .. bu arada 11 adım duasını biliyormusun ? çok mühim işler için yapılıyor

canım o dediğin hikayeyi bilmiyorum ama bana isim takmana gerek yok benim adım Miray
dualarında benim de adımın geçeceğini bildiğim için çok mutlu oldum duygulandım Allah razı olsun

hayırlısıyla tez zamanda olur inş. canım gönlunu ferah tutt dua et inş. hayırlısıyla olur cnm

hım yaptılarsa iyi cnm ama gidip düzletitir sorun yaşam asona

İnşallah canım hep dua ediyorum hep ağzımda sürekli dualar var inan ki Allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun pasaklım üzme kendını
psıkolojık olabılırolumunekankayizsmile

Bilmiyorum ki böcüğüm ya psikoloijikse de bıktım valla başlarım böyle psikolojinin içine beeeeeeeeee :mymeka: :roflol:

pirjuva kocişinle pek yakışıyorsunuz .. Allah nazarlardan saklasın :nazar:
organikseker ... şeker gibi hatun valla kızlar .. ekledim seni faceden

pasaklı hiçbir olumsuzluk yoken hamıs olamamanda vardır bı hayır hiç üzülme. hayat ne getırır ne goturur bılınmez. herseyin hayırlısını dılemek gerek. herkesın dogum ve olum tarıhlerı bellıyse senın bebenınde dogum tarıhı bellı . sadece bekle ve sabret. hazır bebegın yokken yapabılecegın herseyı yap zıra olunca baska seye vaktın olmayaacak.

songül abla sen benim 1 yazımı kaçırdın .. sen aile forumu ile ilgilenen songül ablasın dimi die sormuştum

Back
X