Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatakta performans olacak ta adamı yakalayamıom bea:))))caspercım... nice senelere inş. canım...
balım yine yok benim...
kız nuroo.... ne kk da nede yatakta eski performansın yok sankim... ne oldu kızz.....
caspersy iki ileri bi geri yapıom arada gecmişe bakıp buraya gelıom :)
tebrık ederım canm 3 senenız bitmişşş mutlu mutlu senelere inşallahhh 3 kişi olarakdan![]()
caspercım... nice senelere inş. canım...
balım yine yok benim...
kız nuroo.... ne kk da nede yatakta eski performansın yok sankim... ne oldu kızz.....
akşam salatalık turşusu yaptım kızlar
Casper nice senelere
oh oh olsada yesek
ohh ellerine sağlık canmm
bende yapacaktmm annemcim kızım ben yaptım sana da dedi :)))
saol canm benmnm
selll bnde beyaz lahana tursusu yapmısdım bayılırım ilk den 5 kiloluk yaptım yedikkk bitti soracımaa 7,5 yaptım oda cok az kaldı allahdan kısa yapmısdım kıs gelmeden bittiayy bn cok sevıyorum yaa tarhana corbası ve tursuu
senn de elelrine sağlık canmm bnd isterm
![]()
yatakta performans olacak ta adamı yakalayamıom bea:))))
kk ya da pek sık giremiom bu ara işler yoğun nanaklinialirimsmile
ayy lahana turşusunu nasıl kurcam bana bi deyin hele
geçen sene turşum bitince onun suyuna koymuştum pek güzel olmuştu bu sene tek lahana turşusu kurayım bi bidon bende çok severimm
ayy lahana turşusunu nasıl kurcam bana bi deyin hele
geçen sene turşum bitince onun suyuna koymuştum pek güzel olmuştu bu sene tek lahana turşusu kurayım bi bidon bende çok severimm
O TURŞUYU İNCE İNCE DOĞRAYIP SOĞANLA KAVURUCAKSIN BOL YAĞLA IMMMcokacimcoook
ben hiç turşu yapmadım nan yiyeceğimizde alıyom ufak yada annem veriyor.
çünkü yenmiyor bizde
tamam tatlım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum :)))kız sen enerji dolmuşsundur valla... feci bir patlama olcak desenee:))
ama biz seni çok özlüyoruz.... bu kadar senisz bırakma bizi....