Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pasaklı kızz ne edion??
Ya kızalr bısı sorcam dun sodalı borek yaptım ıcı hamurumsu oldu nedn acaba fıkrı olan varmı
çokmu geldi acaba cnm..yufkan az ise 1 şişe çok gelmiş olabilir..
Güzcüm sodasını fazla kaçırmışsındır muhtemelen çünkü normlde pamuk gibi süper olurr hamurumsu olmaz tatlım
[
4 yufya ıdı tarıfte 2 sıse yazıyodu ben 1,5 doktum . 1 sısemı normalde kı :çok üzgünüm:
bu ınternet tarıflerı oldurcek benı zaten
5 yufkaya 2 sıse dıyodu
ben 4 yufkaya 1,5 sıse koydum
ben coktan gıyyom ama altım deıl üstüm üşüyooaklinialirimsmilememıklerıme bişi olmasındaaklinialirimsmileben artık altıma çorab giymeye başladım böcükaklinialirimsmile
günaydın kızlar....
dün akşam temizlik yapcaktım güya... eve ilk girdiğimde su az akıyordu, bende önemsemedim....
biraz dinleniyim başlarım dedim.. 10 dak sora kalktım bir baktım su yok.
meğer saat 3 ten beri su yokmuş... o azcık akanda bizim borularda kalanmış((
gece geldi... temizlikte kaldı....
off offff((
bişi olmas dedık yaasempatiksalakcinniüfff benimde biraz ütüm vardı yapacaktım ama oturmaya gittik arkadaşa.
ya ben orda çok üzüldüm yeğenim çok sevimli 1,5 yaşında erkek çocuğu.onu seviyodum sinirli bişi oda kucağıma alıcaktım tam tırnağım geldi yüzünü çizdim yaaa
annesinede diyemedim elim geldi die
dedim kendi çizdi sanırım ama uyuyamadım gece
bugün gördüm sabah bizle geliyo kreşe gözünün altında iz kalmış.
geçer ama dimi![]()
ınşböcüğüm program hzaır inş. uyabilirisn cnmm
ay böcüğümyani sneınde şu program yetti yanıı kesın değiştirinn artıkk senınde ayarlarını bosuoo yawww
![]()
bişi olmass:hulya:giderkende çok güzel bi kazak almıştım uyuza :)
neyse yaa bilerek yapılan bişi diil napalım.
eşime dedim eve gelince oda üzüldü.
dün kociş geldi aldı benı ekmeğimizi aldık gittik evimize ymlle uğraşma olnları yeriz dedi
=)=) birer bardak çorba yaptım en hazırından bide pırasam vardı yemk bide kanportakalı içtik oh doyduk sonara mutfağı toparladım bulşıkları mkıneye attım açtım makıneyıde .kociş dedi bugunü bize ayıralım dedi bende bi çay demledim aldık cipsleride sahtekar die bir film izledikk(DVD) eskibi filmdi ama güzeldi=)=) 23:00de bitti film sonra mandalın soydum yedık=)=) çarşfları katladım kaldırdım.çamaşırlr az nemliydi ıonlarıda koltukların üsütne serdim ortalı toparladım.bulaşık makınamı boşlttm. aldım kocişi yattıkk=)=) 23:30da sona yatkta çene çaldık =)=) bayaca geç uyuduk saate bakmadmda=)=) sabahda 7:30da kalktık uyuya kalmışız kociş duş alırken.
hemn yata örttüm birer sandviç hazırladım .kociş traş olurkende hemn üsütümü giyindim çıktık evden koştura koştura=)=) akşam güzle geçti ama temizlk yapmadım=)=) kocişime vakit ayırım dedım
nıce aşk dolu sağlıklı yıllara bebemgünaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm
bugün kocacımla 3. senemiz bitiyo.. ayy çok seviom aşkımı ben
nasıl kutladıkk derken:jeyyar:saol canm benmm
ayy yok tatlm akşama eşimin arkadaşının kınası var oraya gitcez sabah kutladık birbirimizi :))))
fatma gülün şişmesini yapmışla okudunuzmu haberi
reklam da şöle ister tecavuz et ister koynuna al yat