Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durum tamamen panikle alakalı .. senin bilincine işlemiş .. sende bi işi yaparken aman hata olmasın o art niyetliye koz olmasın die strese girmen daha çok hataya neden oluyor ... psikolojik olay .... biraz o kişiyi kafandan uzaklaştır ... sanki o işte bi kaç yıldır çalışıyormuşcasına rahatlat kendini (kandır kendini) iş senden korksun bak gör o zaman nasıl değişiyo herşey...burda bırıne cok gıcık oluom pasaklım
cok yalaka herseyı hemen patrona ıletıyoo
bazen hata yapıyorum tabıkı bu sektör yenı bı sektör benım ıcın ve zor
alışma dönemındeyım
bazen patron bısı dıo yanı benım o kısıye dedığmı hemen patrona bılıo
hemen ıletıyoo
Allahtan patronn ıyıde dıkkatlı ol dıo gecıo
dünde dedım tmm bayrama kadar bıdaha hata edersem kendım bırakcam bu işi
bana göre deıl dedım
saçmallama öğrenırsın dedı ben bıle kac yılımı verdım hata yaparım dedı ama ıcım hıc rahat deıl
canım ben biliommmm=)=)kızlar tavuk taşlık yemeğini yapan varmı hiç netde gördm de dikkatimi çekdı?
sel cvb yazmısın saol canmm bn ole sakat et olayına bayılıyorum o yzuden denemek ıstedım güzel yorumlar var hakkındaabenndalk bobbrekk işşkembeee beyınnnn çok severımmm
çok iğrencim biliyirm yuzume vurmayın küserim ohaoldumsmile
ay sinirden elim ayağım titriyo yine bu ne yaa
bıktım buradan artıkk ya bıktıııııım mafoldumben
gün içerisinde, burayı bastığımız dergilerden biri sanıp arayıp alo orası bilmem ne dergisi mi diye arayan çok oluyo yanlış aradıklarını söyleyip kapatıyorum telefonu belki onlarca kez oluyo bu
ama her ay kataloğunu bastığımız bi kozmetik firmasının üyelerinden fenalık geldi artık kötükedihüso
sürekli arayıp alo orası ..... mi diye soruyorlar bende her seferinde hayır burası matbaa diyorum
bazı insanlar özür dileyip kapatırken bazıları numarasını ver diye ısrar ediyor
yada biraz önceki hayvan gibi küfürler yağdırıp sinirimi bozuyor
duymak istemiyorum ya bu insanlarla muhattap olmak istemiyorum bıktımmm mafoldumben