benim gibi yaşayan adama her yer paris
gezme yok tozma yok ye iç çalış:)))
ctesi-pazar çalışmayınca gezer tozarsın boşver..ay olcak gibin konuştum ..hadi inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah hakkımda hayırlısı olur
ctesi-pazar çalışmayınca gezer tozarsın boşver..ay olcak gibin konuştum ..hadi inşallah..
hee benimkide kırk yılda bi para verrikıs nurdan bende öyleyimm
haftalık alıyorum ya c.tesi eve bırakıom parayı 50 lira falan da yanıma alıyom en fazla10 lira harcamış oluyom :)))
c.tesi tekrar götürüom eve eşim kızıo daha bitmedi mi o para die :))))
ısteme olcek tabe
annen babanda ıster gıbıme gelıo-tatlicadiarzu-ne bılem yaa al bohçanı gt ozmn
yorgun abla sanırım çok böyle özgür free takılan birisisin.
aile kavramları sana uzak geliyo ama
farkındamısın sende aile kurmaya çalışıyorsun?
hayat tarzlarımız farklı o yüzden bişi diyemicem
yaş kaçtı ki benım 23 bucuktannkaydirigubbakcemile3
ev buldunda bunuyon sende hee
kocaman ev ıstıyom belkı
o evı alan temızlıkcıde tutar onu mu düşüncem
bıdaha dunyaya gelırsem ağaoğluyla evlencem
patron sıtede oturmasa bende düşündumde şöle bahcelı ev olsa ustune cıkardım yanı kat cıkardımsempatiksalakcinni
nazarın değcek gıbıme gelıo hee:dilcikar:
benım şöforum var:dilcikar:kovcam keretatyıı aracta sarsıntı yapıyosengözlerimebaksanab
ben evlenene kadar değiştrmedım ne zmn evlendımm dunyam karardı:roflol:
gıyımde calısıtm 4 ay sonra dsmartta sonra doğakolejınde sonra burda
son olur ınş
hee benimkide kırk yılda bi para verri
sorup duruo paran var mı die
var diom ee hala bitmedi mi dio
aman diom sanki ne yaşantım var işten eve evden işe işte
ne olcek.))
pujı ıyı kurtarmışsın kendını valla
ıddaacı olmadan cıkmışsın
h sonları var mıydı orda
hee içiom az ama:))nurdan sigara içonmu yak bi dene ısmarlayam aklinialirimsmile![]()
hee içiom az ama:))
ne kursuna gidiodun patikk
son 1,5 saat ..ohh tatiilll..hihoyyyt
yarın kısmetse foto makinesi almaya gidices..pazarda kurs var..
yoğun geçicek ama olsunn..çalışmıcam ya :))
zati kurs çok zevkli geçiyo..
inşallah canımeferim..hatta hiç içmicen yakında dimi ..
dijital fotoğrafçılık cnm..
benim de onun da babası hayatta değil böcükcüm. anneler ve birer kardeş var yani. zati anneler bizim kafada yani ne istesek uyarlar, yaşlı ama kafa hatunlar yani. hani desek şurda edek falan (zaten onlarsız bir şey etmeyiz ikimiz de anamıza düşkünüz,) uyarlar aslında ama bilmiyorum yanlış mı olur, doğru mu olur. gerçi neye göre doğru yanlış.
bir de iş komik geliyor, yani iki taraf da her an hadi evleniyok diyin diye bekliyo, onun beklentisi biraz da etkiliyo ya bizi aslında, isteme yani sanki yok vermiyom diycek annem, aslında lazım ama yüreğine iner falan karşı tarafın, bunca seneden sona :roflol:
yok aile kavramları uzak gelmiyor ki, ben aileme bağlı biri oldum hep hala da öyleyim, kendimden çok onlar için endişelenirim. ama diğer insanlar ne düşünecek falan diye hareket etmek (adetler konusunda) ters geliyor. içime sinmeyen bir şeyi sadece adet diye yapmak ters geliyor. free takılan olarak adlandırılıyorsa öyleyim heralde sempatiksalakcinni
sen de bi annamıyon he züğürt tesellisinden, ben ev ararken zamanında hep öyle avuttumdu kendimi, şimdi de küçük geliyo, olsun temziliği kolay der avunurum hep kaydirigubbakcemile3
he kat çıktığını belirtmen iyi olmuş, akşama az kaldı, senin hormonlar iyi değil sanırım coşmuşlar:jeyyar:
he benim de var ama sadece hafta sonları ya da akşamları çalışıyo emrimdekaydirigubbakcemile2
doğa mııııı akannehir örtmen miydin orda, ofiste miydin? biz örtmenler arasında çok ünlü bi okulda, duyunca bile fenalaşıyo insan :roflol: