Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patron kameradan görmüş
kk da msın gene dıo
yoo ddım ellerımı sakladımm hemen:roflol:

madem buyuk bı sırket her zaman ıydıır cnm
ınş olur

yorgun abla ablasın iştee aramısda sölemesı ayıp 6 yas varr
heheeh
kızma yaa her yaşın ayrı guzellığı varr
30 yaş cok deılkı tam evlencek yaş:jeyyar:

gecıcıdır ınş
ılerde ben işi kapınca bı erkek personel alıncakmış benım bazı yaptığım işler ona geccek bende gel keyfım gel dıycekmışım
patron benı kandırıyorda olabılır

hiç beşiktaşlı bi böcüğe yakışmayacak kadar kabasın böcük biliyon de mi :umursamaz: sen kesin fenerlisin diycem ağır kaçıcak:roflol:

kandırmaz o patron (inşallah) helal süt emmiş bi adama benziyo kanım kaynadı valla, allah doğru yoldan çıkarmasın:Saruboceq: sen de zati pratik kazanıcan inşallah daha kolay halledeceksin ctesileri de maça hazırlıkla geçer artık sempatiksalakcinni

evine yakındır umarım iş. valla bugün öğleden sonra boştum bi geldim çıkamadım arkadaşlar kahveye çağırmıştı ama eyvahedigeldismile bir daha vasıta çekmek gözümde büyüdü valla :gitme:

Savaşçı bnm abla demem gerek yok sanırım..bnmde 27.ama bende çıtırımm kaydirigubbakcemile3 önemli olan hissttiğimiz yaş değilmi ama :içelim:

Savaşçı bnm abla demem gerek yok sanırım..bnmde 27.ama bende çıtırımm kaydirigubbakcemile3 önemli olan hissttiğimiz yaş değilmi ama :içelim:

yok patikçim yaa, apla lafı sağ olsun böcüğün kazığı :olmaz: di mi ama misal ben kendimi 20 lik çıtır olarak görüyorum, ama 60 yaşında kadar yorgun, 45 yaşında kadar olgun. dengesiz bi savaşçıyım kabul ediyorum :kedi:

bıde amma ağır ıthamda bulundun hee ne fblısı Allah korusunn
tmm demem yaa
cok ıstersınde demem artık
yorgun hanımm hıh

h sonu dıe bişi varda sankı:delphin:
senınvar sanırımsam ı tatıller ablacımmolumunekankayizsmile

akşama temızlık yapcemm

pasaklım nasılsa mezun olmadınya bu yılda opratörlük yapıcaksan daha az yoğun olan bi yerde çalışsan..
matbaa yoğun olur yani..bugün bahsettiğin gibi bi sürü insan arar falan..

patikim evet yaa hazirana kadar geçici bi süre başka bi iş bulsam keşke yaa
geçen bi arkadaş vardı telefonla anket yapıp anket başına para kazanan aylık yaklaşık 1500 - 2000 civarı para kazanıyor
dedim beni de aldır ama şu anda alım yokmuş :gitme: keşke olsaydı bi dk durmaz giderdim
sigorta yokmuş ama hazirana kadar para kazanmak için idare ederdim hiç sorun değil

inşallah böcük inşallah hep dua ediyorum
biraz önce de ik müdürü yanıma geldi bi evrak teslim almaya
kurye gidince dedim müdürüm ne olacak benim bu durumum her hangi bi çalışma var mı
bugün başıma gelen küfür olayını anlattım ben dedim bu lafları duymak zorunda mıyım
şunu bilin ki ben 1 kış daha burada geçirmeyeceğim bilginiz olsun
işte biz bu bankonun kenarlarını kapatıcaz da bilmem ne dedim bu karşımdaki döner kapıdan gelen soğuk ne olacak sırtımdan aldığım cereyan nolacak ben her kış hasta oluyorum burada
ee işte çözeriz bilmem ne dedi dedim artık o beni ilgilendirmiyo benden sonra alacağınız kişi düşünsün buranın soğuğunu sıcağını benim burada son zamanlarım artık iyice kış geldiğinde karda fırtına da ben burada olmayacağım bilginz olsun

şimdi acilen iş bulmam lazım yaa mafoldumben

kızlar herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz yarın çalışanlarla hıh.iyi hafta sonları yatışçı olanlarada :2:

böcük nazar etme ne olur, çalış senin de olur (zati olacak az sabret yahu)

hafta sonumuz var da ne oluyor, hangi meslekte ev iş götürülüyor bu kadar, ona şükür gerçi ona razıyım da çalışma saatleri düzenli olsa az neyse, buna da şükür diyelim işte.

pasaklı, gerçekten çok zor bi durumda çalışıyor muşsun, dilerim kış basmadan okulunla birlikte yürütebileceğin bir iş bulursun. ik sitelerinde cv bulunduruyorsan güncellemeyi unutma derim ve ben eskiden sadece 2 site bilirdim başka siteler de oluyormuş secret .. diye bir şey duydum mesela ben yakın zamanda, hiç haberim yoktu. yıllardır saplanıp kaldığım için bu iş yerine :gitme:

Back
X