Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydıııııııııııııınnnn hayırlı haftalar hayırlı sabahlar hihoyyyt
Songül ablam aaaaaaamin diyorum duana yürekten :Saruboceq: Şeniz

Ctesi günü iş çıkışı kk kızlarıyla buluşmaya gittik oradan da anneme geçtik zemuszemus
Pazar günü 11 gibi uyandık pazar kahvaltımızı hazırladım keyif yaptık uzun uzun kahvaltı ettik
Akşamki maçı izlemeye kuzenim ve eşi gelecekti hazırlık yapayım dedim ama salonda tvnin karşısında mayıştım kaldım kociş bi tarafta ben bi tarafta uyumuşuz
Sonra saat 3 - 4 gibi kalktım temizliğe giriştim markete çıktık bişiler ayarladım misafirlerimiz geldi oturduk geç saate kadar sonra onlar gitti ben ortalığı toparladım kociş uyudu ben de biraz tv izledim yattım zemuszemus

Efsuncum tebrik ederim canım harika bir haber bu :lepi: :asigim: Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dualarımız seninle ve miniğinle :asigim: :nazar:

günaydın kızlar

efsun tebrık ederım Allah sagsalım kucagına almayı nasıf etsın ınsallah :nazar:
. İlh hamısımız sen oldun artıkın tecrubelkerınden fayda ederız bızde :emir_bebek:

pasaklım guz çok sağolun tabiki paylaşırım daha minnacık ama yemin ediyorum insanı hizaya getiriyoo

heraa bebiş görmeye ancak gidebildik cnm trfık vardı :( bende diom kocişe gitmyek bişiy anlamyız geç oldu diodum=)=) senın kociş aradı nese artık önumuzdeki hafta sonunu değerlendiririz şekerrr=)=) bebiş çok tatlı yaa yisin onu teysesii sen ne zaman gitçen cnm bebişi görmeye bence bi ayarlada git cnm kçgun oldu doğum yapalı ben olsa yolarım sizi nerde kaldınız die=)=)

efsuncum rabbim sağlıkla sihhatle dünyaya getirmeti nasip etisn inş.. cnmm çok mutlu oldum sneın içinn rabbim hayırlı eylesin cnm

bizde biliyorz canmm gitmeyi de hedyesını bile aldım duruyo evde ama reglyım o yuzden gıtmıyorum gecen yazdm ya gormedn herlde bnde merk edıyorum kucuk prensı :) dun bitti reglm eve geldım banyo yaptımm ama haftaiçide gıdemeyızz cunkum kociş cok gec gelıyo haftasonu artık gıderız bızdee

:nazar: :emir_bebek: GÜNAYDIN KIZLAR
EVET SİZE Bİ MÜJDEM VAR
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
4 HAFTALIK
NOLUR DUA EDİN

Aaaaa tebrik ederim tatlım ya,hayırlı olur inşallah. :nazar: :nazar:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, :ecrin_bebek:
şimdiden sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum veee
Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum...:
:Saruboceq:

Son düzenleme:
Haftasonum yorucu geçti benimde..
1 gibi işten çıktım babamın evine gittim
maşallah babacım hiç dağıtmamış evleri.bulaşıkları yıkadım evleri temizledim dip köşe yemeğini yaptım.Kadınsız eve girmek çok zor kızlar ev sanki üstüme çöktü annemsiz.başörtülerini kokladım anneciğimin giderken çıkardığı :gitme:biraz duygusala bağladım evde kendimi.çok özledim anacığımı çokkk.sonra teyzeme uğradım ordanda evime gittim yorulmuştum temizlik yapamadım.ütü yaptım bende.pazar günü 11 gibi kalktık kahvaltı yaptık eşimle o işe gitti bende arkadaşımın bebek mevlüdüne gittim.saat 5 gibi geldim eşim aradı dayım maç izlemeye gelecek die haydi eve temizlik yaptım hurra sonra yemek geldiler oturduk yemek çay faslı derken 11 gibi kalktılar.havlularımı yıkadım bornozları çıkardım sabah çamaşırları astım.baya bi yoruldum ama akşama evlerim temiz ütüm yok çamaşırım yok yemeğim var rahatım :hulya:

Haftasonu hiçbirşey yapmadım ev işi olarak yani,
Cuma dan evimi düzenlemiştim zaten,haftasonu bana kalsın diye.
Cumartesi günü saat 12 de annecimin telefonuna kalktım,yavrum o da şaşırdı,
ama ne yapayım uykuyu seviyorum..
sonra kahvaltı falan Ezgi hanımın anteman saatine kadar oyalandım,
akşama doğru eşim hazırladı yemeği,çokda iyi oldu,
sonra Ezgi'yi aldı ve öyle geçti o gün.
Pazar günü de çok önemli işimiz vardı kızımla,malum bakım zamanımız gelmişti.
Ezgi ne kadar ertelesede bu Pazar elimden kurtuluşu yoktu,o da biliyordu.
kahvaltıdan sonra ,eşim bizi gideceğimiz yere bıraktı,
biraz sıkıntılı saatlerden sonra ohhhhh dedik ikimizde..
amannn inanırmısınız üstümden yük kalktı resmen,
eve geldik "Annem çok teşekkür ederim""dedi,öptü ve yorgunluğumuz geçti gittiiiii....

opuyorumnanaktan ablacım teşekkür ederim çok güzeldi gerçekten çok keyifliydi
daha önce hiç görüşmediğim arkadaşlarda vardı önceden bi kaç kez görüştüklerimde
ama hiç kimse yabancılık çekmedi herkes bıdır bıdır bıdır çene çaldı :1:

bizde biliyorz canmm gitmeyi de hedyesını bile aldım duruyo evde ama reglyım o yuzden gıtmıyorum gecen yazdm ya gormedn herlde bnde merk edıyorum kucuk prensı :) dun bitti reglm eve geldım banyo yaptımm ama haftaiçide gıdemeyızz cunkum kociş cok gec gelıyo haftasonu artık gıderız bızdee
NE BARION BEE ? ben daha hedıyeısnı alamadım yaa :( iilk hasta ziyreti yptım bide bebiş için özel gitçem sen ne aldn kuzum=)=

Back
X