Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MBLUE, bal63+, Brck+, efsun_zeren+, gulsunn, heraaaa+, kirmizipatik+, organiksheker+, PasakliMinikTanrica, sel+, Songul+, uğur böcüğü+, yorgun savaşçı
herkeşler burda ama geriden geliolar heralde geriyi bırkın buraya gelin kızlarr=)=) geçmişi okurusunuz osna gelin iki lafın belini kırak![]()
canım muhtemelen avrupa yakasında buluşuruz.. sende gelebilirisn yaaa.....
ayy prijuva havuç çoksa cezerye yap cnm yada avuçlu kek azıcıkta kup kup doğra buzluğa at =)=) lazım olur sonra
önce bi cezeryenin tarifini bulmam lazım kaydirigubbakcemile3ayy prijuva havuç çoksa cezerye yap cnm yada avuçlu kek azıcıkta kup kup doğra buzluğa at =)=) lazım olur sonra
slm tatlımmHepinize selamlar nasılsınız
akannehirakannehirMBLUE, bal63+, Brck+, efsun_zeren+, gulsunn, heraaaa+, kirmizipatik+, organiksheker+, PasakliMinikTanrica, sel+, Songul+, uğur böcüğü+, yorgun savaşçı
hala görunmuom prıjuvacım cnmcm kopyladım yapıştırdım cnmmm
Bugün hızınıza yetişemiyorum ben..
ne yediniz öğle yemeğinde bakem,
baya vitamin aldınız herhal...
mbluee kıskanma nan duamı
ben detaylı özet geçtim amaP
brck nan ne seni ne ananı heçbirini hatırlamıyomm
nan sölerim ama özeldennn
nsena Allah bağışlasın oğluşubu
avrupamı anadolumu??
[
HAHHAHAHAHAH
bende hep yanıma getiriyom mandalin havuç elma
haftasonu gene o kekten yaptım benden başka yiyen yok
hergün 1 dilimde ondan alıyomm :)
cırcır haaa:roflol:
yeni düzeldi zatii :roflol::roflol:
hihoyyyt taksim ortaköy falan olabilir
Eee anlatın neler yaptınız
pasaklım seni düşünmese o sandviç dahi getirmezdi die düşnüorum ben aşk iştee
sonunda gelebildim, herkese selam. baştan okumaya başladım dünden yani 5194'e kadar sizin hızınıza yetişmek çok zor çok, muhabbetiniz, neşeniz bol olsun hanımlaropuyorumnanaktan ptesi saat 22:45'te salı 21 de geldim eve kafamçokkarıştı yok bi' çözüm yolları aramak lazım, bu halde evlilik olmaz:S yani ne anlamı kalacak :gitme: di mi?
peki sizlerden eşi eve çok geç gelenler oluyor mu? nasıl idare ediyorsunuz, etkilemiyor mu aynı evde olup görüşememek?
songül, güzel dileklerine katılıyorum, dilerim herkes için güzel günler, haftalar olsun...
bal, eşin çay istemiş sabaha, ben konuyu tam takip edemedim ama kahvaltı etme kararı almıştınız sanırım. biliyorum alışması zor ama poşet çayı deneyin derim. hani zaman kazandırmanın ötesinde benim takıntılarım olduğu için, eyvah ocağı açık mı bıraktım diye düşünmemek için, kettle'da suyu ısıtıp poşet çay ya da kahve. kafam rahat gidiyorum işe hiç olmazsa.
Boswer, bence de sakın alınma, ben bak bekar olduğum halde çekine çekine gelmiştim, ben daha okurken bir baktım yorgun geç dinlen diye mesajlşar yazıyorlar ay dedim başka yorgun mu var banaymış meğer. ama gerçekten burası çok rahatlatıcı bir yer ve o kadar hızlı ki bu hatunlar maşallah, bir mesaj pat diye sayfalar öncesinde kalabiliyor. kendi aralarında bile görmüyorlar mesajları (hani bir konuyu konuşurken bile kaydirigubbakcemile3) ben hem evli hem çalışan olunca ne edeceğim bu yaştan sonra diye endişelerimi törpülüyorum sayelerinde :kedi:
caspersy, geçmiş olsun. 20'lik diş mi? ben de geçen yıl ameliyat oldum off off, derslerde gülerken dikişlerim patlıyordu az daha :gitme: ama en fazla 5-6 gün sonrasında o acıdan kurtulmanın rahatlığı paha biçilemez. zemuszemus
böcükk, elin kolun kırk yerde ahtapot musun yav, bir karikatür gibi bir şey vardı hani kadının 10 kolu falan var, hepsi bir şey yapıyor o geldi aklıma valla. aman ofis kazalarına dikkat et öyle durumlarda, elinde telsiz ,kağıtlar, merdivenlerde dikkatli ol e mi böcüküm. :teselli: