Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

merhaba isolde,

ben de 20 yaşındayken 1 yıllık evliliğimi bitirmişim. iyi ki de bitirmişim. bitmesi gereken bir evlilik gecikmeden bitmeli. zamanla düzelebilecek ve düzelemeyecek şeyler var hayatta. dilerim bundan sonra hayata sıkı sıkı sarılır ve yaşamın değerini eskisinden de çok bilir kardeşin de. 10 yıl oldu ben boşanalı, her düşündüğümde şükrederim allaha. beni sevenler de şükreder. zaten birkaç yıl sonra insan "ben mi yaşadım o günleri" diye düşünüyor. unutuyor hatta cidden. beni sevenler bana anlatırdı bazen, çünkü insan kendine olandan çok sevdiğine olanları unutamaz ya hani...

çok mutlu olsun bundan sonra inşallah.

canımm ne güzel verdiğiin karardan pişman olmamışsın..
inşallah kardeşimde olmaz.
rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın.
güzel kapılar açılır inşallah önümüze hepimizin

he böcük fırında yapacağım yaa, biz kızartma olayını evde bitireli çok oldu valla. genel olarak yılda 3-4 tür en çok yapacağımız kızartma. bazen o bile olmaz.

ben gidiyorum mutfağa, off ders hazırlayamadım valla sizi takip etmekten bari karnımız doysun di mi :utangac:

vaslla böcük patron garusuyumda şükür daha 5 kuruş göremedimkaydirigubbakcemile3

yorgun gt hade
anca gıdersınnn
1 kılo balık temızlemek zorrdur

len blue sen ne karısıonn yorgunla aramıza ne gırıyonn hee
ben tavada ıstıyomm belkı:roflol:

ya o değil canım hem tramisu hem ıssız adam keki çekiyo kızlar
ikisini birden yapsammı?
kim yicekki

Son düzenleme:
isoldecim... allah bundan sonra doğru insanalrla karşşılaştırsın kardeşini...

kızlar ben çıkıyorum.. hadi iyi akşamlar....

Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin herşeyin :Saruboceq:
Ömür boyu üzülmektense sürekli huzursuz bir evde olmaktansa bitmesi daha mantıklı bazen
Huzur olmayan bir evi sıcak bir yuvaya çevirmek için kendini harap etmekte zor mafoldumben

bugun ruyamda cok cok eskı bı komsu kızını gördum ne alaka anlamadım
evlenıodu
15 yıldır görmem belkı kendısnı

annesı kanserden ölmuştu
ablasını annesı bılıyodu sonra öğrendı gerceğı
karısık aıle durumları
bı oğlu vardı kadının öle beter bı evlattıkı kanserden öldu

patron karısımıyım bilmem ama patron olan benim galiba paralar hep benden gidiyor kaydirigubbakcemile3
nan benim doğalgaz borcum çıkmış 9 tl geçen aydan.sanki hatırlıyom ödedik die eve gidince bakacam

anamm ne kadan cok yazmışsınız...
brck ben dediydim ıssız adam kekini evde cok havuç var da aklıma geldii
isolde cnm hayırlısı olsun, Rabbim bundan sonra kardeşini iyi insanlarla karşılaştırsınn inş..

Son düzenleme:
patron karısımıyım bilmem ama patron olan benim galiba paralar hep benden gidiyor kaydirigubbakcemile3
nan benim doğalgaz borcum çıkmış 9 tl geçen aydan.sanki hatırlıyom ödedik die eve gidince bakacam

bende patron garusuyumda daha bişiiini göremedik..

isoldecim allah kardşinin yolunu açık etsin cnm inş. çok mutlu olur

böcüğüm pardon yorugna yeme gitçenı bılmodum datlum=)

kims ordu hatırlayamıom ama =)=) balık yağlnmış tepsiye dizlio cnm alıklarıda mısır ununa buluon merk etme fırında nar giib oluo onlar

bide çıkan fısıtklar iyi akşmlar hepinisee

ay ben ıspank yemepğiniçok svrım hftayada ıspnk alcam yapçam =)=) bı gun yıkar bıgunde pişrim cnm ne olcek sankşm =)=)

Back
X