Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam çıkın demiyo boyna bişi istiyo gerçi pek bişide kalmadı nasıl söylicem çıkalımmı diyee
hah şunu bileydin:))))diziden sorumlu bakan nuro
brck te fantazi sorumlusu :))):roflol:
pasaklı buldum
kızlarla buluşçaz kk dan de eşleride gelcek de
sonra siz gidin hemen söyleme
kimse gelmicek başbaşayız de....
pasaklım kahvaltı şahane fikir ...
her zmn dışarıda kahvaltıyı romantik bulmuşumdur,güzel mekansa tabi..
hangi fırsat o ya ben nie göremiyom..
bidaa bakınıyım...
bende fırsattan markafoniden 100 liralık alışverişi 50 tl ye almayı yakaladım ama ..bot mot düşmüyo yaw..bir tane daha bot isityorum düz taban istiyom bu kez..
hah şunu bileydin:))))
nan akşam kocam hasta eehh dedim ben bi duş aliim bugün bişi yapacağın yok:))
vuhuuu süper fikir :))
o değilde kızlar ispanya turu var fırsatlarda....
istiyyom...
ay benim kocem inanmaz öle şeylere valla şeytanın arka bacağı benimki valla kaydirigubbakcemile3
mail attım selam yakışıklı benimle başbaşa bi pazar kahvaltısına ne dersin diye :roflol:
adam çıkın demiyo boyna bişi istiyo gerçi pek bişide kalmadı nasıl söylicem çıkalımmı diyee
balkız bende pişman oldum iptal ettirmekte aklıma gelmedi..
çünkü fırsat aldığım gün hotiçin botları vardı çok güzellerdi,
yakaladım hemen ama bilmemne tarihinden sonra kullanabilirsiniz yazısını sonradan okudum ..geç kaldım artık iptal için..
yine hotiç ya da inci fırsatı düşse nolur sankimm..
zengin garunun hali başka olıyy böle demekkkbayanssulusmile
nan ne zenginliği evim yok başımda ..lux takıldığımın farkındayım ama napim bu yaşlarda gelmicek bidaa...her şey zamnında güzel cnm boşver :))
evede biriktiririz :)
gülsünnnnnnnnnn
yarın tatilmi((
bugün bitti bile boşverrr
ayyyy yarın tatill heeeeee
ben sorsam sopayla kovalar :)
hastamı olsam??
harıka bı fıkırböcük grupfoniden bi fırsat yakaladım tesadüf daha önce gittiğimiz ve beğendiğimiz bi mekanda kahvaltı fırsatı %50 indirimli iki kişi 30 TLye geliyor
köy kahvaltısı hemde neler var neler
mekan çok güzel eve de yakın :lepi: kocişe süpris yapiim diyorum onun yapacağı yok böyle şeyler bari ben yapiiim
bal ben korkarım öle şeylerden ya :kedi: ya bi zararı olursa :kedi: ada kızla bir araya geldiğimizde sorarım ama şimdi onun için telefon açamam :kedi:
gülsünüm doğru diyosun bundan sonra ben atlamıyım bari tıkıyım ağzına :jeyyar:
nan avonun parfümü 50's glam
sen diil miydin yoksam o parfümle anısı olan