Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklımm sankimm cvp içine su serpmiş gibime geldi bilmem böle sendne buraya poziitf bişiyler geldi içime kdr diyim inş. çok güzl bir pazr olsun senin ve eşn için çok mutlu ol arkadaşım

tekrardan merhaba kızlarrr :)
pruvv cok güzel görünüyo ellerıne sağlık o kek kalıplarından bnde almısdım 5 liydi sanırım 29 tl cok güzel çıkdı bnde realden almısdmmmm :)

saol cnm =)
Z harfiyle başlayan bi marka hatta o kalıplar alman markası
ben 3'lüsünü gördüm tatlım, 5'lisi de mi varmış
gözümden kaçmış,nasıl olduysaa =)

ay kızlar dun eve mıınıbuslegiidiyorum arkamda biri var telde konşuo yol boyu sohbetini dinleidm kıza dioo ben aileme hak veriorum yarın bı gun snele konuşmasa annem haklı dioo=)=) sen gidp orda klaıosun falan muhbtlerı bi görsen ay dio evlensemde rhtlasam kaydirigubbakcemile3 bi görsydınız muhbbtı bende önde kopuom hee dedim evlnınce rhtlarsın daha çok kfyı yeme diım içimdenkaydirigubbakcemile3

prıjuvaa hera halal varmı kızlar o klaıplardan bende bakemm =)=) bnm 2dene klıp var birinde heç kek etmedim ama diğerinde yaptım 2 kerem nefis ötesii olmuştuu he ayyy cnm kek çekti dun akşm komşum getirmiş susamlıı =)=) kakaolu flndı gidince kaşm yiyim çyln=)=)

senin kocanın keyfine bir sana iki pasaklım:2:

:sinifsinif: :kedi: nidengg

:roflol::roflol::roflol:
kocanın antisi olduk hepimiz pasaklım adı neydi:roflol::tomato:

antipasaklınınkocası grubu ilan ediorum sizi :roflol:

pasaklımm sankimm cvp içine su serpmiş gibime geldi bilmem böle sendne buraya poziitf bişiyler geldi içime kdr diyim inş. çok güzl bir pazr olsun senin ve eşn için çok mutlu ol arkadaşım

rezervasyon yaptırmadım henüz belki bu pazar olmazda sonra olur 3 ay içinde kullanma hakkım var nasılsa kaydirigubbakcemile5
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim evet bi an zor ama imkansız değil diye okuyunca üzülmüştüm espri yaptığını anlayınca içim rahatladı :kedi:

o kelepçeyi takıp içine döküyosunuz dimi kızlar taşmıyo yani kenarlarından?
bende olmadığı için bilmiyorum
bende minik plastikler var onlara yapıyorum
bide teflon var eski model çiçekli.
onunda içine mıçtım kazıdım bi kere yapıştıydıda

ay kızlar dun eve mıınıbuslegiidiyorum arkamda biri var telde konşuo yol boyu sohbetini dinleidm kıza dioo ben aileme hak veriorum yarın bı gun snele konuşmasa annem haklı dioo=)=) sen gidp orda klaıosun falan muhbtlerı bi görsen ay dio evlensemde rhtlasam kaydirigubbakcemile3 bi görsydınız muhbbtı bende önde kopuom hee dedim evlnınce rhtlarsın daha çok kfyı yeme diım içimdenkaydirigubbakcemile3

nan o ne ki tramvayda önümde oturan adam
sevgilisiyle konuşuyo telde belli ,
bide dio karım hafta sonu yok falan dioo
arkadan sopayla indircektim kafasına :oklava:

BENDE DÜN AYNI ŞEYİ YAŞADIM
ARKADA YAPRAK DÖKÜMÜNDEN BAHSEDİOLAR
BİRİ DİO Kİ
O NECLAYI ELİME GEÇRSEM BOĞARIM:roflol:
GERÇEKTEWN VAR SANKİM:))

prıjuvaa hera halal varmı kızlar o klaıplardan bende bakemm =)=) bnm 2dene klıp var birinde heç kek etmedim ama diğerinde yaptım 2 kerem nefis ötesii olmuştuu he ayyy cnm kek çekti dun akşm komşum getirmiş susamlıı =)=) kakaolu flndı gidince kaşm yiyim çyln=)=)
vardır tatlım bak gidince,
komsunun da eline saglık mMm susamlı kakaoluu heeecokacimcoook
o kelepçeyi takıp içine döküyosunuz dimi kızlar taşmıyo yani kenarlarından?
bende olmadığı için bilmiyorum
bende minik plastikler var onlara yapıyorum
bide teflon var eski model çiçekli.
onunda içine mıçtım kazıdım bi kere yapıştıydıda

cnm kelepçe ayarlı zaten iyice sıkıştırıyosun
içine ne yapıosan artık dök malzemeni cıkarırkende kelepçeyi gevsetip yukarı dogru çıkarıosun

acıcık mario oynayayım
nurdan eşin ne zaman gidicek işe ist a
gitmicek canım
yalnız bırakmak istemiyo
bişi olursa naparsın dio annem gelecekti onu da mecbur etmek istemedim..
kalacak allah nasib ederse kısa zxamanda da bi iş bulursa gitmicek canım.
bırakmam ben kocamıkaydirigubbakcemile4

ayy bcrkkkk hiç bi şekilde taşma olmuyooo kelepceden bn cok memnunumm mblue baya oldu bn alalı cnm sende gordun bnmkılerı sanırsam o ıslak kek gıbı bısı yapmısdım ya dagıldgdı hanıı :D bn bı sfer tasrdm ama oda ılk yaptgm zamnda uste gelmesı gereken yerı alta getrmısım tam otrmadıgı ıcın taşmısdı oda :S

yaa realde bnde gordum sılıkon kaıp bole gıul desnelı falan harıka duruyooo bı kadın o kalıplara ırmık helbasını koymus sekıl verılmıs sunumu harıka oesydı cok pahalıl ama yaa 37 telaacıkkk o kadr vırmem ucuzlarsa alırım ama :S

plastik kalıplar çok güzel yaaa.alıcam büyüklerinden

evet cnm
benim işyerimin karsısında var 5 tlye
silikon kalıp
ama bilmiorum saglıklı mıdır
ben alsamda onu fırına atmam sütlü tatlı falan yaparım onda
şekilli şekilli ne güsell olur

Back
X